Čo darovať svokre na päťdesiatku?
poukaz do nákupného centra
Poukazku podľa toho čo má rada. Na wellness, masáž, kaderníctvo, dm, potraviny...
Ak je vás viac tak sa poskladajte na nejaký pobyt
Podľa mňa tiež to divadlo by som si vybrala, viacero predstavení.
My sme sa vyskladali na 60tku, svokra ma 4 deti, dali sme do obalky k pozdravu 500 e, potom sme robili darčekový kôš, kde sme dali veci sladké aj slane, kávu, vino, čaje, také, čo ma rada, k tomu knihu, sada - salky na presso, krížovky a osemsmerovky, do toho sme vložili obálku a samostatne veľkú kyticu tiež za vsetkych. Samé praktické veci. A kos to bol velikánsky.
@michellemary
@avonladyba nie každá žena chodí do divadla
Zážitok - divadlo, wellness, výlet, pokuaz na sériu ošetrení (kozmetika, pedi, mani, podľa toho čo má rada), kurz varenia (myslím kurzy zametané na nejaké konkrétne jedlo či kuchyňu), jazykový kurz, vodičák. Ty s tvojím mužom musíte vedieť, čo má tvoja svokra rada a podľa toho zvoliť zážitok. Za mňa sú to najlepšie darčeky.
Matka môjho partnera dostane teraz na 70,poháre na šampanské,... Ma všetko nechce nič a toto spomínal partner ze by sa im také krajšie a hlavne viac kusov zisli.
Ja som mala v juni 50 a potešilo ma,keď som videla na oslave všetky svoje deti,blízkych a rodinu 😍 ale teda,poukaz na welnes alebo beauty deň je super darček,to by ma tiež potešilo 😉
Podla toho aka je... Moja mama by mala rada take tie wellnesy a pod... Moja svokra zas nejaky zazitok...
Moja mama si zelala na 50 tandem zoskok padakom . Ked stastne pristali vyznala tomu chlapovi co snou skocil lasku 😂stastna ze žije. Zistila by som u svokry co mà rada co by chcela. 😉
@sense kedze mam blizko k 50-tke, a som akcny clovek, scestovany a teda dufam, ze ma este vela zazitkov caka, tak by som z materialnych veci uvitala napriklad poukaz na sportove oblecenie, novy Samsonite prirucny kufor, dobru vybavu na snorkeling.....v 50-tke toho mas este vela pred sebou, neskor ti zostane zelat si uz len tie pohare....
su rozne 50tnicky-jedni riesia este vlastny tuning, s kamoskami idu na vinko-ine zas uz len doma okolo domu..ty musis vediet,aky ma zivotny styl...a vela zavisi aj od financnych moznosti...50 je este mlady vek-a kazdu zenu,aj tu,ktora na take veci nie je, potesi aspon profesionalna pedikura-manikura, mozno aj sperk,pripadne nejaky poukaz na predlzeny vikend v kupeloch..rozhodne ziadna zbytocnost do vitrinky ci do domacnosti-na to su vianoce😂...ani nic co je proti jej zivotnemu stylu-napr pani z dediny, ktora po robote beha len v zahrade ,asi nepotesi poukaz na lekcie tenisu...malo by jej byt dopriate pocitit,ze je zena...napr. ja by som,ak sa dozijem 50tky😀 privitala aj moju vysnivanu skrinu s kridlami,alebo zaplatenu chatu na pobyt s kamosmi...
to je take, mna by nepotesili ziadne welnesy a tuningy ani zazitky ani divadla...a teraz co? ved tvoj muz ju pozna, hadam vie co by ju mohlo potesit. Inak ja osobne nie som za tieto "prekvapka" pokial naozaj nie je istota,ze dotycny/a to oceni...kazdy je individualita a teda potesi nieco ine...
Má rada šperky ??
Darčeková poukážka do zlatníctva ??
@tenerifka ona si ich neželá, to povedal partner ze by sa im zišli, resp ze ich majú menej ale keďže toľko cestujú majú samsonite kufre rôznych velkosti. Vyslovene športové oblečenie nenosia ale teda nená kupujú oblečenie v bežných obchodoch. Tento rok boli už v Nórsku, na Islande, Sardínii, v dolomitoch, na Malte a predložených víkendov kade tade po okolí. Kultúrne sa vyžiť a do Wellness chodia pravidelne. Masážne, kozmetika ci iné procedúry nie je nič výnimočné. Žiaľ alebo teda chvalabohu sú dôchodcu ktorí sa tešia dobrému zdraviu a nepatria k dôchodcom ktorý musia obracať každý frank. Tie poháre sú viac menej len drobnosť. Aj keď teda poháre z Bohemian Crystal nepatria práce k najlacnejším.
Ale mne je v podstate jedno co autorka kúpi alebo co si ty želáš. Pretože hlavne jej manžel by mal vedieť co sa jeho mame paci alebo si priala.
Napr ja nemám ani 50 a momentálne by ma najviac potešil dyson, aspoň by som si ho nemusela kupovať sama. Pretože to čo chcem si kúpim aj sama. A málokto sa trafí do môjho vkusu

Lístky do divadla.