Čo darovať učiteľkám na Deň učiteľov?
Ano viem este casu no som jednorodic a potrebujem si nasetrit tak ako na vsetko dopredu
Co ste davali? Ziadne zbytocnosti ci lapace prachu prosim
Nieco co napr najdem aj na Temu a pod
Zatial som davala na vianoce aj mikulasa, zapajam sa do vsetkych aktivit, narodeniny, vianocne trhy a pod tak chcem aj toto
na deň učiteľov dávam čokoládu, alebo kvalitný čaj, alebo nejakú mini bonbonieru. Z 1day za cca 5 E. Bohate stačí.
Kúpila by som nieco spotrebné...kvalitnú čokoládu daku lintd....marci.... oriešky, med...co sa da spotrebovať....z temu...neviem co by som...mozno dáke pekne pera, ceruzky??? Ale v akej kvalite to bud ešte?
@anonym_autor za mňa ideál fľaša vinka. 👍 žiadne kvety si neprosíme, žiadne lapace prachu. Ale cez prázdniny si k flaske sade každá učiteľka veľmi rada 🥂
by som kašľala dávať uč. v mš nejaký darček na deň učiteľov. pri 4 deťoch nie sú financie.
Oddnes začínaš šetriť do marca na dar pre učiteľku? 🙄 úver si náhodou nechceš zobrať?
@anonym_autor akoze co tam potrebujes setrit?? Kup to, co ti penazenka dovoli - kvet a / alebo cokoladu, staci. To si hadam vies dovolit kedykolvek aj ako jednorodic. Ja nechapem tuto rektalnu atletiku voci ucitelom. Akoze vazim si ich, aj ich pracu, pride mi mile dat kvietok na konci roka ci ku dnu ucitelov, ale zas hadam odtial-potial. Myslim, ze ani ti ucitelia o to nestoja a radsej nech kazdy rodic posiela dieta do skoly slusne vychovane, pripravene na vyucovanie a v pripade problemov nech rodic slusne komunikuje.
Ak sa dá niečo doktorom, tak tu na MK povedia úplatok. Sranda pri učiteľoch to nevadí. Tam sa musí na všetky možné sviatky dávať, drahé dary. Zanedlho sa budeme učiteľkám na dovolenky skladať. Zakladateľka témy napísala - potrebujem si našetriť. Moja odpoveď je, nemusíte si našetriť pre učiteľku na dar. Učiteľky dostávajú plat za svoju prácu.
@anonym_autor za mňa ideál fľaša vinka. 👍 žiadne kvety si neprosíme, žiadne lapace prachu. Ale cez prázdniny si k flaske sade každá učiteľka veľmi rada 🥂
@anonym_7c391f to by som chcela vidieť učiteľa, ktorý zoberie fľašu vína.
Ak sa dá niečo doktorom, tak tu na MK povedia úplatok. Sranda pri učiteľoch to nevadí. Tam sa musí na všetky možné sviatky dávať, drahé dary. Zanedlho sa budeme učiteľkám na dovolenky skladať. Zakladateľka témy napísala - potrebujem si našetriť. Moja odpoveď je, nemusíte si našetriť pre učiteľku na dar. Učiteľky dostávajú plat za svoju prácu.
@anonym_cfced0 veď je to výmysel alebo niekto jednoduchší.
A co keby ste sa rodicia zložili po 5e-10e na dieta, z toho dat urobit 3xkytičku a a tomu kupit kazdej jednu čokoladu? Takto učitelky niečo dostanú, ale nebudu mať 20 harabúrd a netreba na to šetriť ani mať komplexy z toho ktora matka dala hodnotnejší dar?
@anonym_7c391f ano, posle skolkara rano s flaskou vina...🤦♀️
Takú klasiku, zlaté retiazky, auto, byt v Dubaji, dovolenka na Bahamy.

@anonym_autor chapem ta, tiez uz v januari ak vidim v zlave bonbonieru tak ju kupim na den ucitelov
.... nic velke nekupuj...davala som uz napriklad: domaci med, bonbonieru, sadu kremov na ruky..ale verite ci nie najviac sa potesila na mikulasa ked dostala pani ucitelka 1kg orechov 😁😁😁, uz som zaniesla na den ucitelov aj kupovane zakusky aby si dali a osladili den v skole s kolegynami, este sviecku(lebosom vedela konkretne ze ma rada sviecky), na koniec skolskeho roka som vedela ze v skolke budu mat posedenie s kucharkami aj proste upratovacka vsetky zamestnankyne tak som im zobrala nealkosampus....samozrejme pani ucitelka dostala konkretne este bonvonieru merci.... proste aj pani ucitelky su ludia 😀 zamysli sa co by si ty rada prijala, zuzitkovala...aj taky domaci med je super nie tiee lacne napodobneniny za 3,39. Tento rok som nadtym este neuvazovala. Ale ja som napr.zobrala na mikulasa a na vianoce uz nie, rozmyalam este ze radcej na novy rok...? Ale proste tebe prinesie niekto nieco do praxe? A potesi ta? Dokonca rocne 6x....?????