Čo na narodeniny pre 83 ročnú babku?
Baby poradte co babke k 83 narodeninam. Ziadne foto vnucat knihy nabozenske predmety to uz ma dik za tipy🙏🏻
Potravinový košík, čo zje, čo má rada, možno domáci chlebík...
@diaszoky vestu z ovcej kozusiny, papuce…
Našej 97 ročnej som nedávala fotky vnúčat. Ale dala som jej urobiť fotoknihu od jej detstva....ju ako malú, dospievajúcu, s kamarátkami, manželom a deťmi. Veľmi sa jej potešila, každý deň si ju pozerá 🙂 Ináč, ak vládze chodiť, tak by som ju zobrala na výlet 🙂 Naša o chvíľu 98 ročná babka sa s nami na jar chystá do Oravskej dediny do Zuberca 🙂
Hojdacie kreslo, radio, dobry matrac.... vselico sa dà vymysliet ale najcennejsie pre nu bude ked si na nu najdete cas 😉
Spytala by som sa jej,ci je este nieco,poncom tuzi.Ludia v takomyo veku uz nepotrebuju,nechcu hmotne veci,ale mozno ma este nejaky sen.
@sazumak wow!
V tom veku už viac ako hmotné dary uvíta častejší návštevnosť a pocit ze nie je sama... Inak nejaký čaj, kávu, vitamíny niečo čo ma rada a co potrebuje
My sme davali take veci,ktore vyuzije,potrebuje a zaroven si z dochodku nedopraje. Nic hmotne nikdy nechcela. Ked dostala nieco nove,supla do skrine a nikdy nepouzila. Presli sme na darcekove kose,kde sme nabalili oblubene pochutky,avivaz,pracie kapsule a taketo rozne veci. Kupili sme a platili satelitnu tv, jeden rok sme sa na matrac poskladali.
určite plný kôš ovocia, čajov a dobrých pochutín,,pokiaľ pije kávu,príp.k ovociu aj sladké bonbóny..
@micusa2222 urobimten kos😇

@diaszoky nie su to okruhliny. Takze nejaky darcekovy kos s tym, co ma rada.