icon

Akú farebnú kombináciu zvoliť na vianočný stromček?

30. nov 2025

Ahojte.aku máte kombináciu?treba mi nové ozdoby a vôbec neviem aké farby zvoliť.chcela som ísť do tmavo zelenej ale na tom tmavom stromčeku to nevynikne.cerveno zlatá?ružovo biela?foto vašich by ma potesili

Strana
z2
maryetta
30. nov 2025

Zeleno zlaty. Alebo zeleno cerveny. Alebo dokopy zlata cervena a zelena. To su pre mna tak typicke farby pre vianocny stromcek.
Kazdopadne ja som mala fialovy. To bolo moc tmave. Tak som k tomu dalsi rok pridala striebornu. Bolo to lepsie ale... nakoniec som vsetky ozdoby prestriekala na "šampansku" zlatu... a uz 3-4 roky mame takyto.

anonym_99cc72
30. nov 2025
@zajinkakoni

@anonym_autor

@zajinkakoni hups, tak toto je... zaujímavé. Ale proti gustu...

maddie1711
30. nov 2025

Kedysi som mala zlato-červený, modro-strieborný potom roky biely a minulý rok som nestíhala, vytiahla som všetky ozdoby čo máme a poverila syna nech ho ozdobí ako len chce. Čiže bol total farebný, nesumerne rozmiestnené, hviezda na krivo, všetko všade ale bol krásny a autenticky 😂 a hlavne sa s neho tešil on. Ja som mu pomohla akurát so sviečkami. Tohto roku to budem riešiť rovnako, Koniec-koncov je úplne jedno aký bude keď prinesie radosť.

anonym_f7e7bf
30. nov 2025
@hsara99

Tento rok ešte nemáme, ale budeme mať rovnaký ako aj minulý 🙂

@hsara99 prosím ta,odkial mas tie krasne dlhe strieborne zavesy nalavo?:D

simona12345
30. nov 2025
@anonym_b7ddd6

Vianočný stromček živý ciže zelený 😉 ozdoby nikdy nekupujem cielene žiadnu farbu. 90% ozdúbbsú po mojich a manželových starých rodičoch, aj svetelná reťaz má minimálne 50 rokov ten zvyšok je vlastnoručne vyrobené mojimi deťmi
Mne sa tie mega kvety a mašle nepačia

@anonym_b7ddd6 aj my tak, dáme pár gul a ostatne vlastnoručne doma vyrobené, ešte aj svetielka máme farebné, dcére sa taký paci a mne tiez.. tesim sa na vianoce hlavne kvoli nej..

dvanastka
30. nov 2025

@anonym_autor nepáčia sa mi chudobné kombinácie iba dvoch farieb. Môj stromček hýri všetkými farbami. Stromček zvykneme ozdobovať dva týždne pred Vianocami. Potom pošlem fotku.

zajinkakoni
1. dec 2025
@anonym_99cc72

@zajinkakoni hups, tak toto je... zaujímavé. Ale proti gustu...

@anonym_99cc72 ups…. Obmedzená hlava…

margotka17
1. dec 2025

@anonym_autor ešte nemáme, u nás je zaužívané nachystať stromček na štedrý deň, aby sa už večer ligotal 👍. Bude cerveno-biely, zvončeky, rolničky a svetielka.

zuzana76
1. dec 2025

ja budem mat priesvitno - strieborne gule a cencule, plus biela, cize taky ladovy

autor
2. dec 2025

Ďakujem za inšpirácie.a čakám ešte teda na foto keď ich budete na hotové

autor
2. dec 2025

Toto som dnes našla na FB,akože trend je trend ,ale odtiaľ potiaľ🤣

zuzana76
2. dec 2025

Ja som mala minule tri roky takto, tohtorocny bude az 23.12.

autor
2. dec 2025
@zuzana76

Ja som mala minule tri roky takto, tohtorocny bude az 23.12.

@zuzana76 tie modré gule máš odkial?takú farbu som chcela a neviem zohnať

zuzana76
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vsetko mam okrasa, obi a xxxlutz, myslim, ze v obi som videla take aj v xxxlutz teraz, ale drahe, velka gula priemer asi 12 cm stala 9.90 eura, ale mali aj male gule za 3 eura. Su to vsetko slovenske a ceske vyrobky. Vsetko sklo, ja neznasam plast a gyce.

zuzana76
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tie modre boli xxxlutz, ale kupovane asi aj 4 roky dozadu, ale aj teraz mali nadherne.

zuzana76
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor https://www2.hm.com/sk_sk/productpage.130026900... teraz som doobjednavala tieto cencule z HM, uz ich nemaju, dnes mi akurat prisiel balik, boli v zlave cez vikend

zuzana76
2. dec 2025
@anonym_autor

anonym_d3a4c0
2. dec 2025

@anonym_autor my mame všetky farby, tie dvojfarebne sa mi nikdy nepáčili. A ešte retro ozdoby po babke 🙂

autor
3. dec 2025

Ďalší "zaujímavý" som našla na FB🤦

autor
3. dec 2025

@zuzana76 online by som sa bála objednávať,lebo fotky v e-shopoch sa dost od reality niekedy líšia

zuzana76
3. dec 2025
@anonym_autor

@zuzana76 online by som sa bála objednávať,lebo fotky v e-shopoch sa dost od reality niekedy líšia

@anonym_autor su take ako na foto. Ja mam od nich vela. Teda okrasa.

luccija
4. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ešte nemáme stromček, ale bude biele, strieborne a bledo zelené gule

luccija
4. dec 2025
@hederamonstera

U nas tradicny, cerveno zlaty. Ale zacinaju sa mi opat pacit tie multi farebne 🙂

@hederamonstera je nadherny.Mama má vždy červeno zlaty

hederamonstera
5. dec 2025
@luccija

@hederamonstera je nadherny.Mama má vždy červeno zlaty

@luccija dakujem🙂❤️

hederamonstera
5. dec 2025

Jeden rok sme mali aj takyto

autor
6. dec 2025
@hederamonstera

Jeden rok sme mali aj takyto

@hederamonstera to je živý?ozdoby máš odkiaľ?

autor
6. dec 2025

@zuzana76 vďaka za tip

Strana
z2