Čo je aktuálne trendy pre 9-ročné dievča?
Ahojte,
Úprimne takýchto príspevkov bude asi viac ale potrebujem nájsť vianočný darček pre neter, ktorú bohužiaľ nepoznám. Švagriná je v tomto prípade dosť špeciálny človek.
Netuším na com teraz dievčatá v tomto veku ficia, takze budem vďačná za každú radu.
Prajem pekný deň.
@anonym_autor labubu?
niečo s Wednesday
Kúpila by som jemný parfém. crosbody kabelku alebo ruksak,pekný dáždnik....
Už nie hračky ..
Mam coskoro 9 rocnu doma. Ma rada kozmetiku (lesky na pery, bomby do kupela, laky na nechty) ale aj lego (friends, wednesday) a vyrabanie (diamond painting, take tie male gumicky na naramky) A nepohrne ani peknym oblecenim. Ale to sa musis trafit do vkusu ☺️
@anonym_autor kupte jej vec ktora sa jej zide napriklad pekné čižmy prechodné, ak chcete predán
Kozmetika Essence...poukážka do dm a bude Happy
@janka54321 tak toto by moju sklamalo, mozno aj rozplakalo 😂. 9 rocne uz potrebuju kozmetiku essence alebo poukazky do dm? Moja ma podstatne viac rokov ale nikdy v zivote netuzila po takom niecom.. ma radsej knihy, serialy, z hraciek plysaky, zberatelske figurky, lego..
Ja mám iba chlapcov ale minule som bola celkom v šoku...dve dievčence tohto veku v DM drogérii ako najväčšie proficky.. prechádzali sa, pozerali, komentovali s nadšeným.....ma to riadne šoklo, koľko radosti v DM. A ja musím furt somariny tým mojim vymýšľať....
Mám doma 9 ročnú. Má rada vonavky, lesky na pery, také tie slizove antistres hračky, rôzne funny perá, diáre.
V DM najradšej nakupuje bath bomby, sprchové gély, séra na vlasy, balzamy na pery. Poukážka do DM znie fajn. Alebo peniaze a nech si kúpi, čo chce
@janka54321 tak toto by moju sklamalo, mozno aj rozplakalo 😂. 9 rocne uz potrebuju kozmetiku essence alebo poukazky do dm? Moja ma podstatne viac rokov ale nikdy v zivote netuzila po takom niecom.. ma radsej knihy, serialy, z hraciek plysaky, zberatelske figurky, lego..
@anonym_b683dc áno tuzia
@anonym_b683dc moja uz dávno hračky nie a nie ešte plysaky ..a teda kozmetika fičí u všetkých detí v jej veku, ktoré pozname poprípade v ich triede
Ja mám doma 9 r., ale z tu prečítaného mám pocit, že ešte len malé dievčatko a nie slečnu. Moja si totiž praje hracky, knizky, flirbalovu hokejku, možno niečo na tvorenie a zlaty krížik na retiazke 🙂)) kozmetika ide mimo ňu - tak to má viacero dievčat z ich triedy.
Ja mám doma 9 r., ale z tu prečítaného mám pocit, že ešte len malé dievčatko a nie slečnu. Moja si totiž praje hracky, knizky, flirbalovu hokejku, možno niečo na tvorenie a zlaty krížik na retiazke 🙂)) kozmetika ide mimo ňu - tak to má viacero dievčat z ich triedy.
@anonym_76ba79 väčšina 9r dievčat nechce florbalovu hokejku... Ale ako aj medzi nami ženami, sú tie, ktoré majú kozmetiky za nákladiak a tie, ktoré majú doma 1 krém. Rovnako oblečenie - jedna má doma samé tenisky, ďalšia samé opätky. Je to skôr o tom, či je dievča skôr jemný ženský typ alebo skôr športový 🙂
@anonym_76ba79 väčšina 9r dievčat nechce florbalovu hokejku... Ale ako aj medzi nami ženami, sú tie, ktoré majú kozmetiky za nákladiak a tie, ktoré majú doma 1 krém. Rovnako oblečenie - jedna má doma samé tenisky, ďalšia samé opätky. Je to skôr o tom, či je dievča skôr jemný ženský typ alebo skôr športový 🙂
@anonym_c8922b ja som si vedomá, že ja tej dekoratívnej kozmetike veľmi nedam, tak to ani nemá kde vidieť. Skor som narážala na to, že si prosí asi 3-4 hracky ( normálne hracky, nie lego), čo u 9 ročných už nebyva zvykom. A florbalku preto, lebo to hrávajú v škole a chce sa hrať aj s otcom, lebo aj on jednu má. Ale áno, každé dieťa je iné, keď sa chce hrať s hrackami, nech sa hra.
