Čo kupujete mužom pod stromček?
Blba otazka viem, ale som total bez napadov...dajte inspiraciu...
Dakujem
@misickaa4 moj chcel monterky Strauss za cca 90 eur tak dostane tie ale obávam sa že mi nestihnú prísť do vianoc 🙄🙄😂😂
Potom napr..holiaci strojček, nejaké náradie
pytala som sa muza co chce na vianoce. Odpoved NIC 🙄
@kittykat22 moj to iste...teraz mame.nove auto, ale co by som.mu.donho kupila asi nic ....takze mu kupim.kozmetiku, parfem a mozno nejake mikiny, nic extra ma nenapada
Lanovu koselu 😁
@misickaa4 dvojdňový kurz na masáž mimo nášho mesta a k tomu ubytovanie na tu jednu noc.Boli ma chrbát,tak nech meniňam toľko na masérov 🤗Minulý rok dostal potapacsky kurz a pred tým ďalekohľad a palice na túru.
@snowflake07 toto sú super napady ..dik za tip o rok na vianoce
Môj priateľ si vypýtal novú tašku na notebook tak tú už som mu zaobstarala + nejakú kozmetiku, parfém a ešte mám v pláne dokúpiť diár na ďalší rok, keďže ho intenzívne používa 😊
Manboxeo, kozmetika, kľúčenka s grafirovanou fotkou
Nic, ideme na dovolenku 🙂
@21anjelik19 To muži chcú stále to isté fakt 😀😀😀
Moj muz chce tiez NIČ, tak dostane slipy a nohavice. 🙂
@viestta 😂😂
@vanda323 hej kazdy rok ma pyta naradie ...teraz nech ma tie montérky 🤣
Môj manžel je kamionista tak dostane LED tabuľku 🙂 takú ešte nemá 😂 a nejakú kozmetiku...lebo tiež keď sa ho pýtam tak mi povie NIČ alebo, že čo chce si kúpi 🤦😂
Tak vidim, ze aj tento rok bude NIČ v obchodoch vypredane. 😂😂
@21anjelik19 Sa smejem náradie montérky, môj muž je asi mimozemstan 😀😀😀 On chce oblečenie, špeciálny krém nejaký hrebeň na vlasy
Ja som môjmu kúpila tepláky 2ks, parfum, holiaci strojček holí za mokra aj sucha, tašku na plece a ešte dostane stolný kalendár s našimi fotkami
Obavam sa...ze nic.
@kittykat22 no ved to je klasicka odpoved...

@misickaa4 ja som kupila listky na koncert 🙂