Čo je vhodný darček na Vianoce pre 3-ročného syna?
Ahojte, viem že je ešte veľmi skoro ale premýšľam čo na Vianoce syn má 3 roky. Rozmýšľala som aj nad posteľou nejaký domček alebo niečo so šmykľavkou ale to je asi ešte veľmi skoro a nebezpečné pre také dieťa 🤷 dajte radu, inšpiráciu. Ďakujem
posteľ so šmykľavkou je super ale to asi až neskôr by som… alebo keď, tak nejakú nižšiu…
@kulumulu123 sam
@biba_18 áno presne tak. Asi som sa zle vyjadrila. Ďakujem.
@biba_18 no vyzerá fakt super ale ja som taká neviem mám obavy že vnoci spadne ak sa zle otočí alebo čo a zo šmýkačky padne dole. Asi len hlúpa predstava ale predsa. Keďže má len 3 roky neviem či radšej nepočkať alebo len preháňam 😀
v noci to môže byť možno problém, neviem posúdiť, ale možno o rok by som počkala…
To zavisi od dietata. Moj sa vie v noci tak vselijako napolohovat, ze uz vidim, ze na 100% by sa sem-tam nechtiac zosmykol :D
Náš ma 4,5 a nedám ho späť na hornú posteľ, ma kuru z ikei. On je totiž cestovateľ a padol by. Nema problém sa v spánku posadiť a siahnuť sebou znova na matrac 🫣 Takze je náročné vôbec vymyslieť vhodný priestor na spanie.
Ale ta posteľ domček s paradnymi obličkami a doplnkami k tej posteli je super. Noo a k tomu reálny darček, taky co ho najviac baví. Ja mam teda vždy problém vybrať, lebo ma tak dve tri veci, ktoré by chcel.
Co toho vášho najviac zaujíma? Nas zboznoval v tom veku žeriavy a smetiarske autá - ale velkeeee 😅
Bicykel, kuchynka, nejaký Kidkraft drevený domček pre chlapcov, Albi kúzelne čítanie, Svojtka knihy, autodráha, auto na ovládanie, puzzle, niečo s motívom obľúbenej rozprávky… neviem , je toho veľa , čo môžeš trojročnému kúpiť
...šmýkalka je nebezpečná? Tak to by si asi dostala infarkt vidieť dnes moju 3 a polročnú dcéru šmýkať sa na veľkom tobogáne v Aquaparku dole hlavou 😄 Ale k veci, ja by som vbehla do hračkárstva a kúpila, čo sa mi tam zapáči, nedá sa takto poradiť, niekto v tom veku miluje Lego, niekto knihy, Avengers postavičky, niečo na tvorenie, autá...u nás sú teraz hitom Pokémon trblietavé kartičky a album k tomu.
taka postel je pre trojrocneho ok... moj starsi ma necele dva a ak by bol ochotny spat sam, nemala by som s tym problem.
Skus dieta zamestnat stylom listu" nakresli co si prosis od Ježiška".Moja mama ma takto ako dieťa vzdy takto zamestnala.Ja som sa tak zahrala a ona mala predstavu.Aj ked som dostala ine co som nakreslila,😂

Nič v zlom ale tvoje 3r dieťa nebolo nikdy n šmykľavke? Nerozumiem prečo by to bolo nebezpečné...
Neviem ale ci 3r dieťa dokáže oceniť praktické darčeky... Skôr by som išla do hier napr vláčiky aj s koľajnícamiv ikei majú super dráhy za pár eur a vieš k tomu dokupovať rôzne doplnky... Alebo niečo na ten štýl o ho do týždňa neomrzi.. Neviem co ho baví ty ho poznáš..