Neviem, ako na Sk, ale u nas v Spain teraz vsetky dievcata na ZS ficia na Kpop demon hunters a pod kazdym stromom bude nieco s touto tematikou.
Tiez som sa tomu branila, ale uz ma xy leskov na pery, ona uz aj deodorabt potrebuje, bomby do kupela sa jej pacia. Svagrina sa pytala, ze co by ju potesilo, ona by este ani babikou nepohrdla (ma 10), ale dostane sadu na vyrobu bomby do kupela. Rada ma diamantove malovanie, cita pekne, ale prekvapivo ju to nebavi alebo sme este neprisli na zaner, co by ju chytil. Vyraba aj naramky z tych gumiciek.
Neviem, ako na Sk, ale u nas v Spain teraz vsetky dievcata na ZS ficia na Kpop demon hunters a pod kazdym stromom bude nieco s touto tematikou.
@amelie2017 na SK aj chlapci 😅 aj matky a otcovia. Veľmi ma to baví 🙏
@anonym_autor u nas 9 rocna presne hranica medzi deckom a pubertou.pytala si aj doplnky k babike baby born,na druhej strane zacala nedavno s kamoskami vyjazdy do nakupnych centier. Viem,ze medzi nimi frčia juicy bomb-to je lesk na pery. Zacala vo velkom háčkovať a teda priadzu hackovaciu tiez chce. Dostane tiez svoju prvu playstation a hry .Nikto tu nespomenul anime ,ale aj tricka na ten styl este moju zaujmu...nemam rada pre deti temne veci typu Wednesday ,Demon hunters,aj lubabu mi pride v niecom zvratene😬
@anonym_autor Demon Hunters, hlavne Rumi
😅
Labubu už je out, tento ošiaľ sa mi zdá že trval kratšie ako dubajská čokoláda
@anonym_autor kupte jej vec ktora sa jej zide napriklad pekné čižmy prechodné, ak chcete predán
@janulka453 ja ju moc nepoznam a na cizmy treba vediet nielen vkus ale aj velkost a typ nohy a ako som pisala, svagrina je viac nez komplikovana
@amelie2017 kpop a Rumi ficia, ale co konkretne? Ak mas nejaky tip daj.Dakujem
@amelie2017 kpop a Rumi ficia, ale co konkretne? Ak mas nejaky tip daj.Dakujem
@anonym_autor kostým na karneval
Alebo tričká, doplnky s tým motívom
@anonym_autor toto 😅
Teraz čítam že to nie je tvoje dieťa. Takže skôr sa poraď s jej matkou, lebo niektoré sú také že čokoľvek kúpiš, bude aj tak zle.
@bomba36 svagrina nas ignoruje, ani sa nepozdravi nic. Deti vidime obcas. Takze bohuzial, tato cesta je zabetonovana. Keby boli normalne vztahy, tak sa samozrejme opytam, bolo by to najjednoduchsie.
Hocico 😂 tricko, mikinu, peracnik, vrecko na telesnu.
Urcite nie kozmetiku. Moja ma 11 a nicim sa nepatle,max tak tak balzam na pery. Ani by som jej to nedovolila. Taka sa este kludne moze hrat s babikami a nie sa patlat chemiou pre dospele zeny. Tazko radit,ak dieta nepoznas. Ja by som isla do niecoho tvoriveho - nejaky set na vyrobu slizov,naramkov....

Kozmetika Essence...poukážka do dm a bude Happy