icon

Cítim sa nedocenená - lacné darčeky od partnera

3. aug 2025

Žienky zaujíma ma váš názor. Možno je to len hlúpa banalita, ale v poslednom čase sa zamýšľam nad darčekmi od môjho partnera. Či už sviatok alebo narodeniny. Alebo len tak, nechcem aby to vyznelo, že so zlatokopka to nie. Ale je mi smutno z toho, že od priateľa dostávam skromné dary. Buď dáke lacné športové tričko (kedze chodíme na turistiky často) alebo veci do domácnosti. Zatiaľ čo jeho bývalej o ktorej hovorí,,že si rada vypila, bola neporiadna a nevedela varit .. tak jej kupoval pravidelne kvety a drahé šperky. Ja viem, že láska sa darmi nedá merať. Ale už sme spolu neaky ten rok a ešte nikdy som od neho neostala ani len ružu. Na Valentína mi kúpil toastovac 😔
Čo robím zle?

Strana
z2
sense
4. aug 2025

A to ti povedala ťa ex čo dostávala alebo on.?
Môj videl jeden krát moje sklamanie z darčeka a nie nebudem sa tváriť aká som šťastná....a odvtedy si dal záležať a počúval čo by mi spravili radosť. Ale teda kvety nosí aj bez sviatku

autor
5. aug 2025
@sense

A to ti povedala ťa ex čo dostávala alebo on.?
Môj videl jeden krát moje sklamanie z darčeka a nie nebudem sa tváriť aká som šťastná....a odvtedy si dal záležať a počúval čo by mi spravili radosť. Ale teda kvety nosí aj bez sviatku

@sense ja som sa ho pýtala

sense
6. aug 2025
@anonym_autor

@sense ja som sa ho pýtala

@anonym_autor tak ale to povedal on , možno pravda je úplne niekde inde a jeho ex by ti možno povedala že dostávala to čo ty.
V opačnom prípade si sa ho mala hneď spýtať či si ty menej ako ona

zeldia
6. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 ja si skôr myslím, že ju mal radšej tak to aj tak prejavoval. Stále ma konverzácie uložené, ešte počas ich vzťahu. Každý sviatok jej píše. Či už MDŽ, meniny, narodeniny.. vždy keď sa mu ona ozve či sa nestretnú, tak bez váhania vždy ide a letí za ňou ako psík..

@anonym_autor to nie je dobre ak sa trápiš tým “že ju mal radšej” toto mu treba povedať a vyriešiť lebo sa zozieras a možno zbytočne bud nech sa k tebe chová lepšie alebo nech ide za ňou. Čo sa týka darčekov to je ina vec, my sme obaja z rodín kde sa nedarcekuje. Rodičia nám dajú na narodeniny neake peniaze. Vianoce a naše narodeniny si kupuje podľa dohody casto aj nič, keďže pred mesiacom sme mali velky výdavok na nakup dovolenky, zážitku, veci do domacnosti, oblecenie… takže tu sa treba prispôsobiť hladat kompromisy. Ja by som napríklad sperky nerada dostala lebo ja tie lacne smejdy nenosím a na drahe nemam trezor😉 a keď ty chodíš na turistiku tak športové tricko do lesa je veľmi osobný darcek - pozná ta vie co využívam čo potrebujes tak kúpi. Že chces byt ako jeho byvala daj si pozor lebo ju vymenil za teba.

Strana
z2