Aký darček vybrať na 40. narodeniny kamarátky?
Ahojte žienky potrebujem poradiť ohľadom darčeka pre kamarádku. Nestretávame sa moc často kedže bývame cca 60km od seba ale chodíme spoločne par krat do roka na predĺžené víkendy spolu .
Neviem čo by ju mohlo potešiť kedže oni su finančne omnoho lepšie natom a môj pocit je taký že keby som jej aj niečo kúpila bojim sa reakcie 🙈 ale zasa chová sa v našej spoločnosti ako normalný človek niekedy ako jemne lízla sedlaňa ale zasa neviem aká je doma. Podla jej manžela je náročná čo som si teda nemyslela.
Tak a otazka žienky čo by napríklad vás potešilo a čo naopak by vas možno urazilo(nevhodný darček)
mna osobne tesi najviac to, co viem realne vyuzit a spotrebovat. 😉 lapace prachu rovno vyhadzujem alebo posielam dalej, komu by sa to mozno pacilo. ak je na adrenalinove zazitky, tak by som zvazila aj nieco take, co este nezazila a chcela by.
ja by som jej kupil mikrovlnku. ak mikrovlnku nema sa jej potesi,ak ma da sa vyuzit este ako schranka alebo odkladacia skrinka do pivnic, proste prakticke vyuzitie .
Poukazka do knihkupectva
ja by som jej kupil mikrovlnku. ak mikrovlnku nema sa jej potesi,ak ma da sa vyuzit este ako schranka alebo odkladacia skrinka do pivnic, proste prakticke vyuzitie .
@prasiatko30 nahodou? susedia romovia maju z mikrovlnky schranku a je to prakticke a elegantne , tam somsa aj inspiroval k tejto teme.
asi by som sa sustredila na nieco len symbolicke, ziadne velke dary, ale skor napad. nieco co by vedela pripadne skonzumovat alebo vyuzit. 40 ks nejakech keksov dat do darcekoveho kosa, alebo proste nieco len take, coho by sa dalo kupit 40ks. ak sa fotite, urobit jej nieco z fotiek...vsak zas az natolko sa nekamosite, aby si jej drahe dary vymyslala.
Kozmetikou rozhodne nič nepokazíš. Prípadne darčekový kôš, veď to sú veci, ktoré využije.
mna by zaujimalo, naco chces kupovat darcek niekomu, koho povazujes za sedlanu...potrebujes sa predviest ?
druha vec, ktora ma zaujima - pozvala ta na oslavu ?
Podľa toho ako o nej píšeš ste len nejaké známe nie kamarátky a takej by som kúpila maximálne kyticu ak pozve na oslavu.
Nic by som jej nekupila 😀 Ved z toho prispevku mi to pride tak, ze si ani nie ste blizke...
ja som jednej zaplatila fotenie u módneho fotografa a druhej som dala namaľovať mandalu ... ani jedna by neocenila ten druhý darček, ale obe boli spokojné so svojim...
kamošovi som dala namaľovať reprodukciu jedného známeho diela, tam spokojnosť neriešim, hodilo sa mu to do domu a poňala som to edukatívne 😂
My si s kamaratkou kludne aj nejaky sperk ci privesok na pandoru naramok kupime ale podla tvojho popisu som si neni ista, ci by si bola ochotna taketo cosi kupit. Ak by ano, tak pekne sperky a za dobre ceny maju v sofii, tak skus pozriet, mozno ti nieco padne do oka, co by ti prislo ako vhodny darcek na 40-te narodeniny tvojej kamaratky. Predsa len je to jubileum a k tomu sa patri podarovat nieco na pamiatku, moj nazor🙂
Poukážka do parfumérie. A ty si aký druh sedlane, tiež jemne lízla alebo viac?

@anonym_autor základná otázka - koľko chceš do toho investovať?
Mňa by potešilo čokoľvek, čo viem využiť - kľudne aj kozmetika, ktorú používam, kamarátky môj vkus poznajú. Rovnako by ma potešil napr. šperk (opäť niečo podľa môjho vkusu), alebo poukážka na masáž či kozmetické ošetrenie alebo aktivity, ktoré bežne robím / chcem vyskúšať. Nedávno som dostala poukážku na puppy jogu a to bolo tiež super 😀 Za skvelý darček považujem aj ovocnú kyticu.
Čo by ma vôbec nepotešilo - mydlová kytica, sviečky, rámček na fotku a kadejaké podobné lapače prachu, čokoľvek s fotkou alebo nejakým akoževtipným nápisom, alkohol, káva, čokoláda (nič z toho nekonzumujem), poukaz na výlet na lomničák (neznášam hory), lacná kozmetika z pofidérneho zdroja (aktion, primark, číňan...).