icon

Čo chceme pod stromček?

vanda323
30. nov 2021

Napadla ma super téma, bola tu téma Čo kupuje mužom.
Aj keď sme už "veľké" aj my ženy, matky, môžme mať predsa želania. Ja si samozrejme prajem zdravie , šťastie, lásku a Božie požehnanie pre celú moju rodinu. A prosím Boha o milosť aby už korona odišla alebo sa aspoň zmiernila. Aby Pán Boh pomohol zdravotníkom a ľuďom v nemocnici.
Ale, dievčatá okrem toho by som si pod Vianočným stromčekom chcela nájsť nové náušnice. Ja zbožňujem také tie veľké prehnane romacke zlatooooo 😀

A čo Vaše prianie?

Strana
z3
vanda323
autor
30. nov 2021

@nikha2809 Super zíde sa 👍👍👍

gastanka32
30. nov 2021

@vanda323 chyba mi to velmi, lebo ked som bola mala tak prave na Vianoce a na take sviatky sme vytiahli fotky a spominali na tych, ktori uz nie su medzi nami, aj sme sa zasmiali, aj poplakali, ale rada na to spominam. Ale priznam sa ti. Dala som tento rok vyvolat celej rodine fotky, co som nasla v telefone aj v PC, take kadejake aj momentky, zabavne a podelila som ich a kazdy dostane svoju kopku, tak som zvedava na ich reakcie 🙂

vanda323
autor
30. nov 2021

@gastanka32 Dobrú nápad 👍 Ja mám pocit že od kedy som tehotná tak nemám ani dobrú pamäť ani fantáziu na darčeky

selu11
30. nov 2021

@vanda323 Aj ja ďakujem ☺️ rovnako všetko dobré do života prajem a veľa Božieho požehnania celej rodine 🤗

trinity_77
30. nov 2021

@vanda323 Najviac si prajem len to nerealne. A to je to, aby sa k nam vratil Ocko, ktory pred par mesiacmi zomrel na rakovinu, bol este mlady 😪
Neuveritelne prazdno ostalo vo mne, neviem ci to niekedy bude ine...

Ale inak ja mam zalubu v tom, kupovat darceky druhym, resp. Mna naplna to, ze rada niekoho potesim a tesi ma to viac akoby som ja nieco dostala (samozrejme to neznamena, ze si to nedokazem vazit)

Tak dufam baby, ze dostanete pod stromcek vase tajne zelania, zasluzime si viac ako si myslime 😊

batmanka
30. nov 2021

@selu11 jej ďakujem aj Tebe nech sa plnia sny a želania 😘

luna379
30. nov 2021

@kitycat je to zberatelsky kúsok v podstate , vyrobili ich oveľa menej.. a neurobili zatiaľ dorabku…

selu11
30. nov 2021

@batmanka Aj ja ďakujem krásne 😊

lluss
30. nov 2021

@mironka 😟 ako keby som čítala svoje slová. Nedávno som bola na pohrebe 33 ročnému kamarátovi.. s ktorým sme spolu vyrastali od detstva… úprimnú sústrasť. Treba si užívať každú stotinu sekundy a byť za ňu vďačná Bohu. .

prihlassa
30. nov 2021

@vanda323 suchozemsku korytnačku

vanda323
autor
1. dec 2021

@prihlassa Važne?👍😄😄 To je milé že chces zvieratko

magnetk
1. dec 2021

Želanie - keby sa prefajčení, prehúlení susedia v podnájme odsťahovali, nakoľko denne aj v noci dusia pol baraku nikotínom. To by bol najkrajší vianočný darček pre nás a veľa susedov. 🙂

sima1415
1. dec 2021

@mironka to je strašné , moje krsnistka (6 a 3) tiež idú tento rok prvýkrát oslavovať bez mamičky, náhle im zomrela a to nemala ani 30 rokov tak hádam im urobíme krásne Vianoce aj keď bez nej to nebude ono ...

