icon

Čo chceme pod stromček?

vanda323
30. nov 2021

Napadla ma super téma, bola tu téma Čo kupuje mužom.
Aj keď sme už "veľké" aj my ženy, matky, môžme mať predsa želania. Ja si samozrejme prajem zdravie , šťastie, lásku a Božie požehnanie pre celú moju rodinu. A prosím Boha o milosť aby už korona odišla alebo sa aspoň zmiernila. Aby Pán Boh pomohol zdravotníkom a ľuďom v nemocnici.
Ale, dievčatá okrem toho by som si pod Vianočným stromčekom chcela nájsť nové náušnice. Ja zbožňujem také tie veľké prehnane romacke zlatooooo 😀

A čo Vaše prianie?

vanda323
autor
30. nov 2021

@jaruska_12 Krásne,🥰🥰🥰🥰❤️ Prajem ti to

tncka
30. nov 2021

@oslo1

vanda323
autor
30. nov 2021

@luna379 Precoooo je to super zoznam 👍👍👍😄😄 Nech sa ti splní všetko

mironka
30. nov 2021

ja by som si priala naspat mamicku 5tim detom (najmensie 4mesacne),ktoru zajtra pochovaju. Jej najstarsi syncek je spoluziak mojej dcery v 3.rocniku. Neskutocny zial ma zalieva,nedokazem riesit vyzdoby,darceky...momentalne mi na tom nezalezi ani kvoli mojim detom.Urobim,co mam,aby sa tesili s mierou. Velmi ma poznacil necakany odchod len 33rocnej zeny,s ktorou sme sa poznali od detstva. Nedokazem sa tesit...

bucko555
30. nov 2021

@mironka veľmi smutné až mám zimomriavky

lucia851
30. nov 2021

@vanda323 ja som si objednala parfémy a legíny zateplene. A hlavne chcem zdravie a nech ta korona už odide

batmanka
30. nov 2021

@vanda323
Presne 👍,som to odvovodnila , že som bola suprova mamina a úžasná manželka 😁😉

batmanka
30. nov 2021

@mironka och to vždy človeka zasiahne 🥺

saxana000
30. nov 2021

Jezisko slubil susicku..❤

vanda323
autor
30. nov 2021

@mironka Jooj , je to smutné. Je mi to ľúto. Čo sa jej stalo?

simca06022011
30. nov 2021

No.. Zdravie a Svätý pokoj! - To používala moja mama roky a teraz chápem, čo tým myslela. Ostatné si kupim sama. Ale teraz naozaj túžim len nech korona vypadne a odprisahala som si, ze potom idem na Maledivy a v klude aj sama (isto iste neberiem nikoho z domácnosti a nie, ani mamu😂). chcem tam ist odjakživa, v kuse niečo " dôležité sa riešilo", a teraz lockdowny a opatrenia a uvedomila som si, ze kym sa rozkyve človek a nájde čas na to čo chce, tak tie ostrovy uz ani nemusia existovať 😳

vanda323
autor
30. nov 2021

@saxana000 Superrrr ja mám LG a som spokojná

simca06022011
30. nov 2021

@mironka hrozné 😔

vanda323
autor
30. nov 2021

@batmanka Dobré odôvodnenie 👍😄😄😄 šikovná si 🤗

vanda323
autor
30. nov 2021

@simca06022011 Maledivy.....Dobrá destinácia.

mironka
30. nov 2021

@vanda323 neviem presne,mnoho verzii je k tomu...asi plucna embolia 😞

vanda323
autor
30. nov 2021

@mironka Ach.... smutné

fineta
30. nov 2021

@mironka tragédia. 😭 Je ich stále viac a viac.

Želám si pripraviť deti do života a im aspon čiastočne také detstvo aké bolo to naše. Vsetko ostatné je v zozname až za týmto.

marcellka32
30. nov 2021

Mňa poteší, že idem zajtra na poštu poslať balík pani v DSS www.vianocnyzazrak.sk, na Vianoce len nech sme zdraví a teší ma, keď majú radosť deti priamo pri rozbalovani darčekov..rozbalujeme pomaly, keď jeden rozbaluje darček, ostatní sa pozerajú a tešia spolu s ním, a potom ďalší...

kitycat
30. nov 2021

@luna379 preco je Tonksova o tolko drahsia?

jana_eyre_2
30. nov 2021

Ja by som chcela akrylové fixky a velku ilustrovanu knihu Harryho Pottera 4.. to druhé určite dostanem, každý rok dostávam.od manžela jednu časť.. potom dostanem určite poukážku na nákup kníh, na čo sa tiež teším..

gastanka32
30. nov 2021

Strasne som chcela instax, aby sme mali fotky hned, aby som mohla fotit zazitky a realne ich aj mat v albume, lebo dnes mnoho fotiek len v telefonoch a chyba mi take to pozeranie fotiek vecer, smiech a tak podobne 🙂

vanda323
autor
30. nov 2021

@marcellka32 Ty si srdiečko ♥️ Krásne že rozdáva radosť ľuďom v DSS

vanda323
autor
30. nov 2021

@jana_eyre_2 Takže ty si taká knihomoľka?😄😄😄

vanda323
autor
30. nov 2021

@gastanka32 Vsaaaak, ja to tiež poviem vždy že v mobile to není ono

didush27
30. nov 2021

Ja som splnila aj synov sen a v máji pôjdeme spolu do New Yorku

selu11
30. nov 2021

@sazumak Fotenie je krásny koníček, prepadol mu aj môj manžel, kúpili sme taký lacnejší fotoaparát po narodení prvorodenej, tak ho to začalo baviť, že po roku kúpil o niečo lepší fotoaparát a pár objektívov. Tak nech Ježiško prinesie to, po čom srdce fotografa piští 😉

@vanda323 A s tým je spojená aj moja odpoveď, my si na Vianoce dáme vyvolať fotografie našich detí, trojročnej a trojtýždňovej. No a pre seba si prajem náhrdelník s dátumom narodenia druhorodenej.

Všetkým dámam v tejto téme by som chcela zaželať nech sa Vám tie sny a priania splnia 🤗
Autorke ďakujem za peknú tému 😉 Teba som si ako človeka obľúbila aj keď len takto cez internet, keď sa nepoznáme osobne.

vanda323
autor
30. nov 2021

@didush27 Si super mama 👍👍👍🤗 Budete mať zážitok

vanda323
autor
30. nov 2021

@selu11 Jeeeejj ty si taká zlatá ♥️ Ďakujem ti .
Aj ja tebe prajem všetko dobré hlavne zdravíčko a vedela lásky ❤️🥰

nikha2809
30. nov 2021

Ja dostanem náušnice,čižmy a spodné prádlo.