Čo kúpiť 6-ročnému krstniatkovi na Vianoce?
Ahojte,
cy by ste kupili? Ma vsetko, co si viete predstavit.. Ale hocico navrhnem, vsetko ma. Ma stavebnice, ma lego, ma rozne auta, ma albi, ja neviem vobec. 🤦🏻♀️
V Juni ma 6 rokov.
Dakujem!
Veď kúp len drobnosť farbičky knihu a ak sa Ti to zdá málo daj rodičom peniaze
a oni nemaju zoznam? ja mam zoznam veci od par eur po drahsie a ked sa niekto spyta, vzdy nieco vytiahnem 🙂
Nieco na von, kolobezka, futbalova lopta... (a je to "krsniatku")
dohodni sa s rodičmi a dolož mu na lyže,korčule a výstroj....v tom veku má športovať až tak hučí...teda,ak je zdravý
ked mas pocit ze mas vsetko-‘opytaj sa rodicov co, resp sa dohodnu nech vyberu nieco do sumy ktoru chces minut a ty to zaplatis 🙂. Ja tento rok deti v rodine riesim takto, vsetko si to deti co maju doma hadam cely dracik, hracky 30 eurove alebo 200 eurove.. uz ma ani nebavi byt kreativna kedze len nakuknu do tasky a ide to na kopu 🙄🤷🏼♀️. Takze svagrovcov / surodencov som oslovila s tym nech mi poslu link a ja to kupim
U mojho syna v jeho veku bola top hračka stavebnica SEVA.
A pamätám si že ho vtedy napríklad potešil lístok do Rabkolandu. To je tiež teda možnosť, kúpiť zážitkový darček
Dohodni sa s rodičmi. U nas je to tak že pokiaľ plánujú pre dieťa niečo drahšie prispejeme + nejaká.prkotina alebo rovno povedia či si predstavujú a väčšinou dám k tomu niečo z vlastnej hlavy, pre dievčatá dávam tento rok sponkovníček so sponkami + niečo čo uznajú rodičia za.vhodné. tak isto sa.pytaju aj mňa čo treba malej ....aspoň nebude mať veľa hovadin len preto že.sú Vianoce....
Dakujem za tipy.❤️❤️❤️❤️❤️ Pisala som, a odpoved znela: nerob si starosti. 🤦🏻♀️ Tak som sa opytala na tu sevu stavebnicu. Snad ju nema... Nechcem kupovat sprostosti.... 🙏🏼
Spolocenská hra? Je ich veľa, isto čosi vyberiete
Este mi napadlo, ze mojho dost drzali magnety - stavebnica Geomag
Školskú tašku 😁👍
Prípadne aj Gravitrax je super hra
@nelca84 krstniatku 🙂
@drobcek26l dakujem. Nemaju. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Urcite nema vsetko lego 🙊