Čo manželovi na 30tku?
Už som úplne zúfalá a nemám ani šajnu čo mu kúpiť na tridsiatku poraďte prosiiiim
@daniela87sk taktiez nad tym premyslam 😀😀😀
@daniela87sk mojho by potesil akykolvek adrenalinovy darcek (zoskok, splav... ) alebo napriklad karafa na whisky + dobra whisky
@tyrkysova_kobyla minuly rok som mu dala strelanie zo zbrani 😀😀😀 musim toho roku nieco ine vymysliet 😀😀😀😀
Elektrobike
Ja som dala mojmu spravit video, ktore sa premietalo na oslave (na platne-velka oslava). Prešla som ich rodinny archív videi, fotiek, plus do toho som dala ponahravat blahozelania od rodiny, kamosov, kolegov a ludi, co nemohli prist na oslavu. Rozplakalo to viacero ludi a bude fajn, ked si to opar rokov opat pozrie. K tomu este jednu osobnu vec. Hodinky mi pridu ako dobry napad, ak su kvalitne. Potom porozmyslaj o jeho hobby ake ma. Mozno plynovy gril na zahradu, skola smyku v orechovej potoni, kurz varenia u pollreicha spojeny s vikendom v prahe(to som raz kupila mojmu, lebo miluje varit a bol z toho uplne nadseny 😍), someliersky kurz, zelena karta golf (by mal nove hobby), samojazdiaca kosacka, koja v nejakom vinarstve, barsco sa da. Ved si ho poznas najlepsie 🙂 urcite vies co ho bavi, co ma rad.
Manzelovi sme robili mega velky darcekovy kos so vsetkym, co ma rad na jedenie, pitie a plus hodinky tam mal.
Bratovi sme zobrali len balonom
@nika898 hodinky som mu kúpila pred dvoma rokmi aj keď som rozmýšľala že teraz by som mu kúpila nejaké kvalitnejšie aj s gravírovaním vôbec neviem aké by chcel tie prvé sa mu vôbec nepáčili ☹
@queen_mary to video je super nápad A aj si to nejako komentovala?
@daniela87sk niee, mala som tam hudobny podmaz, pri blahizelaniach bol tichsie. Vecer budem pri mojom pc, mozem ti ho poslat do spravy 🙂 teda link na stiahnutie.
@daniela87sk Zlaty prsten ak to znesie na ruke prip iny sperk( náramok, retiazku, privesok )
@daniela87sk
Môj priateľ si objednal koženú ručne robenú peňaženku z CZ a vyrazili mu tam aj jeho iniciály. Je fakt krásna a krásne voní po koži. Vyšlo ho to cca 170,- €. Ak by bol záujem, poslala by som link.
Ja som mojmu urobila pivovu tortu z 30tich piv a kupila poukazku na tetovanie v hodnote 30€
@queen_mary to by bolo super keby si mi ho poslala ďakujem 🙂
@17juraj17 to on nic zo šperkov nenosí ☹
@daniela87sk pri pive, ako spomina @miriama88, mi napadlo, ze kamos dostal na 30-ku bednicku piva, kde kazde bolo ine a take vselijake specialne IPA, APA, ALE...
a nejaky zazitkovy darcek mu nechces? nejaky pobyt alebo nejaky adrenalinovy?
Co tak jazda na ferrari alebo niecom podobnom?
@daniela87sk ahoj,moj manzel ma tiez 30tku. Riadila som sa tym,co ma rad 😊 a to je turistika/hory,takze dostal vystup na Gerlach o kt.dlho snival. A kedze sme velka partia kamaratov,ti sa napr.rozhodli skladat na rucne site turisticke topanky,kt.vyraba jeden pan na Slovensku. Kamarat mal min.rok 30tku,dostal jazdy na slovakia ringu, kamaratkin priatel miluje kavu,dostal baristicky kurz 😊 su to veci skor zazitkove, nieco symbolicke su uz spominane hodinky s gravirovanim alebo mozno motylik s gravirovanim. Ale osobne na tom mojom pozorujem,ze na symboliku si potrpim skor ja ako. Chlapi su asi zazitkovejsi...z mojho pohladu 😊
Ďakujem vám baby za návrhy môj ale nemá žiadne také záujmy proste je to čistý programátor 😀 má rád len autá a jaZdu na formule a nejakom inom rýchlom aute už dostal
@daniela87sk napadlo mi kedze je prigramator zozen niekde na nete stary monitor do ktoreho das vase spolocne fotky spravit kolaz a bude to mat ako ram a mozes aj stare klavesnice na ktorych vyskladas z pismenok venovanie.
Ja som mu objednala tetovanie bez jeho vedomia a máme spoločné,obaja naraz a pamiatka na stalo😂
@daniela87sk no tak mu kup listky na preteky formuly 1. hodinky nekupuj, ked sa mu nepacia ... a tiez teda zalezi na tom, kolko chces investovat.
My si s mužom nedávame nič 😀 ja neviem čo kúpiť jemu on zase čo mne tak sme to poriesili takto...každý si kúpi to svoje keď chce a neriešime narodky
@daniela87sk presne toto teraz riešim, manžel má 30tku za necelý mesiac a ja netuším co kúpiť. Keď sa ho spýtam ci je niečo po čom túži tak povie ze on ma všetko čo potrebuje. Už som zúfalá.
Ahoj, môj má tiež o týždeň 30 🙂 a nevedela som čo 🙂 no našťastie nosí dioptrické okuliare 🙂 tak tie sme boli vybrať 🙂 a bude ich mať ako darček 🙂

@daniela87sk ja som mojmu kupila hodinka a dala vygravirovat venovanie. Chcela som darcek co vydrzi ☺