Čo kúpiť pod stromček 32-ročnému mužovi?
Poraďte mi. Co kúpiť mužovi ktorý má 32. Beha po svete a užíva si života. Rodinu nemá. Je to synovec.
Nejaký zážitkový darcek darcek by som kúpila typu výlet alebo skok padákom, let malým lietadlom atď.. alebo ak ti ma byt lacnejšie, tak nejaký parfum
@lenuska9999 asi potrebujem ďalšiu kávu, čítala som "let s malým dieťaťom" 🤣🤣 v zásade aj to je extrémny zážitok
Tiež som za nejaký zážitok.
Ak vies,co ma rad...tak podla toho alkohol...kava.. chilli.. nieco zaujimave z potravin a liehovin..
chilli je super napad alebo flasa dobreho alkoholu (manzel ma rad whisky a kupujem mu vzdy taku co este nepil)
@artificiallife a moj manzel alebo svagor by sa zasa chilli potesil 🙂 tak teraz co sme zistili 😄 v prvom rade snad autorka pozna obdarovaneho a vie co z navrhov je dobry napad a co nie a ked to nevie, tak radsej nech ho pozve na veceru
flaskou kvalitneho vina nic nepokazis
@artificiallife neviem ako u vas ale bez darcekov sa to u nas nenosi 😵💫 radsej sedem sprchacov ako nic, aby nas niekto neohovoril, snaha dohodnut v rodine, nech kupujeme iba detom, skoncila "tak aspon malickost", tak uvidime (a to nechcem zniet nevdacne, to vobec nie, len teda bud navzajom casto nevieme alebo penazi nie je na rozdavanie, tak na co)
a čo tak ten instax foťák? hneď mu vytlačí fotku. Záleží podľa rozpočtu, Alebo nejaký pekný ruksak na tie výlety 🙂
Podľa toho, aký máte rozpočet. Ale kúpila by som mu nejaký kvalitny ruksak, keď veľa cestuje. Alebo klasika drogeria, trenky, ponožky tých nemajú chlapi nikdy dosť
@simonkazga 😀😀😀
Dievčatá ďakujem vám. Keďže je momentálne v teple. Kúpila som mu pyžamo a ponožky a drogéria. Ďakujem vám všetkým. Krásne sviatky plne pohody lásky a zdravia. Ste SKVELÉ

https://www.chillimarket.sk/keygoes-chili/keygo...
Zobrať tie extra palive. To ti stačí zrniecko...fakt sú pálivé