icon

Čo poteší muža ako darček k sviatku?

katuska147852
19. jan 2025

Ahojte, môj manžel bude mať narodeniny a nejako nikdy neviem vymyslieť darček, ktorý by ho naozaj potešil. Preto sa pýtam Vás milí muži, čo by Vás potešilo k narodeninám, meninám, na Vianoce.
P.S. je tu kopec diskusií na túto tému zo ženského uhla pohľadu. Ja by som rada vedela aj ten mužský pohľad. Tak čo Vás poteší. 🙂

nynia
19. jan 2025

Nie som muz ale som na 100% presvedcena ze kazdeho nieco ine najma co sa veku tyka 30rocny bude mozno nieco ine chciet ako 50rocny. Domaseda potesi nieco ine ako aktivneho sportovca, robotnika ktory je od rana do tmy na stavbe alebo kamionistu, ktory zenu nevidi aj niekolko tyzdnov tiez nieco ine ako nejakeho muza z kancelarie.

januska12323
19. jan 2025

Opýtaj sa ho, v tom veku už žiadne prekvapenia nie sú univerzálne.

andrejka1974
19. jan 2025

Spýtaj sa čo by chcel my sme mužovi kúpili zážitok jazdu v športovom aute

katuska147852
autor
21. jan 2025

Ďakujem. Len škoda, že sa nenašiel žiaden chlap, ktorý by poradil, alebo by dal aspoň aký taký nápad. Ak by som sa chcela opýtať manžela, nepísala by som na MK.

janka27101988
29. jan 2025

@katuska147852 veru škoda, nechcem vyznieť blbo, ale ak si kúpiš nejaké pekne prádlo a prekvapis ho asi nič nepokazis. 🤭😌
A ak by si chcelo niečo hlbšie, vyrabam šperky z ochranných polodrahokamov. Ak ma auto, ruženec do auta s pekným venovanim neurazí 🙂

zane_tt
26. feb 2025

Ahoj katuska147852,

tvoj prispevok mi uplne hovori z duse! Tiez som vzdy bezradna ked ide o darcek pre mojho Martina – je presne ten typ co povie "nic nepotrebujem" a vsetko si aj tak kupi sam. Minule Vianoce som sa rozhodla ze to risknem a dam mu nieco ine, ziadnu penazenku ani ponozky ale zazitok. Na rodinnej oslave mi sesternica poradila let kde si moze vyskusat pilotovat lietadlo – vola sa to Pilot na skusku https://pilotnaskusku.sk . Najprv som si myslela ze to je sialene lebo Martin nikdy o lietadlach nehovoril ale nakoniec to bol zasah do cierneho!

Na Vianoce som mu darovala poukaz – dala som ho len do obalky s napisom "Pre mojho hrdinu" a ani netusil co ho caka. Minuly vikend sme konecne sli lietat, vybrali sme si letisko Dubova pri Bratislave lebo lietaju po celom Slovensku aj Cesku takze si clovek moze vybrat kde mu to vyhovuje. Najprv nechapal ze on ma naozaj vliezt do kokpitu ale potom som ho nevedela zastavit. A najvacsie prekvapenie pre mna aj pre neho bolo ze tam bola pilotka-instruktorka ktora ho vzala na let – haha ak sa odosobnim boli to vlastne dva darceky v jednom! Ten usmev ked v nedelu vystupil bol na nezaplatenie. Povedal mi ze by mu ani nenapadlo ze nieco take zazije. A co bolo super k tomu dostal zadarmo videozaznam z celeho letu – teraz si to pusta dokola a ukazuje kamosom aky je frajer.

Maju tam aj lacnejsi variant tusim okolo 160 eur ale aj drahsie programy takze si vyberie kazdy podla seba. Nie je to o tom ze by musel snivat o lietani ale o tom ze je to nieco co cloveka vytrhne z kazdodennosti. Nechcem aby to znelo ako reklama len pisem co u nas fungovalo. Mozno by to mohlo byt nieco aj pre tvojho manzela. 😊