Čo by ste kúpili 6-ročnej na narodeniny?
Ahojte,neterka mala 6 rokov,neviem čo jej kúpiť na narodeniny.Ona je prvé vnúča tak má od babiek už všetko možné hračky od výmyslu sveta.Ja som vždy kupovala ako mojim deťom jednu hračku a k tomu knižku alebo pracovný zošit s úlohami pre deti a oblečenie.Len svagrovcom sa to nepáčilo,že ich malá nemá rada knihy ani pracovné zošity.Oblecenie nepáči sa jej dievčenské,obliekaju ju do tmavého(chceli mať chlapca) a hračky ma strašne veľa autíčok,puzzle ju nebavia.Uz fakt neviem čo jej kúpiť.Naposledy mi poslali foto že čo pre ňu chcú,dráhu za vyše sto eur.To bolo pre mňa drahý darček,keď viem že ony môjmu 3rocnemu kúpili auto za 10 eur.Len aby bol kľud v rodine manžel jej to kúpil.Inac na oslavu nás nepozvali,ja som ich pozvala keď moje deti mali narodeniny.Dosli,no nelubilo sa im že museli dať na benzín,keďže bývame 50 km ďaleko od seba.
@janulik2008 krpec bude mat nadruhy rok v jari 2 roky ale teraz dostane pod stromček knihu rozmotaj si jazycek a pero a este knihu Spievankovo tiez od Albi.
Je to zavislak na Spievankove
@00momo no u nás malú to začalo baviť až okolo piatich rokov dovtedy nula bodov 😀
Ale v prípade autorky by som sa na to vy💩 keďže ona má kúpiť dar za sto eur a jej dieťaťu dali za 10€ aby sa nepovedalo
Hocičo v pepcu. Akože nechápem načo to vôbec riešiš, oni ťa ani nepozvali na oslavu. Aj tak to skončí v boxe, alebo v pivnici, alebo hodené v kúte. Hovoríš, že má všetko. Myslíš si, že sa bude s tvojím darčekom hrať? Také deti si hračky nevážia. Navyše ak je taká rozmaznaná, že vrieska v obchode a chce najdrahšie hračky.

Daj do obalky 10e,k tomu cokoladu,a nech si kupi co chce,alebo co oni chcu. Ak ma niekto ani na oslavu nepozve,ale ocakava drahe dary,tak to je drzost..
Btw,tiez mam dceru ktora ma rada auticka a neznasa ruzovu,mne osobne sa to ani nepaci ak dievca chodi ako ruzovy cukrik