Čo dať synovcovi na šibačku?
Čo mám dať podľa vás krstnému synovi na šibačku sladkosti a koľko €??? (Som matka na materskej)
a čo ste mu dávali doteraz? koľko má rokov? čokoládové vajce a 5€?:D ja plánujem tak
Ja mám síce "len" synovcov, ale plánujem nejaké vajíčka a po 5€ každému
Čo si dávala minulý rok?
Ja som si teraz kupovala čokoladu za 1 euro v kaufe. Každé dostane tú a hotovo. Mne uplne idú na nervy tie sviatky. Nech je už utorok a pokoj :D
ja mám 1 krstného syna, tak dávam sladkosti a 20€ ... ale som pracujúca, každý by mal dávať podľa svojho uváženia a finančných možností
Daj mu zo 2 kvalitne sladkosti. Ja som proti davaniu penazi.
@sisska96 úplne súhlasím. Keby sa to nieslo v znamení toho, čo tieto sviatky symbolizujú, bolo by to krásne. Pokojne a požehnané. Namiesto toho, keďže mám 3 dcéry, cely pondelok si nesadnem, lebo chodia oblievaci, plné košíky čokoládových somarín a návštevy na tri dni už sa samé popozyvali. Och. Tiež už chcem utorok.
No a k otázke... Synovca mám len jedného, takze nejaké sladkosti a 20 e. Ostatným len sladké.
Ja dávam každému po 10€ a veľkého Kinder zajaca.
Synovcom tam sušené ovocie a 2€
My davame najblizsim chalanom k vajickam a zajacikom aj zubnu kefku a.pastu 🙂 🙂 🙂lebo vieme, ze.si potrpia na ciste zubky 🙂
Kúpila som lyofiliozovane ovocie a ovocné kože+ 10€. Teda ak budeme doma
Akurát idem písať sestre a švagrinám, aby neblaznili, že netreba žiadne peniaze a sladkosti nech dajú Max po jednom kuse. Resp. minulý rok mu švagriná vymyslela "Easter egg hunt" na dvore u babky, tak z toho mal najväčšiu radosť (mal 4 roky). Na Mikuláša som vyhadzovala ešte veľkonočné sladkosti, čo podostaval kade tade, lebo u nás to neje nikto, vrátane syna.

Ja dávam každému vajicka a 10€