icon

Cítim sa nedocenená - lacné darčeky od partnera

3. aug 2025

Žienky zaujíma ma váš názor. Možno je to len hlúpa banalita, ale v poslednom čase sa zamýšľam nad darčekmi od môjho partnera. Či už sviatok alebo narodeniny. Alebo len tak, nechcem aby to vyznelo, že so zlatokopka to nie. Ale je mi smutno z toho, že od priateľa dostávam skromné dary. Buď dáke lacné športové tričko (kedze chodíme na turistiky často) alebo veci do domácnosti. Zatiaľ čo jeho bývalej o ktorej hovorí,,že si rada vypila, bola neporiadna a nevedela varit .. tak jej kupoval pravidelne kvety a drahé šperky. Ja viem, že láska sa darmi nedá merať. Ale už sme spolu neaky ten rok a ešte nikdy som od neho neostala ani len ružu. Na Valentína mi kúpil toastovac 😔
Čo robím zle?

Strana
z2
biba_18
3. aug 2025

povedz mu to 🤷‍♀️ že chceš aj kvet…

marca12
3. aug 2025

@anonym_autor A povedala si mu to? Normalne mu povedz,ze mas rada kvety a darceky do domacnosti nie su pre teba darceky.

simsalabim
3. aug 2025

@anonym_autor a uz si mu povedala, ze toastovac nie to, co si predstavujes? A co by si chcela?

autor
3. aug 2025
@biba_18

povedz mu to 🤷‍♀️ že chceš aj kvet…

@biba_18 nechápem, že ona mu také veci hovoriť nemusela a napadlo ho to bez toho aby si o to požiadala?? Ako kde robím chybu? To ma berie ako len ženu na upratovanie a varenie? Na nič iné?

biba_18
3. aug 2025

@anonym_autor ja ho nepoznám tak neviem ako ťa berie. ale keď chceš kvety tak mu povedz že chceš kvety…

pe_mi
3. aug 2025

@anonym_autor ahoj,na rovinu mu povedz, že na teba platia kvety a šperky, dovolenka
Domáce spotrebiče si rada nájdeš pod stromčekom
A vybavené

maca1984
3. aug 2025

Možno mu ex povedala čo chce.
Nevieš.
Mne manžel ( vtedy ešte priateľ) stále kupoval ruže.
Ja neznášam ruže 😁
Po čase som mu to povedala, samozrejme.

ivik4
3. aug 2025

Ja si vzdy poviem co chcem ,bez problemov a aj muza sa pytam nech dostane nieco co ho ozaj potesi. Neni problem 🙃

moonlight1210
3. aug 2025

@anonym_autor “Zatiaľ čo jeho bývalej o ktorej hovorí,,že si rada vypila, bola neporiadna a nevedela varit .. tak jej kupoval pravidelne kvety a drahé šperky.”

Si priklad: Preco potvory dostanu vsetko aj bez pytania (a este ofrflu a muz sa ide aj tak stale pre ne potrhat) a dobrym dievcatam ostanu oci pre plac.

Odporucam knihu a postupne s laskou a zamatovo preklopit vas vztah do rovnovahy (respektu).

tykat
3. aug 2025

@anonym_autor tak mozno jej najprv daroval toastovac, dostal nim "po hlave" tak asi pochopil ze to chce kvety a sperky 😅
A ked nevarila/neupratovala tak ho ani nenapadlo kupovat jej nejake prakticke veci. 💡

autor
3. aug 2025
@maca1984

Možno mu ex povedala čo chce.
Nevieš.
Mne manžel ( vtedy ešte priateľ) stále kupoval ruže.
Ja neznášam ruže 😁
Po čase som mu to povedala, samozrejme.

@maca1984 ja si skôr myslím, že ju mal radšej tak to aj tak prejavoval. Stále ma konverzácie uložené, ešte počas ich vzťahu. Každý sviatok jej píše. Či už MDŽ, meniny, narodeniny.. vždy keď sa mu ona ozve či sa nestretnú, tak bez váhania vždy ide a letí za ňou ako psík..

denkabemommy
3. aug 2025

@anonym_autor robíš zle to, že len očakávaš a nekomunikuješ. Však povedz mu, čo chceš dostať k sviatku 🤷🏼‍♀️.

maca1984
3. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 ja si skôr myslím, že ju mal radšej tak to aj tak prejavoval. Stále ma konverzácie uložené, ešte počas ich vzťahu. Každý sviatok jej píše. Či už MDŽ, meniny, narodeniny.. vždy keď sa mu ona ozve či sa nestretnú, tak bez váhania vždy ide a letí za ňou ako psík..

@anonym_autor tak to je už o inom.
Každopádne vykomunikovala by som si to.

autor
3. aug 2025
@maca1984

@anonym_autor tak to je už o inom.
Každopádne vykomunikovala by som si to.

