Čo kúpiť kmotre na päťdesiatku ?
Lístky do divadla
ďakujem za odpovede ale ,keď ona je viac praktická do divadla nechodí,o retiazke alebo prsteni som tiež rozmyšlala ale ma toho dosť len na krku ma asi tri
@paloma2811 wellness pobyt, nejaký zájazd....neviem do koľko € to má byť, poukážku k jej obľúbenej kaderníčke, kozmetičke, nechtárke,drogérie + niečo drobné na pamiatku.
Ak je to ozaj velmi prakticka osoba a neurazi sa, ak dostane spotrebic, tak by som odporucala tycovy akumulacny vysavac. Skvely pomocnik do domacnosti. Nasi si velmi chvalia, odkedy som im ho na vianoce kupila. Uz si zabezpecili aj dalsi na chalupu.
Ked je praktická, tak bud sa jej rovno opytaj co by ju potešilo, alebo jej daj darčekovou poukážku do nay alebo ineho Elektra a nech si nievo vyberie sama
Kto je to kmotra?
Nejaky sperk, napr. privesok. Ked chodi taka ovesana, tak nim asi nepohrdne....
@pribinak to je tiez moznost, ja rada kupujem takto poukazky do obchodu, co viem, ze by potesilo dotycneho 🙂 naposledy sme kupovali kmotrovcom pobyt vikendovy v tatrach, kedze mali aj narodeniny, aj oslavovali vyrocie, tak sme chceli ich potesit niecim takymto, aby si aj oddychli 🙂
mydlovu kyticu
Darčekovú poukážku do parfumérie?
Hodinky, dobru kabelku,kavovar,

@paloma2811 hodinky ci retiazku ci tablet