icon

Boli ste na svadbe, na ktorej bol človek nakazený koronou?

23. sep 2020

Je tu niekto kto bol na svadbe na ktorej bol človek nakazený koronou?

Strana
z2
ice8
Odpoveď bola odstránená
chrobacik41
25. sep 2020

@kikazoe prepacte že som sa vás tým dotkla, je pravda že médiá informácie nepodávajú celkom relevantne. Ale bohužiaľ je situácia taká aká je, veľa ľudí si.myslí že je to výmysel. Sama som si prešla že som bola pozitívna, a nebola som na žiadnej dovolenke, na žiadnej svadbe ani oslave. Dokonca som zrušila oslavu môjho partnera ktorú sme mali mať 7.11. A na 100% som si istá že som sa stretla s niekým v obchode pretože tam ani sbs nenosí rúšku a nielen on. Nechcite zažiť ten pocit keď nemôžete dýchať . Týmto som si prešla. Ospravedlňujem sa ešte raz.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
25. sep 2020

@ice8 všeobecné vzdelanie

paleta
25. sep 2020

@miriam11 písala som narýchlo mobilom. Myslim že to nie je podstatné.Na svadbe sa nakazili ľudia.Nechcela by som byť tou nevestou.

autor
25. sep 2020

@sense nech nestresuju dáme im aj tak 😆

petrofka
25. sep 2020

Mne to pride ozaj chore, robit teraz svadbu. Ked sa lubia, nech sa zoberu so svedkami a rodičmi a finito. Alebo nech pockaju este zo dva roky kym sa to s koronou podari nejak vyriesit 🤷

nikaeli
25. sep 2020

@petrofka ty nie si vydatá? alebo si sa jedného dňa rozhodla, že sa vydáš a o mesiac si mala svadbu?? niečo také sa nevybavuje za pár dní a mnohí z nás začiatkom roka netušili, čo nás čaká 🥺

tento rok neriešim nič, len svadbu a už som z toho na nervy.. na Silvestra sme sa rozhodli, že sa vezmeme v máji.. keď sme konečne všetko povybavovali, začalo sa všetko zatvárať a tak sme svadbu presunuli na leto.. koncom mája ešte stále nebolo isté, čo bude v lete a tak sme ju radšej presunuli na jeseň.. vsetky zálohy vyplatené - nájsť rovnaký termín tak, aby mal každý dodávateľ čas, bolo umenie, no nakoniec sa nám podarilo všetko posunut na november.. pred dvoma týždňami nám Kaštieľ zrušil rezerváciu, že oni si nevezmú na triko to riziko a že od októbra rušia všetky svadby.. zálohu nám vrátili, no my sme bez sály a už nemám energiu riešiť zas niečo nové.. čo sa dalo, to sme zrušili, niekto zalohu vrátil, niekto nie.. svadbu budeme mať o dva týždne - ako si napísala - s rodičmi a svedkami, no moja momentálna nálada vôbec nenaznačuje fakt, že budem čoskoro nevestou 😥

macekovam
25. sep 2020

to nikdy nevies..v inkubacnej dobe mohlo byt aj 20 ludi... a problemy mozu mat aj neskor.. alebo... byt ,,bezpriznakovíííí 🙂

petrofka
26. sep 2020

@nikaeli chapem ako sa citis, ze si sklamana a frustrovana lebo o svadbe snívas od detstva. No ak vidim, ze po celom svete niekolko mesiacov zomieraju ludia, nebudem robit velku svadbu a radsej vsetko zrusim hned a neprekladam na neskor 🤷 Ale kazdy ma na to svoj nazor. O nejaky cas mozete urobit velke krstiny ;)

nikaeli
26. sep 2020

@petrofka my už máme krstiny za sebou, preto by sme radi už aj svadbu......

chrobacik41
28. sep 2020

@kikazoe hmm a prečo je zrazu 67 ľudí pozitívnych práve zo svadby v Bardejove? Alebo aj teraz sme dostali nepravdivé informácie? Zaujímavé 😶

kikazoe
28. sep 2020

@chrobacik41 ja som komentovala náš konkrétny prípad.... bol nepravdivo zverejnený nie len v tlači ale aj v televizií.... následne- po všetkých testoch a prešetrení daného reálneho stavu, už nikde nebola oprava a uvedenie na pravú mieru...... a to je o úplne niečom inom ak bolo v mediach

marca12
28. sep 2020

@kikazoe ani sa necudujem. Mame chaos a nefungujuce institucie,preto je aj chaos v testovani a vysledkoch.

Strana
z2