Čo darovať rodičom k 50. výročiu sobáša?
Ahojte, čo ste kupovali svojim rodičom na 50te výročie sobáša? Vnúčatá nie sú, záluby záhrada a telka,. Peniaze štýlom kúpte si čo chcete im nechcem dať,, majú dosť, darček nechcú žiadny, ale napriek tomu si myslím, že niečo by malo byť, len neviem čo.
Ďakujem za každú radu.
@anonym_autor Nic 😅, asi som divna...ale je to ich vyrocie, nie moje a pokial sa nerealizuje nejaka konkretna oslava s touto tematikou, tak by som respektovala ich rozhodnutie, ze nechcu nic.
@anonym_autor Nic 😅, asi som divna...ale je to ich vyrocie, nie moje a pokial sa nerealizuje nejaka konkretna oslava s touto tematikou, tak by som respektovala ich rozhodnutie, ze nechcu nic.
@anonym_autor suhlasim s @oceanahory , je to ich vyrocie. Ale ak chcete dary, tak by som isla do zazitkovych darcekov. Kupelny vikendovy pobyt, listky na koncert, ci do divadla. V Trnave bude v lete Drupi, to je spevak ich vekovej kategorie🙂
@anonym_autor na výročie by sa mali asi oni navzájom obdarovať, možno nejakým šperkom a vy ak im chcete niečo darovať, tak mi príde najvhodnejší nejaký relaxačný pobyt. Mne drahý na výročie väčšinou šperk kúpi ale to by mal tvoj tatine mamine, ty mu môžeš len poradiť a potom odporúčam sofiu, tam majú krásne a aj ceny majú najlepšie😉
Ja tiez nic. Je to ich vyrocie.
Ale teda ak uz nieco tak asi vecera pripadne ten pobyt ak na to su a vladzu
Aj ked v ich veku neviem ci sa potesia tymto veciam. Zalezi od stavu veku a nastavenia
Ale za mna nic.
Pridavam sa k ostatnym ..je to ich vyrocie ... tak by som volila nieco osobne , urcite oslava , kde by boli vsetci , ktory su im blizky , samozrejme komplet catering
A ako darcek ... mozno wellness, kupele ,
A foto knihu , ale to chce cas a energiu pozbierat vsetky ich stare foto a sucasne foto ich potomkov, foto vas s nimi a vytvorit spomienkovy okamih ... v danom case ...50te vyrocie sobasa ... si ludia vazia cas a pritomny okamih ...zamerala by som sa na dany okamih
minuly rok sme toto absolvovali
rodicia si nic nekupovali, vsetko maju, nic nepotrebuju, nikam nechodia na wellnes….
a potom zrazu, ze nech vyberieme poriadny vysavac😂
inak odporucam foto knihu, aj pre vas aj pre nich so spolocnymi fotkami…. lebo predsa len vek nepusti….
My sme svokrovcom dali spraviť tortu na 40.vyrocie, ale len preto, lebo svokra akurát v ten deň mala oslavu okrúhliny, tak tam sme im to odovzdali.
Inak súhlasím, je to ich výročie, netreba vám deťom nič vymýšľať. Ak veľmi chcete, prikláňam sa k pobytu, alebo k večeri vo dvojici, ak nechodia na výlety, tak by som im dala 2pohare na šampanské vygravirovane.
Zaplaťte im deti spolu oslavu v reštaurácií. Nepýtajte sa, prekvapte ich.
Moji rodicia mali na 40-te vyrocie obnovu manzelskych slubov v kostole.
Dali sme im k tomu papezske pozehnanie a brat dal spravit zaznam z ich svadby. Mali to na takej paske co sa uz sni nedalo prehrat. Takto si to znovu pustili ❤️

Víkendový pobyt alebo aspoň spoločný výlet. Ty vieš aký typ výletu. Keď sú veriaci, tak pútnické miesto napr.
Alebo listok na koncer,alebo keď nechcú nikam chodiť,tak domov ku nim objednať catering s pripravenou večerou.