Aký darček na 50-ku pre muža?
Co by ste kupili muzovi na 50?
@kristinaa300 nejaky zazitkovy darcek, wellness pobyt, ..
Mna mamzel potesil zivou Fatranskou muzikou nieco uzasne, taktiez je super pivny kupel, let balonom, kupele
Ja som kúpila otcovi pobyt v tatrach+lyžovačku 🙂 od ostatních dostal napr pivovú tortu (pretože má rád pivo), tortu v tvare piva a pod 🙂
Ja som priateľovi darovala voucher na pivný kúpeľ pre dvoch, tak pôjdeme spolu
Aj tie inteligentne hodinky, ci ako sa to vola, teraz dost ficia.. Alebo fajnovy bicykel
@kristinaa300 Záleží, čo má rád... Napríklad my sme svokrovi kúpili na okruhliny zájazd do Barcelony na futbalový zápas, boli s ním všetci traja synovia, zložili sme sa všetci. Bola to pánska jazda a chlapi si to poriadne užili... 3 noci, pobehali mesto, 1den boli na prázdnom stadióne Camp no, je tam múzeum, kopec obchodov so suvenírmi, ... A na ďalší deň večer boli na zápase...
@jaja1979 super nápad, realizovali ste to cez nejaku CK, či sami?
@arasidka11 Chlapi si to zorganizovali sami, kúpili si letenky, našli ubytko a lístky na zápas kupovali cca 3 mesiace vopred. Tam priamo si kúpili lístky na metro, a veľa chodili peši. Prišli odtiaľ nadšení 😁😁
@kristinaa300 aké má záujmy, koníčky?
@janne318 zaujmy- byciklovanie, turistika, zahradka a tak
@kristinaa300 hm... niekde som videla taký darčekový alkoholový set, že stojan na fľašu bol taký mini-fúrik, poháriky boli akože črepníky a otvárak bol v tvare lopatky. A teraz to hľadám, že Ti pošlem link, a ani za svet to neviem nájsť. 😕😯
@kristinaa300 to asi musí byť individuálne, tažko by som sa niekomu, kto ma napr,120 kg a je bojko, zavdačila letom z padaka, alebo chlapovi, čo nemá rád cestovanie, kupila výlet, podla toho, čo ma ten dotyčný rád, aké ma koníčky a tak...
@jaja1979 tak Barcelona je WAU....tam to človeka nabije energiou poriadne...

My sme sa otcovi poskladali rodina na jazdu na aute na Slovakia ringu