Čo pod stromček staršej 84 ročnej žene?
Mam jednu tetu ktora ma 84 rokov a chcela by som jej nieco darovat take aby to aj este vyuzil viete o dacom peknom aj
@simona745 velmi zalezi na tom, ako na tom je celkovo zdravotne, pohybovo atd.... Moja babka v tom veku bola ok, robievala este pre firmy uctovnictvo, paradila sa, primalovala, chodila ku kadernicke....vtedy som jej kupovala nejaku kozmetiku, med+kvalitne caje. Ocenila by aj nejake kvalitne, pohodlne oblecenie na doma, a k tomu vyssie spomenutemu napr. kvalitnu cokoladu, kavu, kakao.... Ale ako pisem, zavisi to od vela faktorov
Ja mám 93 ročnú manželovu babku. Ona je ležiaca, má rada sladkosti, tak som jej urobila taký sladký balíček. Oblečenie, papuče a pod. sú jej nanič, keďže je celé dni v posteli. A toto ju aspoň poteší.
Nakoľko moja babka ma taky vek a nechodí nikam je len na postelí a vozíku tak len maličkosť . osviežovač ( používa kvôli ranám na nohách a wc v izbe ) vlhké utierky krížovky a pero a plus katolícky kalendár pred 2 rokmi som jej kúpila taký ten vak do ktorého sa dá teplá voda bol obalený pleteninou a zbožňuje ho
ja tento rok darujem svojim starsim rodinnym prislusnikom nieco na lepsiu imunitu a posilnenie celkoveho zdravia, takze u mna vyhrava jednoznacne toto vianocne zvyhodnene balenie: https://eshop.colostrino.com/
Nešla by som do liekov ani kozmetiky.tie babenky majú roky svoje osvedčené...ale pyžamo.flisova vesta.ponozky.deka to využijú vždy

Teple papuce, vestu z ovcej kozusiny, deku...