icon

Čo pod stromček staršej 84 ročnej žene?

simona745
1. dec 2021

Mam jednu tetu ktora ma 84 rokov a chcela by som jej nieco darovat take aby to aj este vyuzil viete o dacom peknom aj

simsalabim
1. dec 2021

Teple papuce, vestu z ovcej kozusiny, deku...

tenerifka
1. dec 2021

@simona745 velmi zalezi na tom, ako na tom je celkovo zdravotne, pohybovo atd.... Moja babka v tom veku bola ok, robievala este pre firmy uctovnictvo, paradila sa, primalovala, chodila ku kadernicke....vtedy som jej kupovala nejaku kozmetiku, med+kvalitne caje. Ocenila by aj nejake kvalitne, pohodlne oblecenie na doma, a k tomu vyssie spomenutemu napr. kvalitnu cokoladu, kavu, kakao.... Ale ako pisem, zavisi to od vela faktorov

katikaba
1. dec 2021

@simona745 ja mam tak staru mamu,kupujem konsku mast,sprchovy sampon,sampon na vlasy a teple ponozky,

jaja20
1. dec 2021

Kalendár s fotkami rodiny alebo fotoknihu.

mmoonna
1. dec 2021

Ja mám 93 ročnú manželovu babku. Ona je ležiaca, má rada sladkosti, tak som jej urobila taký sladký balíček. Oblečenie, papuče a pod. sú jej nanič, keďže je celé dni v posteli. A toto ju aspoň poteší.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
mariska1989
1. dec 2021

Nakoľko moja babka ma taky vek a nechodí nikam je len na postelí a vozíku tak len maličkosť . osviežovač ( používa kvôli ranám na nohách a wc v izbe ) vlhké utierky krížovky a pero a plus katolícky kalendár pred 2 rokmi som jej kúpila taký ten vak do ktorého sa dá teplá voda bol obalený pleteninou a zbožňuje ho

0silvia0
1. dec 2021

@simona745 difuzer s aromatickymi olejmi

bloger
1. dec 2021

@simona745 Tie papučky ako radia by boli určite super. Ale ak môžem poradiť tak možno nejaké vitamíny C a D to by mala dobré aj na imunitu

katkamatka7
1. dec 2021

@simona745 Jabĺčka, medovníky, pero na písanie ku fotoalbumu.

jana7843k
1. dec 2021

ja tento rok darujem svojim starsim rodinnym prislusnikom nieco na lepsiu imunitu a posilnenie celkoveho zdravia, takze u mna vyhrava jednoznacne toto vianocne zvyhodnene balenie: https://eshop.colostrino.com/

simona745
autor
1. dec 2021

@simsalabim a prosim kde kupim tu vestu?

simona745
autor
1. dec 2021

@simsalabim dakujem

janinah
1. dec 2021

Nešla by som do liekov ani kozmetiky.tie babenky majú roky svoje osvedčené...ale pyžamo.flisova vesta.ponozky.deka to využijú vždy

macekovam
2. dec 2021

Zaplať jej účty na 1 mesiac