Aktivity na 50tku
Nemáte nejaké mile nápady na aktivity alebo niečo na otcovu 50tku?
Napríklad budeme tancovať a bude kolovať vrece plne masiek. Pri kom bude vrece a hudba zastaví ten si oblečie niečo čo je vo vreci. Nemáte niečo mile?
Ako osoba, ktorá bude mať 50-tku o rok a pol, ťa prosím, žiadne podobné hry nevymýšľaj! 🙏
Otec je ok s takymi hrami?
Ale veď sranda musí byt 😄😄😄 aj tak to až keď budú všetci napiti
Veď sranda áno...
nahodou mne sa to paci...lepsie nez len tak posedkavat ako starci...
Prosim vás tí čo ste zástanci pokojných 50tiek a osláv nepíšte mi to tu, ja sa pytam na nápady!!!! Neviem ci ste nechápaví
Karaoke, ale skupinove. Premietacie platno, pesnicky su na Youtube. Michal David skoro vsetko, Holky z nasi skolky, Lod do neznama. Hostia sami budu pytat dalsie.
Urcite nejake hry, co hravali v taboroch. Zabavia sa neskutocne. 😆
Este ma napadlo, ludia si davaju retro oslavy. Oblecko ako v 80tych rokoch, menicko to iste. Predjedlo sunkova rolka plnena chrenovou slahackou, slepacia polievka a bravcovy rezen s zemiakovo-cibulovym salato. Spice, kremese, veterniky, laskonky, ale upecene od starych cukrarok. Torta ozdobena kremom a ruzickou v strede. 🤣🤣🤣
stripterku pre ocka ....
Bola som na oslave kde dospelé deti oslávenec pripravili otázku na spôsob milionára,mali aj premietacie
Napr,ktoré z jeho piatich detí malo najvyššiu porodnu váhu,tu musela pomôcť manželka ako žolik...alebo Komu ako dieťa niesol vajíčka a ako to dopadlo....boli možnosti na vyber
@btus keby si chapava pochopíš že keby nieje otec s týmto nápadom okej tak to sem ani nepíšem a už mi tu prosim ťa nereaguj
Mna napadlo spravit nejaky kviz o oslavencovi. Ten kto by vyhral by dostal nejaku cenu. Mozes to urobit aj online cez rozne stranky s kvizami alebo tam na mieste klasika na papiere by pisali.
Truth or dare . .Šarady - napisu ludia mena filmov alebo knih alebo slavnych ludi da sa to do mysky a su pari jeden si precita co vytiahne na papieriku a ten druhy musi hadat z jeho pantomime ze co to je 😂ale to je dost tazke .. a je tam casovy limit 2minuty. Moj svokor robil take ze dal niekolko kostovacich vin ze si nevidela flasu len vina mali cislo 1 . 2.. 3 a mala si napisat ktore ti najviac chutilo .. trik bol ze jedno z tych vin bolo jeho vyroba 😂a chcel dokazat ze to jeho je naj .
@luccija jo jeho rodicia mali vinicu z toho zili ze vino predavali po okoli vravel mi ze uz ako maly si cuckol cosi sladke vytekalo .. ked robili vino 😃 tak okolo 65r -70r zije v Kanade . Ked mal 17 isiel robit do Argentiny do fabriky Potom Peron chcel prilakat talianov ze im a ich zenam dal free ticket na lod .. tak mlady svokor Uz okolo 23napisal svokre ktoru poznal z rodnej dediny ( mala tak 13r ked ho videla) ci si ho zoberie.., na dialku v zastupeni a potom
Moze dojst za nim .. jej teta zila v Argentine tak musel ist najprv k nej nech ho omrkne Lebo si ho pamatala ze bol nizky 😃a to by bol deal breaker .. a on v tej Argentine narastol 10cm Lebo mu tam cowboy 🤠 davali zadara telacie maso ( kedze nemali chladnicky mraznicky) tak robili bbq a dali okoloiducim len tak . Teta ho zhodnotila pozitivne musel zjest privela spagiet az mu bolo zle ., a potom bola svadba na dialku. Isla za nim lodou mesiac a mala morsku chorobu pregrcala chudera .. a medzi tym jeho brat objavil Kanadu a vsetci jeho surodenci aj rodicia dosli zit sem a o par rokov dosli aj svokrovci. ( bolo ich 9 deti jeden ostal v Italy ) aj svokry rodicia dosli aj jej surodenci . Cele ich mestecko doslo sem.

No ja osobne by som co najrychlejsie prchla z takej oslavy🤔