Ahojte,
viete mi prosím poradiť nejaké miesto v BA na oslavu okrúhliny?
Môže byť bud prenájom miesta, kde zabezpečím catering alebo reštaurácia.
Okruhlina bude v Marci 2026, takže ideálne interiér, nie exteriér kedze bude ešte zimnejsie obdobie.
Vďaka za každú radu. 🙂
No podla mna si vyber miesto (podla "rozpoctu") a popytaj sa v danej restauracii, ci sa da spravit "separe" oslava... takych miest je kopec, len zalezi od "urovne" a mnozstva ludi...
Od "krcmoidnych" priestorov typu U Deda az po nejake fancy restauracie... Ale napriklad na lodi co je na nabrezi... neviem ako sa vola... tam by sa takych 30 ludi pomestilo a je to vcelku fajn... Alebo potom nejake fakt fancy podniky v starom meste...
@taktotedanie marec 2025 už predsa bol. Tak je jasné, že to bude ten ďalší.
@janamoto78 ved to je ako svadba to potrebuje bookovat uz teraz?
@taktotedanie tak asi sa bavíme o Bratislave a nie o nejakej spoločenskej sále v miestnom kulturáku niekde na lazoch..
@janamoto78 akoze sorry ale ani taka bratislava nie je pupok sveta
@janamoto78 tá spoločenská sála býva častejšie obsadená než podniky v bratislave 😀 a vieš prečo? lebo je jediná... tu máme podnikov kopec 🤷
na marec ešte nemajú ani rozpis, hlavne keď povieš že "len" oslava narodenín 😉 to vás bude 200? ak áno, tak skús, niektoré vychytené hotely kde bývajú svadby už rezervácie robia, ale ak vás bude do 50, tak toto rieš tak v novembri
Mame podnik kde robime taketo oslavy, napiste mi ss 🙂
@zuzanka.zuzu teraz som to riešila. Takže asi mám viac skúseností. Všetky lepšie podniky sú naozaj na rok vybookované. Nebavím sa tu o nejakých pizzériach na sídlisku. Tak prosím bez toho dešpektu. Nie je to moja otázka, takže neviem, prečo sa ma snažíš poučovať. Ak s takýmto dopytom nemáš skúsenosti, nerozumiem prečo tu mudruješ.
@janamoto78 tebe patrila len prvá časť môjho komentu ty dešpekt 😂 a to že ty máš jednu skúsenosť neznamená že ja nemám svoju, je taká ako som písala 😜
@zuzanka.zuzu už sa ukľudni prosím ťa. Si len smiešna.
@taktotedanie chceli ste mi aj nejakú reštiku/hotel odporučiť, alebo ste sa prišli iba vyventilovať? Lebo takto mi vôbec nepomáhate.
@zuzanka.zuzu Milá zuzanka, toto nie je Facebook ani skupina so silikónovými prsiami. Ja som sa sem prišla opýtať na radu reštaurácii/hotelov v BA (reálne skúsenosti) a neznesiem, aby ste tu urážali úplne zbytočne iných ľudí. Zvažujte takéto slová, neviete čím si ten človek na druhej strane prechádza. Urážajte si prosím svoju dcéru/syna/muža kohokoľvek doma, ale nie úplne cudzieho človeka, ktorého ani nepoznáte. A prosím rešpektujte hlavne to, že oslavu začínam riešiť už teraz a mám na to svoje dôvody. Ak budete ďalej ľudí urážať, nahlásim Vás.
Komentujem co chces a kde chcem
@taktotedanie a dcéra už spí? Nejdete sa jej radšej povenovať?
1.prečítaj sú najskôr pravidlá ty sama než niekoho budeš nahlasovať 😜 všetci si tu tykáme
2.kde som niekoho urazila? 🙈😂 zato ty už podprahovo agresívne útočíš a nielen na mňa, slušne sa správaj láskavo,
3.ved začni kľudne aj teraz riešiť a podeľ sa so skúsenosťami z koľkých podnikov ti odpísali termín rok vopred 😁
Nepises pocet ludi, ani pribliznu sumu…lebo to je dost podstatne…
2026? Citam dobre?