Čo kúpiť priateľovi na Vianoce?
Budem rada za nejaké tipy na darčeky pre priateľa na Vianoce.
Ja kupujem už niekoľko rokov partnerovi liek Wobenzym. Je super, pretože zlepšuje imunitu, čo sa takto v zime hodí. Neviem ako u vás, ale u nás bývali často v zime rôzne choroby a tak. ale od tej doby čo kupujem pre celú rodinu liek Wobenzym, tak sme zdraví 🙂 len sem tam niečo nečakané, ale tomu sa holt nedá zabrániť.
Zatial mam listky na majstrovstva sveta v hadzanej a novu tasku na tenis..
Pobyt v horách, tričko a pulover zn. Hackett. Zas to netreba preháňať keďže v polke decembra ma narodeniny 😇 a chce rebriny do bytu
Ja kupujem rukavice, čiapku také svetlá na kolesá na bicykli keďže bicykluje dennodenne a niekedy je už tma, sprchové, soľ do kúpeľa keďže každý deň musí mať teplú vanu a ešte som mu kúpila nike mikinu a tričko
Záleží aký je to typ, čo by asi chcel a vedel použiť.
Chcel rovnake pyzama pre celu rodinu, kupim mu aj sendvicovac. Bude so synmi papusat 😀
@zmrzlinka2021 Aj mojho. :D :D
Môj chce príklepovú vŕtačku, či by potešila aj tvojho netuším 😂😂
Tricko, kozmetiku /sprchace a kremy na tvar/ a parfem. Par dni pred Vianocami ma narodky, tam uz mam tenisky kupene.
Kolesá na Babetu 😅
@zorkahorka kde sa prosim daju najst rovnake pyzama pre celu rodinu(aj detske)? Ja som mala aspiracie minuly rok, lindex mal, ale oni muzske nemaju a nikde inde som nenasla.
Ja chcem kupovat muzovi(alebo teda nam na vylety aj doma) nejaky dobry bluetooth reprak a rucny espresso maker.
@majlo1234 maju 2 druhy v sinsayi. Sice pre dospelakov s kratkym rukavom 🙉, ale v prijatelnej cene 15e. Drahsie kupovat nechcem, kedze detom budu o rok pyzama male...
A pred mesiacom som im kupila arangers pyzama v lidli - mali pre panov i chlapcov.
ten bluetooth reprak je fajn napad.
Ja sa tak 2mesiace dopredu opýtam čo chcú aj syna,aj manžela a každý je potom spokojný .
Darčeky mám už vybavené ,zo mnou to majú moji chlapi ťažšie keďže ja mám pár dní po vianociach narodky 🤣
Klasika sveter, tricko, trenky 😂
@zorkahorka idem hned pozerat🤗dakujem za tip
@zmrzlinka2021 😁😁😁👍👍👍👍, aj môjho
Môj je autíčkar, asi poťahy do auta 😊🎄

Ponozky! Mojho manzela vzdy potesia 🙂