Čo kúpiť mužovi k 28. narodeninám?

sissahh
31. mar 2022

Ahojte dajte nejaké tipy čo kúpiť mužovi k 28 narodeninám 🙈

edien
31. mar 2022

@sissahh ak cvičí tak športové oblečenie,proteín ak má iné hobby tak podľa toho oblecko/doplnky. Ak nemá záujmy parfém (od Calvina sú všetky mužské krásne), poukaz na masáž, poprípade wellness víkend pre oboch.

jjanulienka
31. mar 2022

Jezis ďakujem, že si mi to pripomenula, nemam ešte darček a v sobotu ma narodky 😅😅😅🤦‍♀️

sissahh
autor
31. mar 2022

@jjanulienka za malo 😁

sissahh
autor
31. mar 2022

@edien vidíš ten parfem by mohol byť fajn 😍

iinuska
31. mar 2022

Sportuje aktivne? Nieco na oblecenie
Sportuje pasiivne? Vstupenka na podujatie
Knizka, kozmetika, oblecenie

lucia7933
31. mar 2022

ja som pre toho mojho kupila raz k narodeninam privatny vstup do wellnesu s masazou (len pre nas dvoch..tusim na 3h to bolo)...bol nadseny a stale o tom hovori ze musime zopakovat

edien
31. mar 2022

@sissahh za mňa je toto topka . Mávajú aj darčekové sady so sprchacom alebo emulziou po holení

evabb35
31. mar 2022

@sissahh môj manžel nič nechce, už som vymýšľala všetko možné /knihy, oblečenie, kožená galantéria/ a tak rozmýšľam, či mu nezaplatím nejaký krúžok, účasť na nejakom podujatí. Len zase mám svokru, ktorá vždy kontroluje, čo jej syn dostal ako darček, takže u nej by to asi neprešlo, tak som kúpila knihy a keďže som objednávala priamo z e-shopu vydavateľstva, tak som dostala ešte ku knihám darček - knihu zadarmo s vlastnoručným venovaním od vydavateľa, s jeho podpisom a to bolo pre neho top, hneď ho zaujala.

evabb35
1. apr 2022

@sissahh My tu máme Stredoslovenské osvetové stredisko, kde organizujú rôzne podujatia, dielne, napríklad výroba opasku z kože...neviem, či u vás niečo také sa organizuje, možno niekde v skanzene v Zuberci.