Čo pod stromček staršej 84 ročnej žene?
Mam jednu tetu ktora ma 84 rokov a chcela by som jej nieco darovat take aby to aj este vyuzil viete o dacom peknom aj
@simona745 velmi zalezi na tom, ako na tom je celkovo zdravotne, pohybovo atd.... Moja babka v tom veku bola ok, robievala este pre firmy uctovnictvo, paradila sa, primalovala, chodila ku kadernicke....vtedy som jej kupovala nejaku kozmetiku, med+kvalitne caje. Ocenila by aj nejake kvalitne, pohodlne oblecenie na doma, a k tomu vyssie spomenutemu napr. kvalitnu cokoladu, kavu, kakao.... Ale ako pisem, zavisi to od vela faktorov
Kalendár s fotkami rodiny alebo fotoknihu.
Ja mám 93 ročnú manželovu babku. Ona je ležiaca, má rada sladkosti, tak som jej urobila taký sladký balíček. Oblečenie, papuče a pod. sú jej nanič, keďže je celé dni v posteli. A toto ju aspoň poteší.
Nakoľko moja babka ma taky vek a nechodí nikam je len na postelí a vozíku tak len maličkosť . osviežovač ( používa kvôli ranám na nohách a wc v izbe ) vlhké utierky krížovky a pero a plus katolícky kalendár pred 2 rokmi som jej kúpila taký ten vak do ktorého sa dá teplá voda bol obalený pleteninou a zbožňuje ho
@simona745 Jabĺčka, medovníky, pero na písanie ku fotoalbumu.
ja tento rok darujem svojim starsim rodinnym prislusnikom nieco na lepsiu imunitu a posilnenie celkoveho zdravia, takze u mna vyhrava jednoznacne toto vianocne zvyhodnene balenie: https://eshop.colostrino.com/
@simsalabim a prosim kde kupim tu vestu?
@simona745 skus www.oveckaren.sk
@simsalabim dakujem
Nešla by som do liekov ani kozmetiky.tie babenky majú roky svoje osvedčené...ale pyžamo.flisova vesta.ponozky.deka to využijú vždy
Zaplať jej účty na 1 mesiac

Teple papuce, vestu z ovcej kozusiny, deku...