icon

Čo na narodeniny pre 83 ročnú babku?

diaszoky
3. apr 2022

Baby poradte co babke k 83 narodeninam. Ziadne foto vnucat knihy nabozenske predmety to uz ma dik za tipy🙏🏻

0silvia0
3. apr 2022

@diaszoky nie su to okruhliny. Takze nejaky darcekovy kos s tym, co ma rada.

luccija
3. apr 2022

@diaszoky deku, darčekový kôš kde bude kozmetika, vitamíny, čaje?
Naša babka mala 85 r, ale rada sa parádila, takze sveter, šálik záleží akú máš babku...

lasona
3. apr 2022

Potravinový košík, čo zje, čo má rada, možno domáci chlebík...

simsalabim
3. apr 2022

@diaszoky vestu z ovcej kozusiny, papuce…

sazumak
3. apr 2022

Našej 97 ročnej som nedávala fotky vnúčat. Ale dala som jej urobiť fotoknihu od jej detstva....ju ako malú, dospievajúcu, s kamarátkami, manželom a deťmi. Veľmi sa jej potešila, každý deň si ju pozerá 🙂 Ináč, ak vládze chodiť, tak by som ju zobrala na výlet 🙂 Naša o chvíľu 98 ročná babka sa s nami na jar chystá do Oravskej dediny do Zuberca 🙂

mable123
3. apr 2022

Hojdacie kreslo, radio, dobry matrac.... vselico sa dà vymysliet ale najcennejsie pre nu bude ked si na nu najdete cas 😉

diaszoky
autor
3. apr 2022

@mable123 presne to hojdacie kreslo ma zaujalo😇

maminkadeticiek
3. apr 2022

Spytala by som sa jej,ci je este nieco,poncom tuzi.Ludia v takomyo veku uz nepotrebuju,nechcu hmotne veci,ale mozno ma este nejaky sen.

maminkadeticiek
3. apr 2022

@sazumak wow!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
sense
3. apr 2022

V tom veku už viac ako hmotné dary uvíta častejší návštevnosť a pocit ze nie je sama... Inak nejaký čaj, kávu, vitamíny niečo čo ma rada a co potrebuje

marca12
3. apr 2022

My sme davali take veci,ktore vyuzije,potrebuje a zaroven si z dochodku nedopraje. Nic hmotne nikdy nechcela. Ked dostala nieco nove,supla do skrine a nikdy nepouzila. Presli sme na darcekove kose,kde sme nabalili oblubene pochutky,avivaz,pracie kapsule a taketo rozne veci. Kupili sme a platili satelitnu tv, jeden rok sme sa na matrac poskladali.

ziarifka
3. apr 2022

@diaszoky moji starý rodičia (vek 80+) v lete veľa zatvárajú a robia 150 litrov vína, tak som im kúpila 40kg cukru. Dedko sa tešil ako malý chlapc. V tomto veku asi najviac potraviny, spoločnosť, fotky

micusa2222
3. apr 2022

určite plný kôš ovocia, čajov a dobrých pochutín,,pokiaľ pije kávu,príp.k ovociu aj sladké bonbóny..

diaszoky
autor
3. apr 2022

@micusa2222 urobimten kos😇

tomi97
Odpoveď bola odstránená
diaszoky
autor
4. apr 2022

@tomi97 hek toto urobim som rozhodnute