icon

Čo darovať rodičom k 30. výročiu?

aalzbetkaa
20. máj 2019

Ahojte dievčatá ....moji rodičia idú mať o mesiac 30 rokov ako sú spolu ....sme štyria súrodenci a rozmýšľame že aký darček by sme im dali....rozmyslala som ze tortu v tvare srdca a napíš "mamka ocko lubime vás" alebo je to také detské? Nemám šajnu čo by sme im....prosím poraďte nej ale tipy :( 🙂 ďakujem veľmi pekne

pribinak
20. máj 2019

Nejaký víkendový pobyt, alebo predĺžený víkendový pobyt v kúpeľoch?

katarinahar
20. máj 2019

@aalzbetkaa ja si osobne myslim ze vyrocie je vec medzi rodičmi, ale je mile, ze na nich myslite..ja by som ale volila skor nieco zážitkové v podobe nejakeho pobytu, výletu, divadla alebo zaplatit dobru večeru, kde si mozu to vyrocie spolocne uzit..torta od deti mi nepride pri tejto príležitosti vhodná (moj nazor)

uglybetty1234
20. máj 2019

mne by sa skor pacilo nieco ako profesionalne fotenie s vami ako detmi, pripadne s vnucatkami a ak neboli, tak poriadna dovolenka, alebo wellnes. Ta torta ok, ale to je taka samozrejmost, a ak ste styria, tak to chce nieco viac isto.

pribinak
20. máj 2019

@aalzbetkaa na zlavovych portáloch je dobrá ponuka

aalzbetkaa
autor
20. máj 2019

Naši nie sú taký typ ze welnes. ..ani divadlo 🙂 ja som už zúfalá joj 🙂 a majú po 52 rokov naši ...no fakt neviem čo ...

katarinahar
20. máj 2019

@aalzbetkaa tak zaplatit nejaku peknu veceru alebo nejaky zaujímavý vylet poznávací...ako je pisane vyssie, na zlavovych strankach sa da najst všeličo a za super ceny

pribinak
20. máj 2019

@aalzbetkaa taký výlet, prespavacka napr v Slovenskom Raji by ich nepotesil?

jasminet
20. máj 2019

tiež si myslím, že výročie je skôr vec rodičov než deti. Naši majú tento rok 40r výročie a slávia to sami, otec mamu prekvapil dovolenkou. Alebo keď ozaj chcete, tak čo fotokniha od ich svadby, cez vaše narodenie až po dnešok?

nell77
20. máj 2019

Divadlo,kino,koncert pripadne vylet s vnucikmi

timilv
20. máj 2019

Naši tiež nie sú veľmi na wellness, more, kúpaliska,... Tak im zvykneme kúpiť pobyt na 3-4 dni niekde v horách s polpenziou, tomu sa vždy veľmi potešia 😉 Raňajky a večeru majú vždy na hoteli a celé dni sa niekde túlajú. Napríklad taký Slovenský raj je krásny, veľa možností by tam mali čo sa výletov týka ☺️

romiada
20. máj 2019

@aalzbetkaa kupte im vylet do Salzburgu alebo Halstattu....da sa to tusim najst aj so sprievodcom na zlav.portaloch.

lintu
20. máj 2019

Akože keď vieš, že vaši sa torte potešia, tak im dajte pokojne aj tortu. Nie je podstatné, ako sa riešia sviatky/výročia v iných rodinách. Každá rodina je iná a má svoje špecifiká. Nemá zmysel nútiť ľudí do niečoho, čo nemajú radi. Niektorí rodičia by sa potešili aj peknej básničke, veľkému medovníku, posedeniu s rodinkou... proste len nejakej drobnosti ako milej pozornosti od svojich blízkych. Hlavnú časť výročia nech si potom riešia sami medzi sebou.

domisha13
20. máj 2019

@aalzbetkaa naši maly tento rok tak isto perlovú svadbu ...tak isto nie sú na wellness a podobne veci 🤔...chcela som im trošku pripomenúť ako dlho už sú spolu a nech nato nezabúdajú ... Keďže som v zahranici a nemala som velmi veľa času na nápady tak som musela po príchode domov rýchlo vymýšľať a dopadlo to nejak takto 😊 kúpila si materiál zaimprovizovala a strašne som potešila našich 😊 veľmi sa tešili nečakali takéto niečo 🙂 foto v prílohe musím sa podeliť bola som spokojná aj ja ... Asi budúce moje hobby ☺️.... ale myslím, že ich poteší aj torta ak všetci priložíte ruku k dielu 😊

stankadu
21. máj 2019

mojim starkým sme dali na výročie vyrobiť velkú fotoknihu od ich mladosti až po vnúčence a pravnúčence. Taká historia ich života na fotkách. Starkovci sa velmi potešili. A torta nesmela chýbať.

aalzbetkaa
autor
21. máj 2019

Ďakujem baby za rady 🙂 už si nejako poradíme 🙂 ale pomohli ste mi 🙂

grandzero9
21. máj 2019

myslim, ze zazitkove darceky su pri takychto prilezitostiach to naj co moze byt 🙂

lusy26
11. jan 2021

@domisha13 dobrý večer. Prosím vás mohla by som poprosiť slová, ktoré ste mali k 30.vyrociu napísané. Ďakujem

domisha13
30. jún 2021

@lusy26 rada by som poslala text ale už to bolo dávnejšie a nemám inú foto ako je hore, hľadala som to na internete niekde pod názvom myslím že 30.Výročie alebo niečo s tým spojené

Som v zahraničí tak nemôžem to odfotiť .