Z hmotných veci určite nový šiaci stroj aj keď ježiško je naklonený že by ho doniesol ale je mi ľúto minút také peniaze iba pre seba aj keď by som na ňom sila pre deti :D má ešte niektorá taký problém ? Pre iných nech to stojí čo to stojí aj na kraj sveta a pre seba je človeku ľúto míňať

ivangeline
1. dec 2021

@vanda323 Dostatocne priestranna na vsetky tie blbe karticky ale za snie velka. Zmestitelna do vrecka a malej kabelky. Nemam rada take dlhe. A farba klasika. Cierna alebo hneda. Nic fancy. Ani vela zipsov by nemusela mat. xD Vacsinou sa zacne kazit ten..a potom sa mi rozpadavaju. Nvm,co s tymi penazenkami robim ale doslova sa rozpadaju v rukach. :D Tie muzske su ovela praktickejsie! Hanbim sa vsak mat muzsku. :/ :D

nika1971
1. dec 2021

nic materialne...vsetko, co potrebujem k zivotu mam...

kormino
1. dec 2021

Ja si želám ,aby sa vnúčik,ktorého čakáme po novom roku narodil zdravý,aby boli aj s dcérou v poriadku.Ďalej by som si priala psíka ,lebo nám v lete umrel,ale na jar si zaobstarame❤️Z materiálnych vecí si želám knihy,najmä najnovšiu knihu Roberta Bryndzu 😀

nana8989
1. dec 2021

Tiež si prajem hlavne zdravie pre všetkých ❤️ a hlavne nech toto bláznivé obdobie čím skôr skončí 😔 Muž riešil 2 týždne čo chcem, nevedela som, fakt nič nepotrebujem keď som s malou doma, a to čo potrebujem si kúpim počas roka 🙈 ale on ma na každý sviatok večne problém s darčekom, tak som mu povedala nech mi kúpi koženný náramok Pandora (tie strieborné sa mi nepáčia) a na každý sviatok mi môže kúpiť koralku 😂 na pár rokov bude mať postarané o darček 😂

cuvienka
1. dec 2021

no tak ja som stavila na jeho hobby - dostane pomocky ku grilovaniu a samozrejme nejake tie ponozky a drobnostky. no niekedy ak je nam nieco treba si proste kupime to co potrebujeme. ono uz tie darceky pre nas nie su az tak moc dolezite

prihlassa
1. dec 2021

@vanda323 máme už rybičky,krevety,papagáje a už dávno túžim po korytnačku ,ale nemôžem presvedčiť manžela ,ale k suchozemskej sa asi dá prehovoriť

vanda323
autor
1. dec 2021

@prihlassa Takže ty si taká zvieratkarka.Jeeeej, o mne není tajomstvo že zvieratká nemám rada😪 Ale raz sa môj ocko pukusil a kúpil mi korytnačku, dopadlo to katastrofálne....
Ale verím že muža presvedčiš👍👍👍😄 Pouzi ženské zbrane 😄

vanda323
autor
1. dec 2021

@cuvienka Anooo veď darčeky sa kupujú hlavne detičkám chápem. Ale ja to milujem otvárať ich hahah 😄 A moja mamka stále povie že som dieťa jej dieťa 😄 Ona mi na Mikuláša aj na deň detí stále kúpi čosi

vanda323
autor
1. dec 2021

@nana8989 Jeejkoooo ten Pandora náramok je špica .....

vanda323
autor
1. dec 2021

@kormino Ahoj, psíka mi je ľúto 😪
Prajem tvojej dcérke a vnucatku veľa zdravíčka

vanda323
autor
1. dec 2021

@nika1971 Krásne napísané, ja ti prajem všetko len to najlepšie nech sa ti darí v každej oblasti života ❤️

vanda323
autor
1. dec 2021

@magnetk Jaaaj mne inak tiež toto vadí tie cigaretky....a tiež mám susedu ktorá ešte len po schodoch ide a už fúka dym. Nervy na to mám

Strana
z3