Akú sumu dať ako darček 11-ročnej?
Ahojte, 11ročnej k narodeninám, koľko mám dať ako darček? Prvýkrát jej dávam peniaze, ale neviem, či 20€ je dosť. Ďakujem.
To je tvoje dieta ci cudzie ?
Ja si myslím, že to stačí.
My davame synovcom 50€. Ak je to pre teba vela,tak aspon 30€ by som dala
zavisi v akom vztahu si k dievcatku.ine je krstna a ine je dcera nejakej kamratky.
Daj tolko kolko si dala minule narodky na darcek.
No bežne kupujem v takej sume darček, ale vždy mám dosť času, takže hľadám a venujem sa tomu a vždy sa mi podarí kúpiť za dobrú cenu a drahú vec, väčšinou oblečenie. Ak by to stálo v plnej sume, tak by to vyšlo aj na 40-50€. Len teraz čas nie je, preto peniaze. Je to neter. Len ja mám ešte ďalších 12 deti v rodine a všetkým sa snažím kupovať cca rovnako. To keď dám 50€ tak môžem šetriť celý rok 😁 A kde si Vianoce 👀 Ale 20 aj mne príde malo do kelu
20€ je podla mna dostacujuca suma.
Nechápem,načo niekto dotuje "cudzie" deti? Neter a 12 ďalších????? Čo ti dáva? Však majú svojich rodičov. Drobnosť a čau.
Daj jej poukazku do knihkupectva. 2x10,- alebo 3x10 a staci.
Tak potom 20 je dost . Popripade este Skus nieco v zlave kupit .,ale Mozno sa viac potesi $ ze sice to nie je vela ale kupi si co chce. Mozno lepsie ako oblecko 😉
Alebo jej kup aktivitu na zlave dna za nieco cez 30e lezecka stena lekcia v ba .. darcekovy kupon . Alebo nieco s konikmi atd .
Dala by som tých 20€ a kúpila niečo z kozmetiky a čokoládu
Ja synovcom a neteriam 5€ meniny, 10€ narodeniny+ sladkosť. Tiež je nás dosť veľa. Na Vianoce sme sa rodičia dohodli, že si nakupujeme.
20€ je postačujúce a dala by som ešte nejakú drobnost , napríklad dvoje baby milujú Mocho ( japonské ryžové koláčiky )
Zážitok, super nápad. Už aj viem čo, ďakujem vám všetkým za odpovede ♥️
20 je malo? Jedine vtedy ak zarabas 2 000. Inak to staci
Deťom patrí darček, nie peniaze... a stačí drobnosť
neteri? jasné že stačí.... 30 e dostáva moja 17r dcéra.
ale záleží od tvojej peňaženky..
20 eur úplne stačí
Podla mna staci 20eur...mi sme sa vzdy vedeli dohodnut...a ja povacsine pisem neterkam a synovcovi co si prosia a oni sa opytaju za kolko a poviem 20 a vyberu si a ja im kupim....volakedy som za 10 kupovala...ked mam peniaze tak dokupim este nieco co viem ze maju radi. Takze kup ked tak este bonbonieru a hotovo.
Dala by som jej poukážku do DM ky.
Pre vysvetlenie, každý z rodičov tých 12 deti dáva darček aj môjmu dieťaťu. Len ja mám vždy zoznam nápadov, a každému hovorím tip a žiadny nepresiahne 20€.
Ale nenapadli mi poukážky napríklad, to je dobrý nápad. Alebo kúpiť niečo také špeci na jedenie a k tomu peniaze. To je vidieť, že ja mám doma ešte iný vek, u nás fičí plastelína 😁
Ďakujem za nápady, píšem si ich ako tipy na darček do debilníčka ♥️
My nedávame nikomu žiadne peniaze. To už nie je darček ale každý každému sa skladá...
Máme limit cca max 20 EUR na osobu a vacsinou pouukázky, oblečko, knižky
20 je ok

Aký vzťah máš k tomu dievčaťu? Za akú sumu si jej bežne kupovali darček? Toľko by som jej dala