icon

Čo kupujete svojmu chlapovi na Vianoce?

dyzerka
17. nov 2022

Ahojte,
No poďte nejaké rady dať čo kúpiť tej drahej mužskej polovičke 😄

Strana
z2
mamula20
Odpoveď bola odstránená
poopsie
18. nov 2022

Trenky, kozmetiku na starostlivosť o bradu s veľkým dreveným hrebeňom a holiaci strojček (to je taký spoločný dar) a 6 dní pred vianocami na narodky dostane smart hodinky

vroni
18. nov 2022

@mamula20, 🤣🤣🤣, môj muž je bez okuliarov slepý ako krt, ale zase s okuliarmi vidí všetko. A keď "chlapi" spolu skladajú Lego, tak v dome je dve hodiny absolútne ticho a pokoj, to stojí za to, nech by poskladali aj lochnesku príšeru (u nás sa huba nezavrie celý deň mužskej časti domu. Ti dvaja kecaju ešte aj zo spánku - a to teraz myslím doslovne 🙄🙄🙄)

ayanamirei
18. nov 2022

@dyzerka ja mam zatial v plane sadu na grilovanie 😁

mamickalisticka
18. nov 2022

@dyzerka knihu, potom som nam kupila take tričká mama a tato a ešte výber rôznych chilli (prášok, chilli arašidy, nakladané jalapeno...)

melanta
18. nov 2022

Lístky na marcový futbal zápas Barcelona & Real Madrid.

puertorico
18. nov 2022

keď je motorkár tak mu objednaj nejakú mikinu dainese , alebo fox , podľa toho akú má motorku , či cestnú alebo enduro 🙂
inak každému odporúčam https://100moments.sk/products/stieraci-plagat-... je to také milé. 🙂 ale tiež neviem čo mám ja kúpiť, môj keď niečo chce, tak si kúpi. takže ťažko

noami12
18. nov 2022

@dyzerka 😀 haha

lentilka46
18. nov 2022

@melanta prosim ta, mozes mi do ip,kde si ich kupila,ako si postupovala pri kupe? Dakujem

mirkaveron
18. nov 2022

@bessie12 ktorý zasrihavac ste vybrali ja tak isto pozerám a neviem sa rozhodnúť

bessie12
18. nov 2022
darius_a
18. nov 2022

Turistický dalekohlad

mirkaveron
18. nov 2022

@bessie12 ďakujem

bessie12
18. nov 2022

@mirkaveron rado sa stalo 🙂 tiez som nevedela vybrat. Tolko druhov je, ze sa v tom stracam. 🙄

melanta
18. nov 2022

@lentilka46 pošlem link aj info

simca06022011
18. nov 2022

ponozky, pyzamu, teplaky :DDD a moze byt rad

daja0760
18. nov 2022

@dyzerka hodinky

alanko20
18. nov 2022

Ja neznasam vymyslat dary, najradsej by som bola, keby sme si nic nedávali.

breznica
21. nov 2022

Nič. Môže byť rád že ma má 😃

krstn003
24. nov 2022

tento rok som to vyriešila smart hodinkami, pokukoval po takých tak som zbystrila a kupila

mamusa123456789
24. nov 2022

Každý rok minimálne 50 párov ponoziek 🤣 tomu sa poteší vždy najviac... Netuším co s nimi robí ale do ďalších Vianoc ich zlikviduje a to dokupujem pribezne ešte počas roka... A je jedno ci jeden pár stojí 50 centov alebo 10e a co kúpim ku tomu ešte netuším, keď pôjdem vymetat obchody tak hádam natrafím na niečo co sa mu bude pacit

adonish
25. nov 2022

@dyzerka prvy rok nic 😊 co potrebujeme, si kupime priebezne pocas roka. Na druhu stranu kupili sme si listky na Rammstein, v januari planujeme ist do Viedne na Harry Potter Exhibition s tym, ze tam aj prespime a deti ostanú doma so starymi rodicmi 😂 to su pre mna najväčšie darceky po dlhej dobe len my dvaja niekde 😊

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2