Blahoželá vám partner k sviatkom?
Ahojte
Dnes som "oslávila" tridsiatepiate narodeniny. Mám manžela a štyri deti a nezablahoželal mi nikto.
Je mi z toho trocha viac smutno lebo deti vediem k tomu ,aby si navzájom k ich sviatkom blahoželali, taktiež aj manželovi. No manžel ich nevedie k tomu, aby zablahoželali mne. Nechcem darčeky ani oslavu, ale aspoň taký ten pocit úcty. Od manžela som dostala darček, ale prianie žiadne, čo ma mrzí asi najviac.
To fakt sú tí muži tak vymletí?
Moji mi vzdy zablahozelaju. Manzel spolu so synom. Popraju mi, vystiskaju ma a manzel vzdy kupi kyticu.
Tiez by som bola nie smuta, ale vyslovene zduta na muza, keby mi nezablahozelal.
A inak vsetko najlepsie 😉. Nech si zdrava, stastna, spokojna a hlavne, nech ta tvoj manzel hycka a nie ignoruje 😉
"To fakt sú tí muži tak vymletí?"
Preco pises v mnoznom cisle?Mas s nim 4 deti a narodeniny, nie su asi jediny problem,ktory riesis.
a ako ti dal ten darcek?
@anonym_autor darček ti len tak hodil na stôl ? Alebo ti aspoň povedal:"Na!"
doteraz ti blahoželal,aj deti ti blahoželali? Či nikdy nikto z nich ti neblahoželal vôbec?
Od manžela si dostala darček...to akože ti ho mlčky podal? Nerozumiem...
Na tu mas ten darcek,co si chcela.Dufam,ze aspon takto ti dal darcek,co si ozaj chcela.My oslavujeme a blahozelame si navzajom,kedze ja mam 21,11,narodeniny,24 meniny,a 19teho zase ma dcera meniny.Takto robime vsetko v kope.
Máš z mužom 4 deti a nevieš sa s ním rozprávať? Zjavne ste všetci doma, tak zajtra pri raňajkách povedz mužovi a deťom, že keďže si neoslavovala včera, tak budeš dnes/cez vikend. A keď to nezariadili oni, tak si spravíš deň podľa seba. Zajednaj si kaderníčku, kozmetickú, chod na masáž, na kávu alebo len na deň vypadni z domu a choď na prechádzku.
Svoje očakávania treba komunikovať. Nechápem ako môžeš mať z mužom 4 deti a nevie, že ti má blahozelat.
@anonym_autor nemala si si s debilom robiť 4 deti. K čomu ich ešte “vedie”?
@anonym_autor trapna poznamka o vymletych chlapoch, nie, my nemame vymletych, nasi nam blahozelaju🤨
Zas to vyzera na vymyslenu diskusiu
Ano
Vies co, aj moj muz je takyto. On si nepamatal nicie sviatky ani z jeho rodiny, vsetko som mu vzdy pripominala, darceky aj pre jeho rodicov vymyslala, zabezpecovala... Lebo oni aj v rodine to mali tak cudne, ze dospely si uz darceky nedavaju. Ale blahozelali si. Podla mna to ale bol iba dosledok, ze svokor bol taky, lebo svokra ma rada oslavy, a aj darceky rada dostava. Muz si dal do kalendara v mobile vsetky sviatky z rodiny, tak aspon uz na to nezabuda. Ale kolko razy aj tak ani nezavola segre svojej... co mne je aj luto, moja povodna rodina sme boli ovela viac vrucni, oni su takyto chladni.
Musis to prijat a polopatisticky mu to pripomenut, pretoze to nema vychovane z rodiny a nenapadne ho to. Napr. mu povedat: Potesilo by ma, ak by si aj deti zavolal, aby mi zablahozelali s tebou. Vies, ked ty mas sviatok, zavolam ich, aby sme ti blahozelali vsetci spolu, aby sme to prezivali ako rodina spolu. To by ma velmi potesilo...
On by sa takto ku vsetkym spraval, nielen k tebe.
No skôr tvoj,lebo môj nie
Darček ti položil len tak na stôl že na?
