icon

Aký darček na 1. NARODENINY dieťaťa?

saska121212
20. feb 2020

Ahojte, čo ste kupovali svojim detičkám na prvé narodeniny ?
Mam chlapčeka, rozmýšľam nad kuchynkou (tu mi každý vyhovára, vraj to je pre baby) a nad trojkolkou. 🙂
Môžete mi prihodiť nejaké nápady 🙈

Strana
z2
saska121212
autor
21. feb 2020

@miska_kal už ma 🙈

saska121212
autor
24. feb 2020

Ahojte, tie čo ste mi písali o knižky, viete mi poradiť kde kúpim peknú, vhodnú? Ďakujem vopred

veronice
24. feb 2020

Uciacu vezu sme jej kupili a od ostatnych dostala peniaze nansporiaci ucet. Rocnemu dietatu toho fakt netreba vela vymyslat lebo to este tak nevnima

veronice
24. feb 2020

@saska121212 hocake knihkupectvo. Len kup s motivom ktory ma rad. Ak ma rad auticka, kup s autickami, ak zvieratka tak so zvieratkami a pod.... Knihyprekazdeho.sk alebo martinus.sk, no proste hocikde...
A neda mi ale musim.... Ked citam co vsetko uz ma.... Pozor na mnozstvo hraciek... Dieta v tomto veku toho naozaj vela nepotrebuje a skor mu vie velke mnozstvo hraciek uskodit ako potesit ci pomoct. Nasa mala este nie rocna mala plnu izbu hraciek co podostavala a stale len lietala od jednej k druhej. Tak sme jej to zredukovali na 5 najoblubenejsich a pekne sa zahra. Je o tom aj dost clankov ako velke mnozstvo hraciek rozptyluje pozornost deti a nedovoli im tym padom prejst vsetkymi dolezitymi fazami hrania ktore potrebuje na svoj rozvoj. No a potom poznam tinedzera ktory dostal vzdy vsetko a teraz je nestastny ze nevie co si ma pytat... Uz ho nic poriadne nepotesi.... A to je tiez celkom tragedia.
Tak len take varovanie a rada 🙂

saska121212
autor
24. feb 2020

@veronice áno, ma veľa veci. No tiež to ma zredukované- hra sa max s hrncami z kuchyne🙏 O hračky ani nezakopne 😂 ale knihu by sme chceli nejakú takú poriadnu. 😊 aj ku nočníku, nech mu ukazujem zvieratká aby tam vydržal sedieť.

dominika7990
24. feb 2020

@saska121212 my sme kúpili dcére k prvým narodeninám elektronické auto

Strana
z2