@maca1984 áno samozrejme. To už som si aj vykomunikovala
Uvidíme, či nastane neaka zmena. Každopádne máte aj nejakú radu? Lebo ja si fakt prídem, že som len žena ktorá mu navarí a trávi s ním čas. Chodíme spolu na výlety. Rozumieme si ..ale aj tak si prídem ako gazdiná a nie jeho partnerka. 🤷‍♀️ Ach

pe_mi
3. aug 2025
@anonym_autor

Uvidíme, či nastane neaka zmena. Každopádne máte aj nejakú radu? Lebo ja si fakt prídem, že som len žena ktorá mu navarí a trávi s ním čas. Chodíme spolu na výlety. Rozumieme si ..ale aj tak si prídem ako gazdiná a nie jeho partnerka. 🤷‍♀️ Ach

@anonym_autor jednoducho aj toto mu narovinu povedz, ako si prídeš
A keď si nespokojná ,tak ti predsa nikto nôž pri krku nedrží
Rozchod a život ide ďalej

zalka
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor o od teba dostáva aké darčeky? Na najbližší sviatok mu kúp kvet a nič iné.

maca1984
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takto.
Môj muž po toľkých rokoch vie čím ma poteší.
Ale ono to tiež jemu nesvitlo v hlave len tak samé od seba.
To by som klamala.
Keď mi xy rokov dozadu kúpil k narodeninám mixér tak som mu sice poďakovala, veď áno, je to praktická vec , a aj som hovorila že asi kúpim nový.
"Kúpim nový" nejak vypustil.
Nevadia mi praktické darčeky.
Ale som trochu aj sebec a ...proste som mu pov.že tieto praktické veci k vareniu, pečeniu, upratovaniu atď si ja kúpim a rada by som od neho niečo iné..

wilkova
3. aug 2025

Počkaj...tvoj partner stale komunikuje s byvalou, pise jej a na poziadanie letí na stretnutie s nou?? Dostavala kvety, sperky a ty spotrebice a lacne tricko? Kokos, ten sa z nej este nespamätal a ty si len záplata. Prepac, za mna mu treba dat pápá...

huxy
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mňa by tie dary až tak nemrzeli. Ale toto čo píšeš, že jej píše na každý sviatok a letí za ňou,keď sa s ním chce stretnúť... Nie je s rozchodom vysporiadaný, ty si len náhrada a zaslúžiš si chlapa, pre ktorého budeš ty priorita.

zuzanita1609
3. aug 2025

Tie darčeky problém nie sú,ty máš problém,že si si našla chlapa, ktorý "nestrávil" rozchod s bývalou a ostala si pre neho iba náhrada,vyplnenie voľného času a aj tá gazdiná. Prepáč za úprimnosť. Maj trošku sebareflexie,to má byť akože čo? Aby utekal za bývalkou ako psík vždy keď zapíska? 🙄 Daj mu kvietoček na rozlúčku a čau bambino.

lucia13022023
3. aug 2025

Váš problém nie sú darčeky. Tie darčeky su len čerešnička

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_7f07c5
3. aug 2025

Nezobrat to od neho,nech si tousty robi sam doma a hotovo.Tricko tak isto,a okomentovat,ze to neni tvoj vkus.Inac to nepochopiii.

marca12
3. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 nechápem, že ona mu také veci hovoriť nemusela a napadlo ho to bez toho aby si o to požiadala?? Ako kde robím chybu? To ma berie ako len ženu na upratovanie a varenie? Na nič iné?

@anonym_autor Neries,to su chlapi. Moj ked mi druhy krat po sebe daroval spotrebic alebo nieco do kuchyne, jasne a slusne som mu povedala,ze to nie je pre mna darcek a potesenie. Odvtedy ziadne kuchynske alebo bytove veci nedostavam. Takisto to bolo s oblecenim. On nema vkus na zenske oblecenie,takze som mu to musela povedat,aby mi oblecenie nekupoval. Obcas sa este stane,ze mi len tak nieco kupi,ze mu to padlo do oka. Ale tak znosim aspon na doma.

xenia65
3. aug 2025

@anonym_autor na ten toustovač by som mu povedala ok, to je darček pre kuchárku, a kde je darček pre upratovačku a pre milenku?

milanemila
3. aug 2025

@anonym_autor zle robis to ze pises na konika namiesto toho, aby si komunikovala so svojim partnerom…ved mu normalne povedz mam rada kvety niekedy by ma od teba potesili. Mam uz dost domacich spotrebicov, veci do kuchyne atd. Mozno si mysli, ze aku radost ti tym robi ked kupuje to co kupuje 🤷🏼‍♀️

bludna
3. aug 2025

A nie je to tak, ze ta ako gazdinu vnima preto, ze sa do tej pozicie sama pasujes? Ja mojmu drahemu nevarim ani nevypekam a vysavala som naposledy mozno pol roka dozadu...

domkakvet
3. aug 2025

@anonym_autor tak mna osobne by toustovac potesil, mam rada prakticke darceky a je drahsi ako ruza, ale to pisanie a chodenie von, tak to by u mna nepreslo ani nahodou.

anonym_8dda2f
3. aug 2025

Tak ju bral ako frajerku a teba ako wifey material

som_realistka
4. aug 2025

Si náhrada, strácaš s ním čas, darčeky sú najmenší problém.

Strana
z2