icon

Čo kúpiť ako dar 5-mesačnému dieťaťu ku krstu?

pettom19
Včera o 19:53

Ahojte. Prosim, poradte. Svagrina (manzelova sestra) bude krstit syna. My s muzom sme pozvani na krst, ale nebudeme krstni rodicia. Planujeme dat peniaze do obalky, ale chceli by sme malemu este nieco kupit, len netusime, co by bolo vhodne. Dieta bude mat v case krstu 5 mesiacov. Dakujem za kazdy tip 🙂.

anonym_54cdea
Včera o 19:59

@pettom19 peniaze do perinky, a na dar sa opýtajte mamičky. Predávam v predajni s detskými potrebami a niekedy také veci kupujú, až sa mi rozum zastavuje a potom chodia vracať, že to už majú alebo ani rodičia nechcú. Ja by som ocenila buď plienky, kvalitnú celoročnú deku, podložku na hranie na zemi.

anonym_fe2320
Včera o 20:02

Peniažky + knižky, vkladacky, nejaké oblečenie

anonym_6d153f
Včera o 20:04

@pettom19 my sme mali minulý rok tiež v maji krstiny.Okrem peniažkov sme podostavali oblečenie také väčšie ( ako oukej potešili hlavne kvalitné bodyčka, čim viac načančana vec tym menej prakticka 😆) potom veľmi potešil plyšák ale nie klasicky ale taký interaktivny ... pošlem link v ďalšom komentari keď ho najdem - bez neho sme sa nikam nehli asi do roka, veľmi som ocenila spací vak na zimu (kupovať vačsiu veľkosť ). A čo by mňa potešilo..neviem či to rodičia ocenia ale poukažku na plávanie pre bábätká.

monicazbb
Včera o 20:10

@pettom19 https://allegro.sk/produkt/balibazoo-zavesna-hr...
Podobné to, to co mame neviem najsť 🫣

domkakvet
Včera o 20:13

@pettom19 knizku.

anonym_7a0a17
Včera o 20:22

Poukazku na rodinne fotenie