icon

Čo kupujete svojmu chlapovi na Vianoce?

dyzerka
17. nov 2022

Ahojte,
No poďte nejaké rady dať čo kúpiť tej drahej mužskej polovičke 😄

Strana
z2
nenne9
17. nov 2022

@dyzerka moj chce opasok a hvezdarsky dalekohlad

sticker
jaja20
17. nov 2022

Minulý rok dostal predplatné obľúbeného časopisu a teraz dostane meteostanicu s rádiom. Plus pepermintovy likér 🙂

bessie12
17. nov 2022

@dyzerka zastrihavac na cele telo, hra na PS4 a nieco z pokemonov, ak sa mi to podari kupit 🙂

beatrixx1525
17. nov 2022

Zbožňuje star wars a playstation takže veci s týmto motívom, ďalej lego lebo veď vo vnútri sme všetci tie malé deti ktoré rady dostanú hračku :D Potom klasika vianočné pyžamo, sveter, ponožky...

saska85
17. nov 2022

@nenne9 aj moj chce teleskop :D aky kupujete

vkatush
17. nov 2022

Objednala som už drahšiu lavičku na cvičenie, ktorú si vybral a plánujem mu okolo 24.12. porodiť syna 😁 myslím, že stačí na jednej Vianoce 😂

dyzerka
autor
17. nov 2022

@vkatush haha tak to dieťatko ťažko niekto tromfne 😄

bizubcek
17. nov 2022

@saska85 aj môj o ňom sníva, ale akosi sa v tom strácam; na výber je toho toooooľko. 🙈 Takže ako milovník basketbalu dostane tento rok tričko a kraťasy Jordan. Ale rada si nechám poradiť, lebo hneď v januári má narodeniny. 😁

marca12
17. nov 2022

@dyzerka moj dostane mobil. Stary mu uz dosluhuje

noami12
17. nov 2022

@dyzerka to zaujíma aj mňa 😀 ja zatiaľ okrem parfúmu neviem čo 😀

dyzerka
autor
17. nov 2022

@noami12 ja mám tiež zatiaľ len ten, a mikinu som objednala ešte jeho obľúbenej značky ale čo ďalej? 😄 do nejakej elektroniky sa bojím ísť

nikha2809
17. nov 2022

Rázovu utahovacku si vypýtal 😀

noami12
17. nov 2022

@dyzerka ja elektroniku už tiež veru nie, pred 2 rokmi som mu kúpila ps4 mesiac ho bavila 😀 ešte som uvažovala že taký opasok na náradie ( teraz prerabame dom ) a stále "podaj mi šrubovak, podaj mi toto hento " tak ešte nad tým som rozmýšľala. A okrem týchto 2 veci ma nič iné nenapadá mám vyčerpané už asi všetky nápady 😀

rachelkk
17. nov 2022

Nič

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dyzerka
autor
17. nov 2022

@noami12 môjho baví motorka aj ale to si asi tiež netrúfam nič 😄

noami12
17. nov 2022

@dyzerka to svagrinej tiež je motorkár a objednavala mu myslím ze minule Vianoce alebo predtým novú prilbu ale samozrejme že on si vybral akú 😀 to je ťažko mužom niečo vyberať 😀

janka1011
17. nov 2022

@dyzerka vieš čo mu ja kupujem každý rok? Jedno krásne veľké NIČ. Takí sme sťastní a spokojní, že to máme takto zariadené že len. Máme dosť vymyslieť a pokúpiť deťom, krstným deťom a rodičom a vôbec nám nechýba trápiť sa nad tým čo kúpiť jeden druhému. Ak tak, kúpime niečo do bytu, napr.koberec.

dyzerka
autor
17. nov 2022

@noami12 on ma čisto novú výstroj 🥲 ja som rozmýšľala že by som mu dala spraviť dres akože na mieru ale všade nájdem len take že sa musia objednať 5 a viac kusov 😃😃 žeby každý sviatok dostane ten istý ?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
babatkoo
17. nov 2022

@dyzerka moj pisal jeziskovi, ze si prosi tenisky, mažiar na korenie a este som dokupila Sulforafan ako prevenciu proti rakovine, lebo je onko pacient.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
noami12
17. nov 2022

@dyzerka haha 😀 možno za rok si to už nebude ani pamätať ved vieš aký sú chlapy 😀 ale nie, srandujem 😀

smajliica
17. nov 2022

Môj je veľký futbalový fanúšik, takže dostane letenky do Barcelony a lístky na Barcelona - Manchester United. A jeden náš dobrý kamarát dostane od manželky presne to isté, takže budú mať chlapský výlet 👌🏻

nwnw
18. nov 2022

@dyzerka tenisky na nic ine mi neostalo 🤣

anickaaa6aaa
18. nov 2022

Moj chce vákuové sáčky na zrenie masa😁 ale potrebuje k tomu ešte vakuovacku. Neviem ci som pomohla 😅

nenne9
18. nov 2022

@saska85 este neviem, musim sa poradit s kolegom fyzikarom🙂))

dyzerka
autor
18. nov 2022

@mamula20 😃😃 no tak to už vôbec sa nejdem do toho púšťať

dyzerka
autor
18. nov 2022

@noami12 ved možno nie 😀😀 za pokus nič nedám

vroni
18. nov 2022

Dobre ste.... Ja mam zatiaľ (v hlave!!!!) len knihu (áno, mam doma čítajúceho chlapa) a Lego (Auto, z tých pre dospelých)

Strana
z2