Čo dať na narodeniny maminmu priateľovi?
Chcem sa vás opýta že čo by som mu ja mohla dať keďže sa poznáme len krátko a ešte k tomu nepije tak ja vôbec neviem čo mu kúpiť lebo bude mať narodeniny a sme pozvaný na oslavu ak máte nejaké rady tak vam budem vďačná 🙏😇
nepije ani kávu alebo čaj?
môj muž je napr. na sladké, jeho by potešila aj minitorta. alebo mamin priateľ je naopak masový? výborná domáca klobása je fajn ...
nič horibilné ale poteší ...
nepije ani kávu alebo čaj?
môj muž je napr. na sladké, jeho by potešila aj minitorta. alebo mamin priateľ je naopak masový? výborná domáca klobása je fajn ...
nič horibilné ale poteší ...
@biba_18 má rád oboje 😊 len by mi asi prišlo divne dávať mu klobasu😅
@anonym_autor čo si ... ja som mala 50-ku ... výslovne som povedala že nenoste mi nič, kúpim si hodinky ... aj tak doniesli, aj kvety, aj čokolády (rezané kvety nemám rada a čokoládu nejem). jeden kamoš mi doniesol 2 paličky klobásy - to bol najlepší darček ...
@anonym_autor ale takú fakt kvalitnú domácu...
@anonym_autor objednaj ovocnú alebo klobáskovú kyticu
mozno by ich potesili listky do divadla.
alebo teda nieco, co sa da zjest - cokolada, nieco zo Slowlandie...
@anonym_autor ak rad papa (napr. aj syry, tie su super aj k dobremu vinu), tak nejaku paradnu kolekciu kvalitnych syrov, ak take nieco maju v syrovych predajniach resp. eshopoch.
ja by som urobila košík v pochcutinami pre muža -pašteta, klobásky, syr a pod
@anonym_autor teraz sú v lidli rôzne syry,salámy,paštéty,sladkosti v takom peknom luxusnejšom balení,určite také niečo je aj v Bille alebo Tescu
Ak sa poznáte krátko nie je potrebné vymýšľať nejaké osobné darčeky. Neviem teda koľko máš rokov a aký máš rozpočet, ale na Tvojom mieste by som stavila na klasiku - kľudne nejaký dezert alebo čokoládu, záleží aj od Tvojho veku, či si dospelá osoba alebo si teenagerka, lebo ak teenagerka tak od Teba sa to ani nevyžaduje, ak chceš byť milá stačí hocičo, čokoláda alebo kľúčenka, niečo malé, iba pozornosť. Ak si dospelá a máš na to, tak nejaký menší darčekový kôš. Záleží aj od toho, či je mama s priateľom dlho alebo nie. Nič konkrétnejšie si neuviedla čiže aj rady sú len také všeobecné.
@anonym_autor Väčšina mužov poteší darčekový kôš , plný nezdravých dobrôt 😆 Ak to má byť niečo väčšie.
Dobré pivko,rôzne šmakocinky🤣🤣 Alebo lidtok na hokej ak má rád či iný športový zápas.
Ja som bratovi kupovala taký poukaz na degustačnú večeru z toho sa veľmi tešil išli aj so ženou, ocinovi zas poukaz na streľbu tam mal nejaký balíček viacero zbraní aj s inštruktorom, mozno nejaký vstup do wellness, ale najlepšie bude sa opýtať maminy 😊.

Spýtaj sa mamy čo má rád. Niečo čo sa dá zjesť.