Čo kupujete deťom na Vianoce?
@mariasofiabarbora a co by chceli,vies?
Dcéra, lego, slúchadlá, sada na výrobu pier a nejakých zvieratok, oblečenie, korčule a Robuxy
Syn autodráha, korčule, lego, autíčka a niečo ešte vyberieme
Dcére 3D pero, interaktívne zvieratko a 5 ročný syn dostane žlté veľké auto (to chce veľmi) a figúrky z lapkovej patroly. Spoločný darček ďalšiu sadu stavebníc. Rozmýšľala som nad hovoriacim globusom ale neviem či zaujme.
@lenka2232 nie neviem nerozprávam sa s nimi o tom bojím sa aby neboli sklamaní.
8 rocnej robim tanecne studio (izba sa nevyuziva) vymalujem, zavesim velke zrkadlo, baletna tyc, gymnasticka zinienka a disco gula 😁
2 knihy a 1 spolocensku hru - dostihy junior, to je všetko.
Vypytala si babiku Elsu, a ja som k tomu dokupila este knihu. Hotovo 😂 nesetrime, ale naco dalsia zbytocna kopa darcekov, len aby bola hromada pod stromom?
🤷♀️
@mariasofiabarbora a vy by ste čo chceli pre deti?
@samcinka to vám neviem povedať oni nie sú náročný hlavné je to zdravie dcéra má rád časopisy hlavne tie dievčenské a syn Lega zbrane obľubuje
8 ročná chcela pavúka na diaľkové ovládanie a bluetooth slúchadlá....dostane to a ešte sme jej puzzle Harry Potter 1000 kusové, knihu, oblečenie, kozmetiku, veľkú plyšovú hus a najväčšie prekvapko bude nový mobil
@mariasofiabarbora ahoj aké máš staré deti prosím? Nechcem aby to vyznelo zle...ale mame doma lego chceme ho predať ,ale kľudne by sme ho poslali takto niekomu pod stromček ak by nevadilo ze už nie je v originál sackoch. Ma aj knihy ako to skladať dokonca aj krabice...
@mariasofiabarbora ak by ste chceli pošlite adresu, možno by sme doma nejaké maličkosti pre syna našli. Pre dcérku asi nie lebo dievča nemám.
Ďakujem veľmi pekne za tipy...chcela som len nejakú inšpiráciu..tiež neplánujem kupovať toho veľa..@mariasofiabarbora kľudne mi napíš, čo by deti chceli.. nejakú maličkosť, ktorá určite poteší by som vedela poslať ♥️

Sú dvaja (3 a 1) a od každého, čo im niečo chce max 1 darček. On nás dostanú spoločne lego duplo. Od jednych starých rodičov spoločne kombajn a od druhých kúzelné čítanie. Od strýka softshell nohavice, od prababky asi každý paw patrol autíčko. Toto je to, čo viem