icon

Akú zbraň kúpiť mužovi na kurz na strelnicu?

9. apr 2026

Alebo nejaké iné napady? V tejto teme? Ďakujem

Strana
z2
tundra
9. apr 2026

@anonym_autor trochu malo info.
Aky kurz?Ide si robit zbrojny preukaz?Ide sa venovat sportovej strelbe?Potrebuje zbran na vykon povolania?Ide robit polovny listok?

autor
9. apr 2026
@tundra

@anonym_autor trochu malo info.
Aky kurz?Ide si robit zbrojny preukaz?Ide sa venovat sportovej strelbe?Potrebuje zbran na vykon povolania?Ide robit polovny listok?

@tundra ahoj, ide len na kurz, nie je to zbrojný preukaz. Asi športová streľba . Nepotrebuje zbraň ale hovoril že chcel by (trochu ss namotal 😁) a tak sa v tom nevyznám tak neviem akú

autor
9. apr 2026

Ale videla som na nivoch v ba že majú obchod muničak, žeby som mu kúpila poukážku? 🤔

tundra
9. apr 2026
@anonym_autor

Ale videla som na nivoch v ba že majú obchod muničak, žeby som mu kúpila poukážku? 🤔

@anonym_autor na zaciatok,kym pride na to, co mu vyhovuje,alebo ho bavi,by som nic nekupoval.
Nehovoriac o tom,ze na zbran potrebuje najskôr zbrojny preukaz a nasledne nakupne povolenie,cize este celkom dlha cesta.Poukazka je dobry napad.Strelba,je celkom drahy šport...

anonym_a17d78
9. apr 2026

@anonym_autor
Prepac ty byvas v USA ze prides do obchodu a kupis ?

anonym_18c8cb
9. apr 2026

Prak? Luk? 😂
Nestarala by som sa do týchto vecí, keď o nich nič nevieš. Možno ešte niečo z doplnkov by šlo, keď chceš vyberať sama. Alebo ho zober do obchodu, nech si vyberie, a potom mu to už len zaplať.

bibina32
10. apr 2026

@anonym_autor Tak radšej poukážku, nech si sám vyberie.

melanta
10. apr 2026

Máš zbrojný preukaz? Ak nie, nekúpiš žiadnu zbraň. A ak zbrojný preukaz nemá ani muž, ani on si nekúpi.

melanta
10. apr 2026

Čo sa týka zbrojného preukazu, vygoogli si čosi k tomu. Tento preukaz nefunguje tak, že vypíše žiadosť a dostane ho. Je to prísne regulované.

ariannazara
10. apr 2026

Co si myslis ze prides do obchodu, dobry den chcem zbran a oni tu ju daju?😁 vtipne

muchotrafka298
10. apr 2026

Vtip tyzdna. Si myslis, ze prides do obchodu a povies,ze si prosis jeden Glock? To tak nefunguje. Na strelnici nestrielas na kurze s vlastnou zbranou (hlavne ak nemas zbrojny preukaz, cize nemozes manipulovat so zbranou bez dozoru niekoho, kto ho ma), strielas s instruktorom pod dozorom. A to nie je uplne lacny spas. Strelba je drahy konicek. Nehovoriac o tom,ze zbran nemozes len tak nosit v ruksaku a doma ju mat v supliku.

autor
10. apr 2026

Vás to bavi písať mi to iste a opakovat čo píšu vyššie? 😅 veď vravím že sa nevyznám do toho. Iba včera ma to napadlo. Ale už som si to trošku vygooglila. Viem že to nie je lahka cesta ani ten zbrojný preukaz. Ale zaplatím mu ho. To bude dobrý darček 😬

melanta
10. apr 2026

Čo mu zaplatíš? Kurz na zbrojný preukaz? Alebo čo konkrétne? Lebo ak je bežný občan, ktorý chce zbroják pretože chce, tak zbrojný preukaz nedostane. Informuj sa tam, kde sa podávajú žiadosti, nech ti vysvetlia zákon a možnosti, za akých je šanca získať zbrojný preukaz. Aby si nemala výdavky, ktoré budú zbytočné.

autor
10. apr 2026
@melanta

Čo mu zaplatíš? Kurz na zbrojný preukaz? Alebo čo konkrétne? Lebo ak je bežný občan, ktorý chce zbroják pretože chce, tak zbrojný preukaz nedostane. Informuj sa tam, kde sa podávajú žiadosti, nech ti vysvetlia zákon a možnosti, za akých je šanca získať zbrojný preukaz. Aby si nemala výdavky, ktoré budú zbytočné.

