icon

Aktivity na 50tku

12. okt 2023

Nemáte nejaké mile nápady na aktivity alebo niečo na otcovu 50tku?
Napríklad budeme tancovať a bude kolovať vrece plne masiek. Pri kom bude vrece a hudba zastaví ten si oblečie niečo čo je vo vreci. Nemáte niečo mile?

taminka1986
12. okt 2023

No ja osobne by som co najrychlejsie prchla z takej oslavy🤔

h2
12. okt 2023

Ako osoba, ktorá bude mať 50-tku o rok a pol, ťa prosím, žiadne podobné hry nevymýšľaj! 🙏

diewcatqoo
12. okt 2023

Otec je ok s takymi hrami?

autor
12. okt 2023

Ale veď sranda musí byt 😄😄😄 aj tak to až keď budú všetci napiti

h2
12. okt 2023

Veď sranda áno...

poppy22
12. okt 2023

nahodou mne sa to paci...lepsie nez len tak posedkavat ako starci...

h2
12. okt 2023

@poppy22 Prečo posedkávať? Veď autorka píše, že bude hudba, bude sa tancovať.

autor
12. okt 2023

Prosim vás tí čo ste zástanci pokojných 50tiek a osláv nepíšte mi to tu, ja sa pytam na nápady!!!! Neviem ci ste nechápaví

kornelies
12. okt 2023

Karaoke, ale skupinove. Premietacie platno, pesnicky su na Youtube. Michal David skoro vsetko, Holky z nasi skolky, Lod do neznama. Hostia sami budu pytat dalsie.
Urcite nejake hry, co hravali v taboroch. Zabavia sa neskutocne. 😆

kornelies
12. okt 2023

Este ma napadlo, ludia si davaju retro oslavy. Oblecko ako v 80tych rokoch, menicko to iste. Predjedlo sunkova rolka plnena chrenovou slahackou, slepacia polievka a bravcovy rezen s zemiakovo-cibulovym salato. Spice, kremese, veterniky, laskonky, ale upecene od starych cukrarok. Torta ozdobena kremom a ruzickou v strede. 🤣🤣🤣

luxus10
12. okt 2023

stripterku pre ocka ....

janinah
12. okt 2023

Bola som na oslave kde dospelé deti oslávenec pripravili otázku na spôsob milionára,mali aj premietacie
Napr,ktoré z jeho piatich detí malo najvyššiu porodnu váhu,tu musela pomôcť manželka ako žolik...alebo Komu ako dieťa niesol vajíčka a ako to dopadlo....boli možnosti na vyber

btus
Autor odpoveď zmazal
autor
12. okt 2023

@btus keby si chapava pochopíš že keby nieje otec s týmto nápadom okej tak to sem ani nepíšem a už mi tu prosim ťa nereaguj

muchotrafka298
12. okt 2023

Mna napadlo spravit nejaky kviz o oslavencovi. Ten kto by vyhral by dostal nejaku cenu. Mozes to urobit aj online cez rozne stranky s kvizami alebo tam na mieste klasika na papiere by pisali.

miadi
13. okt 2023

Truth or dare . .Šarady - napisu ludia mena filmov alebo knih alebo slavnych ludi da sa to do mysky a su pari jeden si precita co vytiahne na papieriku a ten druhy musi hadat z jeho pantomime ze co to je 😂ale to je dost tazke .. a je tam casovy limit 2minuty. Moj svokor robil take ze dal niekolko kostovacich vin ze si nevidela flasu len vina mali cislo 1 . 2.. 3 a mala si napisat ktore ti najviac chutilo .. trik bol ze jedno z tych vin bolo jeho vyroba 😂a chcel dokazat ze to jeho je naj .

luccija
13. okt 2023

@miadi som myslela, že všetky boli jeho výroba Ty musíš mať vtipných svokrovcov story ako tlieskate svokre za špagety som hovorila u mojich rodičov🙂)

miadi
13. okt 2023

@luccija Nie len jedno bolo jeho . Ale zial vsetkym viac chutili tie druhe 2 normalne znacky. On tam pridava ginger sodu tak to mà taku svojsku chut. Chudak vzdy bol v šoku ze to jeho neni najoblubenejsie .

luccija
13. okt 2023

@miadi tak Talian...potrpí si na vínko.Oni sú v Kanade uz dlho, alebo ich tam zavialo, keď sú taliani?

miadi
13. okt 2023

@luccija jo jeho rodicia mali vinicu z toho zili ze vino predavali po okoli vravel mi ze uz ako maly si cuckol cosi sladke vytekalo .. ked robili vino 😃 tak okolo 65r -70r zije v Kanade . Ked mal 17 isiel robit do Argentiny do fabriky Potom Peron chcel prilakat talianov ze im a ich zenam dal free ticket na lod .. tak mlady svokor Uz okolo 23napisal svokre ktoru poznal z rodnej dediny ( mala tak 13r ked ho videla) ci si ho zoberie.., na dialku v zastupeni a potom
Moze dojst za nim .. jej teta zila v Argentine tak musel ist najprv k nej nech ho omrkne Lebo si ho pamatala ze bol nizky 😃a to by bol deal breaker .. a on v tej Argentine narastol 10cm Lebo mu tam cowboy 🤠 davali zadara telacie maso ( kedze nemali chladnicky mraznicky) tak robili bbq a dali okoloiducim len tak . Teta ho zhodnotila pozitivne musel zjest privela spagiet az mu bolo zle ., a potom bola svadba na dialku. Isla za nim lodou mesiac a mala morsku chorobu pregrcala chudera .. a medzi tym jeho brat objavil Kanadu a vsetci jeho surodenci aj rodicia dosli zit sem a o par rokov dosli aj svokrovci. ( bolo ich 9 deti jeden ostal v Italy ) aj svokry rodicia dosli aj jej surodenci . Cele ich mestecko doslo sem.