Aký darček vybrať na prvé sväté prijímanie?
Ahojte aky darcek dostali vaše deti od krstného otca na prvé sväté prijímanie.
Mobil našej este nechcem, tablet mame smart hodinky máme, bicykel jej chcem kúpiť budúci rok k narodeninám. Dochádza mi fantázia a ona ze nic take extra nechce. Zlatú retiazku jej chce kúpiť babka a náušničky jej kupuje krstná mama.
A čo tak spoločný zážitok/výlet s krstným alebo trebárs zaplatiť nejaký fajn krúžok?
Tabor napr konikovy?
50 Eur.
My mame sice konfirmaciu,je to ako prijimanie.Syn dostal elektrokolobezku,mame sice vrakovisko uz doma ale tak ma tento mesiac aj narodeniny,tak sa to spojilo dokopy,tak ma za 630eur ale z druhej ruky.Sam si vybral,sam ju chcel.Aj tak pocitam,ze mu vydrzi tak max pol roka,ako vsetky predosle.
Jedine,co teda chvalim,ze si jednu sice pokazil ale s tych predoslych aj tu jednu opravil.
album, šperkovnicu, drevenu krabičku s obrazkom
@anonym_autor Nemyslim si,ze musi nasilu dostat darcek. Ak nevie,kludne by som dala peniaze a kupi si sama,ked sa rozhodne. Alebo si nasetri na nieco vacsie trebars to bude prispevok na ten bicykel. My sme krsniatku davali peniaze. Chcel elektrokolobezku, tak sme sa mu zlozili. Druhemu krsniatku sme boli teraz na birmovke a tiez sme davali peniaze. Bud ich pouzije na nove okuliare,ktore chce alebo na futbalovy vylet.
Naše deti dostali jeruzalemsku bibliu. Tu majú všetci siedmi, ktorý doteraz boli. Okrem toho komixovu bibliu, ikonu Bohorodičky, katechizmus, zivotopisy svätých, modlitebnú knižku. Ale aj akrylové fixky, tortu, peniaze, auto na ovládanie, pet shop domček.
Som za hotovosť. Peniaze sa zídu na letný tábor, jazykový kurz, či športový krúžok. Rodičia isto budú vedieť ako ich využiť.
Dali sme peniaze tak ako krstnatam ,aj netery aj synovcom. . Darčekový kôš pre deti ,kytica pre dievčatá
Zrovna minuly tyzden sme mali a krstni zaplatili obed, stravili sme spolu pekny den. Ale zase u mna nikdy neboli krstni o tom, ze musia davat darceky... teraz vedeli skor o prijimani, mohli prist, prisli. Pri starsej neboli, lebo uz nieco mali naplanovane.
My sme nasej dali hodinky a detsku bibliu. Dostala aj starsia, aj mladsi dostane...
My mame sice konfirmaciu,je to ako prijimanie.Syn dostal elektrokolobezku,mame sice vrakovisko uz doma ale tak ma tento mesiac aj narodeniny,tak sa to spojilo dokopy,tak ma za 630eur ale z druhej ruky.Sam si vybral,sam ju chcel.Aj tak pocitam,ze mu vydrzi tak max pol roka,ako vsetky predosle.
Jedine,co teda chvalim,ze si jednu sice pokazil ale s tych predoslych aj tu jednu opravil.
@anonym_ad6051
Inak vieš, ze na Slovensku sa mozu na elektro kolobezke voziť deti až od 15 rokov....
Mne to príde také divne kúpiť dieťaťu k prijímaniu kolobežku😂veď to nie sú Vianoce ani narodeniny… na takúto udalosť som dostala peniaze, šperk, tortu. Žiadny telefón kolobežku a podobné blbosti podľa mňa sa to ani nehodí
@anonym_ad6051
Inak vieš, ze na Slovensku sa mozu na elektro kolobezke voziť deti až od 15 rokov....
@anonym_c67889 u evanjelikoch to maju ine,a syn bude mat 16r.Samozrejme,ze sme mu chceli dat peniaze,ale co by si za to zase kupil??No dalsiu kolobezku.Tak sme to takto spojili aj s narodeninami.
Mne to príde také divne kúpiť dieťaťu k prijímaniu kolobežku😂veď to nie sú Vianoce ani narodeniny… na takúto udalosť som dostala peniaze, šperk, tortu. Žiadny telefón kolobežku a podobné blbosti podľa mňa sa to ani nehodí
@anonym_bed04c evanjelici maju konfirmaciu,ani krstnych rodicov nemaju.
My kupujeme Pandora naramok s prvym priveskom. Potom na rozne dalsie prilezitosti bude dostavat dalsie privesky.
Komfirmacia je skôr ako birmovku, vekovo aj obsahovo taká dospelosť. Prijímanie je v tretej triede. Dcéra na prijímanie dostala lego a to sa jej z darčekov asi najviac páčilo ☺️

@anonym_autor moje deti nedostali od krstnej mamy ani od krstného otca nič. Krstná tam ani nebola. Ani od mojich svokrovcov.. Na prijímanie nešli kvôli halde darčekov