icon

Aký darček k 33. narodeninám?

ivana1410
23. feb 2014

Potrebujem poradiť, možno to sem ani nepatrí ale skusim. MAm priatela ktorý bude mať 33 rokov. JA blbosť ak by som mu kúpila knihu od Bukovského - Návpd na prežie pre muža?? - ja už neviem čo mu dať....a ak je to blbosť prosím poradte niečo ine... Dakujem

bosoriak
23. feb 2014

Ked nevies, co mu mas dat, tak sa ho radsej spytaj.

mata1001
23. feb 2014

A nepacili by sa mu hodinky, alebo nejaky adrenalinovy šport?

jankastubka
23. feb 2014

Ked je to priatel, musis vediet co mu spravi najvacsiu radost. Mna by napr. Kniha nepotesila, ale niekoho ineho mozno ano. Vo vseobecnosti vsak chlapi (teda aspon ten moj, ku kniham neinklinuju). Ja idem mat 30 a zelala som si zoskok z lietadla.

monicm
23. feb 2014

ty musíš vedieť,o čo má záujem,ak rád číta,prečo nie,nemuselo by to byť zlé,ale ak knihy veľmi nemusí,tak neviem....................záleží aj od toho koľko chceš investovať do darčeka,zážitkový darček je celkom fajn nápad,ak má rád víno či pivo,dajú sa zakúpiť ochutnávky,ak má rád šport,tak niečo k športu od loptičiek až po oblečenie,ak miluje autá a dovolia ti to financie tak jazdu,či zoskok padákom,ak miluje sladké,tak nejaká kvalitná čokoládka.......................je veľa možností,ide len o financie,koľko chceš do toho investovať,ako dlho sa poznáte a ako veľmi ho ľúbiš

iv01
23. feb 2014

Podla toho kolko chces investovat. Ja chcem vzdy lego a nikdy mi ho este nikto nekupil... skus sa ho spytat co by ho potesilo.

sissy27
23. feb 2014

kniha pre chlapa nie je úplne zlý nápad, ak rád číta a vieš aký žáner... ale zrovna bukovský, čo ti ja viem 😅 ak sa stotožňuje on s jeho životným štýlom, tak ok, ale ako náhodný tip by som to neriskovala...
a darček - no podľa rozpočtu a jeho záľub, ale podľa mňa vybrať darček pre blízku a mladú osobu nie je žiadny problém (aspoň pre mňa)... horšie je to napr. so starými rodičmi...

janinah
23. feb 2014

môj by o Bukovského knihu ani nezakopol...takú encyklopédiu o 2 sv. vojne či nejakých geografických zaujímavostiach to áno

snopkulka
23. feb 2014

lístky na hokej, futbal, permanentku do posilky, plaváreň.... darčekový poukaz do obľúbeného obchodu... 😉

svetluska82
24. feb 2014

U nas jednoznacne welness vikend, alebo romantický vikend na nejakej drevenici 🙂 Mojmu sa to velmi paci....a aj mne, kedze chodime pekne vo dvojici.