Tak mu nastav zrkadlo a keď budú deti väčšie (nepíšeš vek) tak aj im
Nie nie su muzi vymleti 🤷🏼♀️ ak niekomu na tom druhom zalezi, tak sa podla toho aj sprava a je jedno ci na narodeniny alebo vsetky ostatne dni…
@anonym_autor Opis, ako presne ti dal ten darcek. Z jeho pohladu to mozno bolo prianie.
… o chvíľu odpovede, že riešiš banality, sú to len narodeniny, mal ťažký deň chudáčik v práci, alebo si sa dosť neusmievala … narodeniny sú prežitok 🤣 nepije nefajčí nechodí za ženami a stará sa o deti? tak čo … NIE, nieje to normalne… Všetko naj!
Pamatam si za manzela vsetky sviatky v rodine, takze vyzadujem (ano vyzadujem), aby on si pamatal tie moje. A s dietatom my vzdy pekne zablahozelaju.
Ale nechapem, ten darcek ti hodil alebo podal bez slova?
Neviem si toto predstavit, ja si nepotrpim nejako na darceky, aspon aspon prianie k narodeninam potesi, aspon spolocny cas, nic viac nepotrebujem a neviem si predstavit zeby to moj muz odignoroval.
Nechápem ako ti mohol dať darček bez slova.
Ja nechápem, keď deti vedies k tomu, aby si vzájomne gratulovali,tak prečo nezablahozelaju aj tebe? Moja 10 ročná vie môj dátum narodenia už roky a vždy mi sama od seba dačo nakresli alebo vytvori a v deň narodenín zablahozela. A manžel ti ako ten darček dal??? Podal a dovidenia?
Darček mi dal s radosťou, bol rád, že sa teším, ale nepodal mi ruku a nepovedal všetko najlepšie k narodeninám. A nepovedal to ani deťom.
Nie je debil ani nič podobné. Určite si ma ako ženu váži, to viem, aj ja jeho. Stará sa o nás ako sa patrí, je dobrý manžel aj otec. No niekedy v takýchto chvíľach života ma prekvapuje.
Pretože ja na ich narodeniny robím oslavy , pečieme torty, robím im narodeninové raňajky.....
Muži píšem aj preto, lebo máme štyroch synov...
Darček mi dal s radosťou, bol rád, že sa teším, ale nepodal mi ruku a nepovedal všetko najlepšie k narodeninám. A nepovedal to ani deťom.
Nie je debil ani nič podobné. Určite si ma ako ženu váži, to viem, aj ja jeho. Stará sa o nás ako sa patrí, je dobrý manžel aj otec. No niekedy v takýchto chvíľach života ma prekvapuje.
Pretože ja na ich narodeniny robím oslavy , pečieme torty, robím im narodeninové raňajky.....
@anonym_autor
nepodal ruku a nepovedal,že ti blahoželá....O M G
Tak snáď ti povedal niečo iné,nie?
@anonym_autor chlap ti určite neurobí oslavu, neupečie tortu...
Ale zaujíma nás tu viacerých, to ti len podal darček a bol ticho? Akosi si to neviem predstaviť
nakoniec z nej vylezie,že ju objal,povedal jej,zlatko,kúpil som ti darček k sviatku....ale ona bude furt riešiť,že jej NEPODAL RUKU A NEGRATULOVAL
nakoniec z nej vylezie,že ju objal,povedal jej,zlatko,kúpil som ti darček k sviatku....ale ona bude furt riešiť,že jej NEPODAL RUKU A NEGRATULOVAL
@rozculena vlastne sa nakoniec zistilo, ze je vsetko v poriadku, ani moj mi nespieva živio a netrasie mi rukou od hora dole 3 minuty, mysli na mna, stara sa o mňa, darcek mi da, ale teraz neviem ci to splna vsetky kroky 😂 Niekedy sa zamyslam, ze to maju niektori muzi fakt narocne

Nie, nie su. Kazdy normalny zablahozela a da darcek, aj ked drobnost. Alebo ak su tak zvyknuti, tak bez darceka po dohode. Mala by si im to povedat. A muzovi rovnako. U nas ked ma niekto narodeniny, ma vzdy taky vynimocnejsi den. Tortu alebo kolac a detske narodky aj oslavujeme s celou rodinou. Treba ich to naucit.