icon

Čo kúpiť 12-ročnej dcére na Vianoce?

kag120
21. dec 2024

Ahojte neviete čo kúpiť 12 ročnej dcére na Vianoce?

Strana
z2
personality
21. dec 2024

@huxy však áno snažím sa, čo by ho mohlo zaujať.

sulavikova
21. dec 2024

@huxy moja vlastná mama na mňa niekoľkokrát zabudla, že mám narodeniny. Výhovorka: mám veľa roboty. Výsledok:
narodeniny neoslavujem, pod stromček si kupujem sama

huxy
21. dec 2024

@sulavikova smutné
😞

abdn16
21. dec 2024

12 rocna hadam vie povedat co chce. alebo ju chces niecim prekvapit? knizka? oblecenie? nejaka vonava kozmetika? lego kvety? novy ruksak, peracnik, nejake bludy do skoly...

personality
21. dec 2024

Inak mňa poteší vždy nejaký krásny zošit, zapisnik, nejaký luxusnejsi diár, krásne perá napríklad s jednorozcami, ja mam teraz rada tie gumovacie. Potešilo by ma aj lego kvety. Oblečenie. Možno ideálne, ak si sama môže vybrať, takže kľudne aj poukážka na nákup oblečenia pripadne kozmetiky v notino alebo dm. To už je veľká slečna, takže uz sa jej dá kupovať ako skoro dospelej. 😅 Co by potešilo Teba? Skus ísť na to tak. Šperky, handry, možno nejaký kurz tanec, šport, jazyk, keramika, šitie, jazda na koni, hocičo co sa chce naučiť, čo ju baví, čo môže objaviť. Kabelka, športové oblečenie, kreatívne sady na maľovanie, zážitky, výlety, dovolenka.... A už si vybrala teda niečo? 😅

sense
21. dec 2024

Moja bude mať 12 a na jej zozname nebol áni mobil ani tablet. Napísala si oblečenie, knižku, kiwido, prívesok Pandoru, lego kyticu , squismallow a nálepky na akne vyrážky a legami.Veď si musíš poznať dieťa čo by ju potesilo

Strana
z2