icon

Čo kúpiť rodičom k Vianociam?

Včera o 12:53

Ahojte, poradíte, prosím? Zájazd alebo rekreačný pobyt by určite nechceli. Skôr nejaký vecný dar. Ešte pracujú, tiež nám niečo kupujú? Nedávame si drahé dary, také niečo bežné.Vopred ďakujem.

really8
Včera o 13:03

@anonym_autor skoro sa pytas😀 mame ti tu spliechat do vetra ked ich vobec nepozname?

anonym_96067a
Včera o 13:03

Ja som kupila postelnu bielizen.

petamich
Včera o 13:16

Dobra kava, sada cajov, cajnik, nejake flase/termosky, kozmetika nejaka lepsia, kos plny dobrot, nejaka sada pastet, kozene rukavice, poukazka na veceru, divadlo, nejaka hra (neviem kolko maju rokov)

sweet20
Včera o 13:17

@anonym_autor kupovala som darcekovu krabicu zo zamio.. tam su zdrave veci.. alebo nieco z oveckaren

deti95060810
Včera o 13:17

kávovar, poukážky do tesca, alebo nejaké knihy. Mame dobrú vońavku - kĺudne aj otcovi - FANN. gril - ak sú dvaja tak niečo menšie pre nich.
deku z ovčieho runa.

kvietok2012
Včera o 13:18

Ja som minulý rok dala 50€ poukážku a teraz som nabehla do dm a nakupila vsetko potrebné-kozmetiku aj drogeriu...

stellarstar
Včera o 13:22

Ja som mojim rodičom ( už sú starší ) kupovala pred pár rokmi set uterákov lebo tie sa vždy zídu aj sa zišli a obom Deodorant, sprcháč, krém na ruky...

maca1984
Včera o 13:36

Svokra dostane 8 kníh, svokor poukážku do Obi.
Moja mama parfum, set vonné tyčinky a sviečka, telové mlieko.

januska12323
Včera o 13:36

To čo používajú alebo jedia, teraz už nič neobjednáš ak nie si z Bratislavy.

a0
Včera o 13:39

Ponožky, utierky, sviečka, obliečky, plachty na postel, deky, papuče, pyzamo…

biba_18
Včera o 13:40

každého poteší niečo iné 😏 mňa by potešili obliečky - ale len keby sa mi fakt páčili. ale uteráky by ma asi potešili, aj taký froté župan … aj drahšie papuče…

cimage
Včera o 13:52

Moji rodicia nic vecne nepotrebuju, vsetkeho maju na rozdavanie. Kozmetika hadam aj pre 3rodiny. Pred 7r som im kupila uteraky/osusky do novej kupelne a este som ich nevidela. Moja mama ma zasoby vsetkeho 🙈, takze tazko im kupit co realne v tento cas potrebuju. Ja im davam fotoknihu s fotkami vnucat a brachovy vacsinou vitaminy a speci pochutiny co bezne clovek nekupuje.

rozculena
Včera o 14:05

práve z takých dôvodov,že máme všetko,čo potrebujeme,sme si prestali dávať darčeky.
A máme pokoj,žiadne stresy

bielasovicka
Včera o 14:07

To ešte len teraz ideš kupovať darčeky? Fú, to ja by som nedala takto na poslednú chvíľu. Nie v zlom to píšem 😊

slavomira236
Včera o 14:18
@rozculena

práve z takých dôvodov,že máme všetko,čo potrebujeme,sme si prestali dávať darčeky.
A máme pokoj,žiadne stresy

@rozculena u nas tiez tak. Ziadne darcekovanie lebo vianoce.

anonym_52b7cf
Včera o 15:18

Kupujem jedle darceky. Dobroty, ktore maju radi, ale nekupia si ich, lebo su pre nich moc drahe. Tak im to nakupim a darcekovo zabalim.

anonym_7fa99d
Včera o 16:42

Mamine som kúpila oblečenie, komplet na športovanie, ponožky, spodné prádlo, obľúbenú kozmetiku. Ocinovi som kúpila nový strojček na holenie a obľúbenú kozmetiku.

autor
Včera o 19:23

Ďakujem za vašu ochotu, tak ste ma inšpirovali.

luckuz
Včera o 19:50
@anonym_autor

Ďakujem za vašu ochotu, tak ste ma inšpirovali.

@anonym_autor svokra od nás každý rok dostáva použku do martinusu, tomu sz vždy poteší. Maminu by zas takýto darček nepotešil. Mne sa páčia poukážky DM, SPORTISIM0, TESCO....ak nič nezoženieš😁