Čo dať do darčekového koša pre diabetika?
Ahojte, prosím, poraďte mi. Ideme babke kupovať darčekový kôš, ale má diabetes. Čo všetko by ste tam dali? Alebo majú niekde také koše už hotové?
Sladkosti ani sušené ovocie tam dať nemôžem, alkohol tiež nie. Babka nepije. Keďže nemá žiadne záľuby, neznáša cestovanie, len sedí doma, žiadne zážitky ani vecné dary ju nepotešia.
Čo by ste tam dali vy? Do hodnoty cca 100-150€.
Dakujem
Vek ? Babka môže mat 63 aj 85.
Je kavickarka? Tak možno kvalitnú kávu s pekne šálky k tomu
@anonym_autor pozri v DIA regali nieco zaujimavejsie. Niektori vyrobcovia uz vyrabaju a v obchodoch sa daju najst aj susienky bez (resp. s minimom) pridaneho cukru (ak chces, napis mi spravu, zo dva druhy poradim).
Zdrave su orechy a dostat aj nesolene. Niektore kvalitne ryby v konzerve maju vyborne zlozenie, idealne male hufove, ktore sa nedaju umelo "chovat v peniciline".
A nejake ovocie? Nejake kvalitne chladene lisovane ovocne stavy bez pridaneho cukru?
Pre diabeticku by som určite dala do darčekového koša kvalitnú kávu, čaje, niečo málo suchých kvalitných údenín a syrov.V regáli s dia sladkosťami by som sa tiež popozerala.Sucastou darčekového koša môžu byť aj čajové sviečky, hrnček na čaj, kávu, ktorý je niečím typický pre oslávenca,napr.oslovenie"najlepšej babke,, alebo jej krstné meno.Flasa kvalitného vína, alebo sektu má svoje miesto v darčekovom koši napriek tomu, že babka nepije.Moze ho ponúknuť gratulantom.
Vek ? Babka môže mat 63 aj 85.
Je kavickarka? Tak možno kvalitnú kávu s pekne šálky k tomu
@anonym_8b554e 70
To vážne neviete vymyslieť nejaký pekný darček pre 70-ročnú babku, len trápny darčekový kôš? Mňa by taký darček vôbec nepotešil.
To vážne neviete vymyslieť nejaký pekný darček pre 70-ročnú babku, len trápny darčekový kôš? Mňa by taký darček vôbec nepotešil.
@anonym_4e502d práveže ju nič iné nepoteší... V podstate je to závislák na jedle, domased, knihy nečíta, sedí len na internete a pri tv. Ver mi, že už sme mali všelijaké pokusy, všetko ofrfle. Tak snáď aspoň nejakýme lepsim potravinám sa poteší. Je to vecne nespokojný typ. Divadlo, kino, kultúra nehrozí, výlet už vôbec nie, oblečenie nechce a nepotrebuje. Voňavky si kúpi sama raz za rok. Už sme vyčerpali všetky možnosti, poteší ju jedine kytica, tu dostane. Takže asi tak
To co ma rada, nieco jest predsa musi, ty ju poznas najlepsie. Nejaky caj, kavu, ovocie, slane pochutiny, nejake trvanlive potraviny, ak ma rada udene tak nejaku kvalitnejsiu klobasu, slaninu...
Všetko ofrfle? Len raz by mi ofrflala darček a viac by žiadny nedostala. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
@anonym_4e502d práveže ju nič iné nepoteší... V podstate je to závislák na jedle, domased, knihy nečíta, sedí len na internete a pri tv. Ver mi, že už sme mali všelijaké pokusy, všetko ofrfle. Tak snáď aspoň nejakýme lepsim potravinám sa poteší. Je to vecne nespokojný typ. Divadlo, kino, kultúra nehrozí, výlet už vôbec nie, oblečenie nechce a nepotrebuje. Voňavky si kúpi sama raz za rok. Už sme vyčerpali všetky možnosti, poteší ju jedine kytica, tu dostane. Takže asi tak
@anonym_autor asi by som kúpila suplementy magnézium, kvalitný kolagén, kurkumu v kapsule proti zápalom, probiotika, B12, magnéziovú soľ do kúpeľa, bio esenciálne oleje do kúpeľa - na osvieženie vzduchu - na masáže kolien... Kvalitné zrejúce syry, bylinkové čaje...

@anonym_autor aky ma kolektiv okolo seba? Urcite tam je nejky flex co jej budu jej roveskyne zurivo zavidiet. To ju najviac potesi