@melanta mam známeho na polícii čiže viem to vybaviť. Ale bude to trvať samozrejme.. ale Ano dá sa vybaviť 😃

melanta
10. apr 2026
@anonym_autor

@melanta mam známeho na polícii čiže viem to vybaviť. Ale bude to trvať samozrejme.. ale Ano dá sa vybaviť 😃

@anonym_autor tak potom načo táto diskusia? Známy ti rovno mohol povedať, že zbraň nekúpiš, dokonca ty ju nekúpiš ani ak muž bude mať zbroják a nemusela si zakladať takúto diskusiu. Ach jaj, tieto jednoduché existencie.

anonym_e09daf
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ked sa ty nevyznas do toho,tak to nechaj na nom,nech si ide najskor zastrielat,tam mu urobia rychlo kurz,ako a co a aj mu poradia lepsie ako tu zeny na mk.Tiez sa chystame na strelnicu aj ja aj muz.A ten uz ma aj vyhliadnute a nestoji to malo ale 1000cku das aj s trezorom,raz dva

autor
10. apr 2026
@anonym_e09daf

@anonym_autor tak ked sa ty nevyznas do toho,tak to nechaj na nom,nech si ide najskor zastrielat,tam mu urobia rychlo kurz,ako a co a aj mu poradia lepsie ako tu zeny na mk.Tiez sa chystame na strelnicu aj ja aj muz.A ten uz ma aj vyhliadnute a nestoji to malo ale 1000cku das aj s trezorom,raz dva

@anonym_e09daf Ano viem. To nie je problém. Aj ja by som chcela 🤔.. ako píšem iba včera ma napadla takáto tema tak som založila diskusiu, veď prečo nie

anonym_e09daf
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a na strelnici mu pozicaju ich zbran

mandzula
10. apr 2026

Ak je tvoj muz podobne zdatny ako ty, kup mu radsej len fukacie fixky.

autor
10. apr 2026
@melanta

@anonym_autor tak potom načo táto diskusia? Známy ti rovno mohol povedať, že zbraň nekúpiš, dokonca ty ju nekúpiš ani ak muž bude mať zbroják a nemusela si zakladať takúto diskusiu. Ach jaj, tieto jednoduché existencie.

@melanta ale nazvať niekoho jednoduchou existenciou za toto? 😂

autor
10. apr 2026
@mandzula

Ak je tvoj muz podobne zdatny ako ty, kup mu radsej len fukacie fixky.

@mandzula a čo je na tom zle preboha? Zeeeeeny si fakt všetko nájdu aj nevinnú temu 😂😂😂😃

anonym_e09daf
10. apr 2026
@melanta

@melanta su stranky na to urcene,je tam vela druhov zbrani,k tomu zasobniky,aj trezor.Ale stoja okolo 1000cky,a je to aj bez zbrojneho preukazu.

anonym_e09daf
10. apr 2026
@anonym_autor

@mandzula a čo je na tom zle preboha? Zeeeeeny si fakt všetko nájdu aj nevinnú temu 😂😂😂😃

@anonym_autor lebo toto doma neriesia,tiez mame plynovku,su tam slzaky,a ine a vyzera ako ozajstna zbran a mame ju ulozenu v trezore.Tiez som ju drzala v ruke,je fakt dost tazka.

anonym_e09daf
10. apr 2026
@anonym_autor

@melanta ale nazvať niekoho jednoduchou existenciou za toto? 😂

@anonym_autor pozrite si strelnice vo vasom okoli a zajednajte si tam termin.A chodte si to skusit spolu,zazijete obaja ,,,iny,,,zazitok.

zojazoja
10. apr 2026

inak, nestačí len zaplatiť zbroják. musí spraviť skúšky na neho. ale to si si tiež isto už vygúúúúglila, že? alebo?

mandzula
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 1. Nevies ani len poriadne polozit otazku. 2. Nevies, na aky kurz muz ide. 3. Myslis si, ze zbrojak staci zaplatit. Nuz, potom sa necuduj, ze odpovede su, ake su.

autor
10. apr 2026

Je 9 hodin ránko. Posielam lásku a objatie. Ja si idem vychutnať svoju kávičku..

sticker
autor
10. apr 2026

A druha vec, admin mi zmenil ale že úplne nadpis témy.

anonym_e09daf
10. apr 2026

Ides na policiu,su tam psychotesty,musi vediet vsetko o zbraniach,ako ich cistit,zlozit.Je toho vela na ucenie.Musis byt bezuhonny,a pod.Taktiez je viac druhov zbrojakov,ci chces nosit stale zbran pri sebe,alebo ju mat hlavne doma pre sebaobranu a pod.
My sme to studovali,co vsetko treba.Muz si chce tiez urobit zbrojny preukaz.

anonym_123f43
10. apr 2026
@anonym_autor

A druha vec, admin mi zmenil ale že úplne nadpis témy.

@anonym_autor tak si ho zmeň späť 😀

Strana
z2