Čo chceme pod stromček?
Napadla ma super téma, bola tu téma Čo kupuje mužom.
Aj keď sme už "veľké" aj my ženy, matky, môžme mať predsa želania. Ja si samozrejme prajem zdravie , šťastie, lásku a Božie požehnanie pre celú moju rodinu. A prosím Boha o milosť aby už korona odišla alebo sa aspoň zmiernila. Aby Pán Boh pomohol zdravotníkom a ľuďom v nemocnici.
Ale, dievčatá okrem toho by som si pod Vianočným stromčekom chcela nájsť nové náušnice. Ja zbožňujem také tie veľké prehnane romacke zlatooooo 😀
A čo Vaše prianie?
ja by som si priala naspat mamicku 5tim detom (najmensie 4mesacne),ktoru zajtra pochovaju. Jej najstarsi syncek je spoluziak mojej dcery v 3.rocniku. Neskutocny zial ma zalieva,nedokazem riesit vyzdoby,darceky...momentalne mi na tom nezalezi ani kvoli mojim detom.Urobim,co mam,aby sa tesili s mierou. Velmi ma poznacil necakany odchod len 33rocnej zeny,s ktorou sme sa poznali od detstva. Nedokazem sa tesit...
Jezisko slubil susicku..❤
No.. Zdravie a Svätý pokoj! - To používala moja mama roky a teraz chápem, čo tým myslela. Ostatné si kupim sama. Ale teraz naozaj túžim len nech korona vypadne a odprisahala som si, ze potom idem na Maledivy a v klude aj sama (isto iste neberiem nikoho z domácnosti a nie, ani mamu😂). chcem tam ist odjakživa, v kuse niečo " dôležité sa riešilo", a teraz lockdowny a opatrenia a uvedomila som si, ze kym sa rozkyve človek a nájde čas na to čo chce, tak tie ostrovy uz ani nemusia existovať 😳
@mironka hrozné 😔
@simca06022011 Maledivy.....Dobrá destinácia.
Mňa poteší, že idem zajtra na poštu poslať balík pani v DSS www.vianocnyzazrak.sk, na Vianoce len nech sme zdraví a teší ma, keď majú radosť deti priamo pri rozbalovani darčekov..rozbalujeme pomaly, keď jeden rozbaluje darček, ostatní sa pozerajú a tešia spolu s ním, a potom ďalší...
Ja by som chcela akrylové fixky a velku ilustrovanu knihu Harryho Pottera 4.. to druhé určite dostanem, každý rok dostávam.od manžela jednu časť.. potom dostanem určite poukážku na nákup kníh, na čo sa tiež teším..
Strasne som chcela instax, aby sme mali fotky hned, aby som mohla fotit zazitky a realne ich aj mat v albume, lebo dnes mnoho fotiek len v telefonoch a chyba mi take to pozeranie fotiek vecer, smiech a tak podobne 🙂
@marcellka32 Ty si srdiečko ♥️ Krásne že rozdáva radosť ľuďom v DSS
@jana_eyre_2 Takže ty si taká knihomoľka?😄😄😄
@gastanka32 Vsaaaak, ja to tiež poviem vždy že v mobile to není ono
Ja som splnila aj synov sen a v máji pôjdeme spolu do New Yorku
@sazumak Fotenie je krásny koníček, prepadol mu aj môj manžel, kúpili sme taký lacnejší fotoaparát po narodení prvorodenej, tak ho to začalo baviť, že po roku kúpil o niečo lepší fotoaparát a pár objektívov. Tak nech Ježiško prinesie to, po čom srdce fotografa piští 😉
@vanda323 A s tým je spojená aj moja odpoveď, my si na Vianoce dáme vyvolať fotografie našich detí, trojročnej a trojtýždňovej. No a pre seba si prajem náhrdelník s dátumom narodenia druhorodenej.
Všetkým dámam v tejto téme by som chcela zaželať nech sa Vám tie sny a priania splnia 🤗
Autorke ďakujem za peknú tému 😉 Teba som si ako človeka obľúbila aj keď len takto cez internet, keď sa nepoznáme osobne.
Ja dostanem náušnice,čižmy a spodné prádlo.

@jaruska_12 Krásne,🥰🥰🥰🥰❤️ Prajem ti to