Čo k 30. narodeninám pre športovca?
Ahojte braško bude mat “okruhliny “ a kedze je extremny sportovec,IT-čkar,futbalista radi by sme mu spravili prekvapko ale take zeby sa pototo:D ako torta,tricko z logom futbalu,flasa je gýč resp klasika ale chcem
Sa spýtať nejaký typ na niečo fakt ze brutalne .. a aby som podotkla oslava je ze 26.12 :D tak nic vianocne to nemusi byt 😀😀ďakujem za rady
@valeriusk masážny valec ( forward).. Poukazku do športového obchodu,
A napadlo mi... Športová prehliadka u odborníka (zmera výkon, pozri srdce...., poradia vo výžive) ja som bola v kompave. Ale robia to aj iné centra. Je to super prevencia, a športovec sa o sebe veľa dozvie a pomôže mu to v tréningoch
@plnenapaprika nad hodinkami som aj ja Premýšľala. Ja mam tiež garminy, ale mam svoj vlastný tip, že aké konkrétne.. . Tak tam by som neriskoval, že bude oslávenec sklamaný. Môj muž napr len fenixy.. A zas poznám ľudí, čo garmin nemusia.
@zafir01 aj moj fenixy a presne suhlasim, ze si to asi chcu vybrat sami..aaale aj tak 🙂
Ale ta prehliadka je super, to by som sla hned aj ja
@valeriusk to si mohla hned napisat, ze nieco maleho chces.....
prehliadka sportova je tiez 100e to tiez nemas lacnejsi darcek..... listok na futbal (lepsie sedenie je tiez plus minus tolko),
a hodinky, kazdy ma iny vkus..... muzovi by som napr. v zivote ziadne nekupila, lebo ani garmin ani fenix sa mu nepacia, ma Coros apex, ktore su ovela vykonnejsie ako garminy aj fenixy a pri tych cenach by som nemala odvahu mu nejake kupit 🙂
myslim, ze ta prehliadka ak je sportovec je fajn, ratajte okolo 100€
@lucik194 my sme zvažovali coroxy.. Ceny sú určite priaznivejšie ako u garminov, a ma ich jeden významný bežec, ktoré dlho obdivujem 😂... Nakoniec muž fenixy (niečo cez 700) bral a ja forerunner245, teda lacnejšie (vtedy 350 €) , avšak postačujú mi dodnes. Synovi 11r.sme kúpili na vianoce teraz viviactive koli tréningom, tak. Sa môžme v appje sledovať. A keď pozerám dnešné apexy.. Uau, ceny aj výkon skutočne vyzerajú dovre, a ak ma berieme odvahu pri kúpe ďalších, opäť túto značku zaradim. Do výberu. Dik, že si mi ich pripomenula
A k veci, zoskok padákom, ale nie tandem ale sólo. Robili sa víkendové kurzy, posledný deň bol zoskok, inštruktor "dohliadal" cez ďalekohľad a cez vysielačku navigoval.
Alebo "lietanie" vo vzdušnom tunely.
Sliezky dom robil také balíčky, že s horským vodcom na Gerlach.
@zafir01 muz ma coros preto , ze beha ultra..... a tie casy co vydrzia bez nabijania su presne co potrebuje, vydrzia neporovnatelne s garminami ci fenixami..... inak predpokladam ze pises o Killian(ovi)
@valeriusk presne je lepsie hned napisat kolko mas na darcek penazi a podla toho budeme "pomahat" hladat darcek
@lucik194 áno án0 presne aj ja som pozerala na výdrž batérie a moje forerunner ju majú lepšie ynez mužov fenixy. Ja som trénovala podstivo na svoje prvé ultra... A potom prišlo štvrté tehotenstvo ako blesk z neba... Takže inak len trail tak do 33 km. Teda pred tehotenstvom. Žiaľ som sa k behu po pôrode ešte nevrátila, teda nie k aktívnemu ako kedysi 200 km mesačne. 😒,

Podľa toho akému klubu fandí,my sme futbalovému fanúšikovi kúpili zájazd na zápas anglickej ligy, už sú to 3roky a básní o Tom akoby to bolo včera....