icon

Čo je jedna vec, ktorú ste si vždy pýtali od Ježiška, ale nikdy ju nedostali?

24. nov 2025

Keď už je vonku tak pekne bielo, dajme si takúto predvianočnú diskusiu. Začnem: bračeka :D

anonym_a599f4
24. nov 2025

Prsteň s diamantom

stellarstar
24. nov 2025

Ferrari, yachtu, milióny...

Som rada za všetko čo v živote mám

diankadop
24. nov 2025

Ja pod stromcek nikdy nedostavam to, co mam vlastne najradsej 😅 Knihy 😀 A to len z jedneho jedineho dovodu, ze som raz na narodeniny "ofrflala" jednu, ktoru som dostala, stylom, ze tak taketo veci ja absolutne necitam 😂 Niekto sa urazil a uz som knihu viac nedostala 😂 A pritom staci tak malo, napriklad aj poukazku do knihkupectva, nech si vyberiem sama alebo sa proste jednoducho spytat aspon na zaner, no cokolvek 😂

jana_eyre_2
24. nov 2025

asi len husle, naozajstné drevené, strašne som po nich tuzila.. v čase môjho detstva nepredstaviteľná položka.. dostala som na jedny Vianoce plastové čínske ktoré mali natiahnuty silon.. neuveriteľne som sa z nich tešila, bol to jediný darček ktorý mi utkvel v pamäti z detstva .. som v nich odfotená ako "hrám"pri stromceku v nočnej košeli.. mala som 10rokov..

done
24. nov 2025

Nebola to vec ale prianie, aby sa moji rodičia dožili aspoň 90 rokov.

chrobak7
24. nov 2025

@anonym_autor Ja som chcel od detstva kolobežku. Neviem prečo, veď mal som bicykel, ale vždy ma to lákalo. Teraz mám cez 50 a dnes je kolobežka bežná vec. Stále si ju plánujem kúpiť, ale teraz už elektrickú.

zuzanita1609
24. nov 2025

Poníka,koníka som vždy chcela,keď som bola malá. A dožila som sa ich,ale nie vďaka Ježiškovi😄.

anonym_5a805c
24. nov 2025

Jednu detskú knižku, domček pre bábiky a veľkú stavebnicu cheva, z ktorej sa dali stavať domy. Knižku a domček pre bábiky majú moje deti, to som si detský sen splnila cez ne a táto konkrétna stavebnica sa už asi nevyrába.

lukbe
24. nov 2025

Korcule🤩. Mala som len také hnedé topánky a korčule sa priskrutkovali🤦‍♀️.

viestta
24. nov 2025
@anonym_5a805c

Jednu detskú knižku, domček pre bábiky a veľkú stavebnicu cheva, z ktorej sa dali stavať domy. Knižku a domček pre bábiky majú moje deti, to som si detský sen splnila cez ne a táto konkrétna stavebnica sa už asi nevyrába.

tibor79
24. nov 2025

Ja som vždy chcela nejaké zviera - psíka, mačku alebo aspoň morča, zajaca, škrečka ...Nikdy nič 😞. Povolili mi akvárium 🤣Našťastie môj muž tiež má rád psov, takže máme 🙂

yelena159
24. nov 2025

Detskú kuchynku

rozculena
24. nov 2025

od Ježiška nikdy nič

anonym_5a805c
24. nov 2025

@viestta to nie je ona. Táto mala konkrétne strechy, okná, dvere. Občas si na ňu spomeniem, hlavne keď prídu decká s nový legom a popozerám eshopy, ale už sa nedá nájsť. Je to minimálne 30-35 rokov stará stavebnica.

viestta
24. nov 2025
@anonym_5a805c

@viestta to nie je ona. Táto mala konkrétne strechy, okná, dvere. Občas si na ňu spomeniem, hlavne keď prídu decká s nový legom a popozerám eshopy, ale už sa nedá nájsť. Je to minimálne 30-35 rokov stará stavebnica.

@anonym_5a805c este sa vyraba, skus hladat

irusa
24. nov 2025

Knihu Smelý zajko v Afrike. Kúpila som si ju z prvej výplaty ☺️

marsmykkok
24. nov 2025

Nie na Vianoce, ale celkovo z detstva si pamätám že som nikdy nedostala malý nafukovací bazénik na dvor aby som sa v lete mohla v ňom kúpať. Všetky deti okolo mali len ja nie. Veľa rokov som oň žiadala a nič. Nemyslím, že problém boli financie, skôr to že som mala úzkostných rodičov a báli sa, že sa v ňom utopím 😀

biba_18
24. nov 2025

psa. aj teraz by som chcela psa. pes je môj top vysnívaný darček

lubina
24. nov 2025

@anonym_autor vzdy som chcela psa, a to bolo jedno ci to boli Vianoce, ci narodeniny alebo iny sviatok, nikdy som ho nedostala

nyusika
24. nov 2025

briliantove nausnice...ale priamo som to nepovedala nikdy 😀

anonym_6c73a0
24. nov 2025

knihy Anna zo zeleneho domu a dalsie kupila som si ich sama a novu podprsenku co by mi sedela (dostavali sme vsetko od driuhych oblecenie aj spodne pradlo) tiez som si kupila sama z brigady nakoniec

anonym_d56130
24. nov 2025

@anonym_autor joooj tak to si presne pamatam, kazetak. Doteraz to nechapem. Nasi na to mali peniaze, otec riaditel podniku, mama na vysokej tech.pozicii, ale nie, proste mi ho nekupili, skratka nie a hotovo, zbytocnost. Bolo kopec veci ktore mali aj chudobnejsie deti, (rifle, digitalky...ani tie som nemala ale to mi nevadilo). Mali sme doma kvalitnu hifi supravu na kotucove pasky, ale ja som chcela svoj maly kazetak. A ten mi nedovolili. Ani nic take ako sa hovori "pre radost" napr. moncicaka. Vzdy vsetko 3x premyslene aby to nebola zbytocnost. Takisto sme nemali farebnu telku, ani satelit. Lebo proste nie, nie je to potrebne.

anonym_5b10f7
24. nov 2025

Klasika - psa, macku, hocico chlpaté, s kým by sa dalo mojkat. Ako “odskodne” sme mali tri rybky a chvíľu vodnú korytnqcku :(

deninka233
24. nov 2025

V detstve Barbie.
A psa, ale to som si už vynahradila.
Tá Barbie z 90 rokov je doteraz taká rana pre mňa.
Ako ano, môžem si ju kúpiť, alebo požiadať manžela, ale už to proste nie je ono.
To malé dievčatko ju proste nedostalo.

A moje deti vôbec neinklinujú k hraniu sa s bábikami, postavičkami. Max. plyšák. Ináč len autá, vlaky (áno aj dievča) stavebnice, lego… Takže si to nesplním ani prostredníctvom detí…

rorino
24. nov 2025
@done

Nebola to vec ale prianie, aby sa moji rodičia dožili aspoň 90 rokov.

@done a ako to vyzerá s tvojim prianím? Toto si prial aj môj svokor,a ja som mu vždy povedala"starký ale v zdraví a plnom vedomí.Bohuzial ani jedno sa nesplnilo.

done
24. nov 2025

nesplnilo sa mi to, odišli skôr, otec ešte pred 70. Obaja v plnom vedomí.

anonym_bf1f93
24. nov 2025

Ja som ako dieťa vždy chcela od Ježiška aby ma rodičia ľúbili a nikdy som to nedostala.