icon

Čo kupujete mužom pod stromček?

misickaa4
30. nov 2021

Blba otazka viem, ale som total bez napadov...dajte inspiraciu...
Dakujem

Strana
z2
marca12
30. nov 2021

Zimne topanky,ak zozeniem. Ak nie,tak parfem,puzzle,knihu mozno mikinu

janewithane
30. nov 2021

Sonicka kefka, bezecke oblecenie a doplnky, manzetove gombiky a penazenka s gravirovanim

rik01lulaka
30. nov 2021

My si nič nedávame ani na Vianoce ani na sviatky...sa vypusinkujeme akurát a poprajeme si niečo pekné 😉

mizu89
30. nov 2021

Môj muž povie nič.ale vždy mu niečo kúpim.tak Max 1-2 darčeky.tento rok sveter ale taká klasika pre muža je asi tá kozmetika.ziadny muž nepohrdne.zeny a vám čo muži kupujú na Vianoce,???

ella_price
30. nov 2021

Veď a má tvoj muž nejaké hobby alebo je pre niečo nadšený? Možno by bolo lepšie ho trochu popísať.

21anjelik19
30. nov 2021

@mizu89 ja som si popýtala 3valcovú kulmu na vlasy

mizu89
30. nov 2021

@21anjelik19 môj mi nikdy nič nekúpi lebo keď sa
má spýta že čo by som chcela tak poviem že neviem.nechcem hlúposti čo budú hodené v skrini.ja si kupujem priebežne čo potrebujem.ale môjho muža nikdy nenapadlo že dať mi pod stromček napr. 50€ a choď si kúpiť čo potrebuješ a kedy potrebuješ.😁

21anjelik19
30. nov 2021

@mizu89 joooj to moj je taky isty a na narodeniny max kvety prinesie ....pokým mu nenadiktujem čo prrsne chcem tak nedostanem nič 😂 a kazdy rok sa len doťahujeme čo mu vravim že nech ma prekvapí ale skončú to tak že si musim sama vymysliet darček aj pre seba .... tak sa snazim aspon nieco uziticne ako teraz tú kulmu tak sa teším 😇

mondolina
30. nov 2021

veci na golf, kvalitný rum.....a ešte zarámovaná foto jeho mamy 🤦‍♀️🤣

mizu89
30. nov 2021

@21anjelik19 tebe aspoň kvety.moj muz už ani to nie.ked ešte neboli deti tak doniesol aspoň 1 ružu ale teraz už ani to 😂ale ja by som sa potešila aj kozmetike.to je jedno aká značka len nech to nesmrdi ale vonia.ako verím že muži neradi chodia po obchodoch ale kozmetiku by mohli kúpiť.tu kúpia hocikde popri bežnému nákupu.

reisi
30. nov 2021

@sandra811 jeej aky super napad, prosim aku si kupila? Tiez mam zatial pre muza velke nic ale ta lesticka je vyborny napad.

21anjelik19
30. nov 2021

@mizu89 musíš mu dať najavo že si niečo praješ ....lebo tým že mu povieš neviem, nič nechcem ....on to zoberie tak že supeeer ani tento rok nič nemusím ....

mizu89
30. nov 2021

@21anjelik19 ako áno to máš pravdu.ale ja nie som náročná.ako teraz keď píšem cez mobil tak nan už nadávam dobre 2 mesiace že zišiel by sa nový.ale sama neviem aký keďže sa moc do nich nevyznám.akurat musí byť biely a stačí na jednu sim kartu.na dve simky je mi zbytočný 😁ale zišli by sa mi pyžamá.a chcela by dom nejakú čiapku s dutym šálom na jar/jeseň.ale to je všetko také čo by som si musela kúpiť sama.

lindous
30. nov 2021

@mizu89 my si vždy jeden taký hlavný darček povieme, že čo by sme chceli a väčšinou aj vyberieme spolu a potom už priložíme nejakú drobnôstku ako prekvapko ... ale teda úplne viem o čom hovoríš, lebo nad tým o čo poprosím musím často rozmýšľať omnoho dlhšie ako nad tým čím obdarujem ja 😂 😂

akcul13
30. nov 2021

@misickaa4 zastrihavac, 2 knihy zaklinaca, vonavku

dankabetka
30. nov 2021

Moj si objednal auticko na dialkove... 😅 zobrala som od kuriera zabalila a hotovo 😂 a este dostane(me) unikovu hru a ponozky 🙄

jana_eyre_2
30. nov 2021

Kúpila som mu sonicku kefku, veľký box na náradie a termo tričko..

21anjelik19
30. nov 2021

@mizu89 ak je muz zdatny v elektorine tak mu presne takto opíš mobil alebo mu to napis na papier ze si totk prajes ale nevies znacku a nech ti vyberie on ze mu davas na to plne pravo a doveru ze vyberie dobre ....... mozno mu tym pohladis ego ....vyskusaj 😉

mareka49
30. nov 2021

Elektrickú skrabku na sklo, značkový rubsak, multimeter

kikuska872
Autor odpoveď zmazal
mizu89
30. nov 2021

@21anjelik19 no márnost to by dopadlo.jeho odpoveď vyber si sama 😂😂😂😂
Má elektrotechnickú školu rozumu dosť ale dakedy keď mu človek aj niečo naznači tak je slepý ako patrón 😂😂😂 Typický vojak 😝jemu treba povedať chcem mobil napr.huawey p 30.a kúpi.chlapec mu povedal chcem od Ježiška lego 6 kolesovy džíp.samozrejme objednal z ali ale to som ho musela k tomu dokopat aby prišiel do vianoc .lebo pri jeho tempe by to tu nedošlo

wawna
30. nov 2021

parfem s feromonmi, brašnu na notenook, pyžamo

21anjelik19
1. dec 2021

@mizu89 haha tak to je teda tvrdy oriešok ten tvoj chlap 😂😂

mizu89
1. dec 2021

@21anjelik19 dakedy áno 😁

cajomila
1. dec 2021

@snowflake07 Tak nad týmto rozmýšľam aj ja
Lebo ja som si robila masérsky kurz...a od vtedy už mi tie jeho masáže akosi nestačia
Tiež sa raz vyjadril, že by išiel na taký víkendový kurz.
A v ktorom meste ste mu to kúpila?

cajomila
1. dec 2021

@mizu89 Tak môj by ani tu kozmetiku nevyužil. Parfém už vôbec nie🙈.

snowflake07
1. dec 2021

@cajomila do Piešťan.Tam je maserska škola.Maju v ponuke viacej druhov masáži.Mojho to tiež baví,tak nech ide 😌Chodím na masáž každý druhý týždeň ,takže sú to ušetrené peniaze ak to bude robiť on.😃

mizu89
1. dec 2021

@cajomila môjmu stačí keď dostane gél na holenie, sprcháč,poprípade náhradné hlavice na gillette.holi sa každý deň takže sa to hneď minie.vcera mal meniny tak dostal papuče a staré hneď hodil do koša 🙂

vlada2401
2. dec 2021

@lindous 😂

Strana
z2