Aký darček kupovať na 1. narodeniny?

vvrga1
13. okt 2024

Ahojte, mladší syn bude mať čoskoro rok a ja som úplne bezradná čo sa darčeku týka. Po staršom synovi zdedil chodítko, autíčko a kopec hračiek čo maminy písali že odporúčajú ku prvým narodeninám 😅 možno tu vás kopec prispeje a spoločne niečo vymyslime 🙏 ďakujeme

milanemila
13. okt 2024

My sme kupili na rok piklerovej triangel aj s doskou. Od rodiny dostal nejake derevene hracky little dutch a knizky. Najlepsi darcek pre syna bude, ak vyhodis to choditko do smetiaka, tam kam patri 🙈

13uzivatelka11
13. okt 2024

@milanemila to s tým choditkom tu ani nemá zmysel písať bohužiaľ.

domiklik
13. okt 2024

@vvrga1 activity domcek

gladys_07
13. okt 2024

Akoze…ono je to vlastne uplne jedno, ma rok, je mu srdecne jedno ze ma narodeniny a co mu das. Najvacsia zabava bude aj tak pravdepodobne baliaci papier.

Aby som aj daco poradila - chod do skupiny Vianocne darceky, vyfiltruj si #ch1 a mozes sa inspirovat 😉

A choditko von oknom.

naily
13. okt 2024

@vvrga1 môj dostal tatrovky veľmi sa tešil a dodnes sa s nimi hra. Jednu má dnu a jednu na von. Švagrine mu kúpili kuchynku z Lidl, áno chlapcovi. Každý jeden deň sa s ňou hral asi po dobu 2 mesiacov. Teraz má vyše 2 rokov hra sa sporadicky na varenie. Odkladá si tam autíčka. A ešte knižky z edície Kde je moja mamička? To čítame doteraz.
Švagriná čo má deti tak podostavali na rok napr. Trojkolka ktorú môžeš tlačiť, detské kresielko na sedenie v tvare sovy, hojdaciu žirafu.

zuzikak
20. okt 2024

tatrovka, lopta, plysovy macko, co spieva, knizku z edicie Potulky (jarou, letom atd.), detsky nakupny vozik (na miesto toho, ze dievcata dostavaju kociariky tak on si v tom tiez moze neskor vozit a prenasat veci hore dole), nejaku vkladacku

zuzikak
20. okt 2024

@naily ved kuchynka je mega. To je dobry napad. Ja mam aj chlapca aj dievca a hrali sa s nou obaja. Raz na tom varili, raz to bola umyvacka aut 😀