icon

Čo k narodeninám pre 71-ročnú?

8. sep 2023

Prosim nieco poradte🫶

anavianavi
8. sep 2023

Pomohlo by, ak by si napisala v akom ste vztahu a co chces investovat.
Starsi ludia si najviac cenia cas. Ak je to rodina, pozvat na obed, prechadzka, zmrzlina, kratky vylet. Najlepsie, ak sa spojite viaceri z rodiny.
Ak chces nieco kupit, tak pochutiny, zdravotne pomocky podla toho, co ich trapi, poukazka do potravin, lekarne, kino, koncert, predstavenie.

autor
8. sep 2023

@anavianavi to uz je starka..moja svokra..kolko treba

pribinak
8. sep 2023

Lístky do divadla

annamivo
8. sep 2023

Lístky do divadla, zaplatiť masáž, pedikúra, balíček z vitamínovych doplnkov, obľúbených čajov kávy...moja mama ma 75 a tomuto sa vždy poteší.... Materiálne veci títo starší ľudia až tak neocenia...

kvetinka75
8. sep 2023

aj podľa záľub, ja by som prijala v hocijakom veku - lístky na nejaké podujatie (divadlo, kino, koncert) - rodina už vie, čo sa mi páči, poukážku na masáž, wellness, na kozmetiku. Niečo také ,,zážitkové,, a nie sprostosti a lapače prachu. Príp. potravinový balíček z potrravín, ktoré kupujem - také zdravšie, príp, kozmetiku akú používam, vitamíny, ktoré beriem, knihu, ktorú by som si chcela prečítať. Niečo také čo využijem a nezapadne prachom.

zuzuliatko18
8. sep 2023

Ja svokre predplacam časopis, majú radi lístky na nejaké divadlo, ak ideme s nimi aj my... fotodarceky a také veci

kvetinka75
8. sep 2023

@salome123 ja by som toto veru nechcela dostať. A ani žiadne dekorácie. Ja som minimalista a ani sa mi to nepáči.

amonet
8. sep 2023

my sme babke davali hodiny s fotkou vsetkych pravnúčat
https://www.smejoland.online/sk/produkt/187-hod...