Čo kúpiť priateľovi na Vianoce?
Ahojte.
Viem, že si z Vás teraz väčšina povie, že však je to môj frajer tak by som mala vedieť 😄...Viem, čo má rad,čomu sa venuje ale absolútne nemám predstavu ako spojiť jeho obľúbené veci s darčekom. Som z toho už zúfalá..keď si prečitate ďalej asi aj pochopíte 😂 Budeme spolu čoskoro 2 rok (minuly rok som mu kupila jeho obľúbené sladkosti a takú mikinu ktoru teraz vôbec nenosí..iba občas ked ide do zaláhrady, na doma a tak..😂😂😂 Každopádne páčilo sa mi jeho akože "nadšenie" z tej mikiny, aby som nebola smutná. Aj si ju kvôli mne občas dá, lenže viem a poznám ho natoľko, že to robí iba pre to, aby som nebola smutná).
Takže..k veci ja som obyčajny typicky chudobny študent..čiže max. potrebujem niečo do 30 eur.
Priateľ má 25, zaujimajú ho extremne autá jednoducho je do toho zažratý až moc. Jeho obľúbené auto je mustang alebo honda. Veľmi rád fotí, keď má čas.. a veľa krát mi aj spomínal, že by sa v tom rád nejakým spôsobom zlepšoval..aaa ináč akože vôbec nič inšie. Strašne rád papá a veľa a všetko a často😂😂Oblubuje harryho pottera natoľko,že si myslí, že tie kúzla su realne😂😂 je pracovitý, má rad svoj pokoj,pohodu, je extremne netrpezlivy (takže puzzle a podobne veci na čas asi nie) ,móda nie je jeho silna stranka..oblečie si čo prve uvidi..ak sa niekto vyzná do znamení a nejako by som mu tým mohla napovedať tak je býk...čiže extrem workoholik😀...aaaa fuha. No proste ja nemám napad žiadny originalny...Viem kresliť..tak možno to by som mohla nejako využiť. Len už som mu robila jeho potrét a obávam sa, že by som to nestihla do Vianoc kvôli času...No ak by ten nápad realne stal za to išla by som do toho.Čo poradite (prosim ponožky a trenky vynechajte 😂)
Kamoška dala jej frajerovi urobiť tričko, šiltovku a rúško s logom značky auta ktoré on zbožňuje.
https://www.martinus.sk/?uItem=780905
Práve v predaji špeciálna edícia k 20. Výročiu vydania na Slovensku
Treba pozrieť na zlavomate kurz fotografovania. Dávnejšie som videla aj za 30 €
Nakresli karikatúru ako caruje auto a spraviť z toho obraz..bolo by to skvelé 😉
Ak ho zaujimaju auta, tak mu objednaj jazdu na Mustangu, ako tu uz bolo spomenute. Par minut v Mustangu nestoji vela.
Moj je tiez autickar a dostal jazdu v Porsche na zavodnej trati v Nemecku a povedal, ze to bol najlepsi zazitok v zivote.
puzzle autá
@taskataska Tak myslim si že dievčaťu nie je tak ťažke niečo vymyslieť...dostala som naušnice .. vyberal ich 2 hodiny (coz som dostala ako potvrdenie od jeho mamky a kamarata😀)...a ďalej kozmetiku ktoru ja osobne využivam. Takže..myslim si že davame do toho obaja rovnaku snahu.
@spakynka haha vidiš to by bolo skvele..ďakujem 😁
@diewcatqoo to už využil 😄..na 2 dni mustang

@zdenko212 prosim ta na akej presne stranke sa daju kupit tieto obrazky,dakujem