Čo pre manžela na 40tku?
Baby poraďte čo pre mm na 40 tku.je aký je ľúbim ho a neviem teraz je v práci a keď príde cca mesiac tak ho chcem nejak potešiť a prekvapiť.nejake nápady ???:
ja mu idem kupit privesok na retiazku s obrazkom nasho syna 🙂 z USB to spravia
zoskok padakom? ak ma rad adrenalin....kolegyna nedavno kupovala pre brata tiez na 40-tku....alebo skola smyku je tiez dobra vec....mozno by sa ale zislo viac informacii, co ho zaujima a bavi, tazko takto radit, lebo su aj chlapi, ktorych najviac potesi ked len dobra kniha alebo flasa kvalitneho pitíčka 🙂
Skus pozriet,nedavno tu bola taka tema, cca tri tyzdne dozadu. Ja som mojmu kupila predlzeny vikend v rajeckych pre dvoch.
u nas je vždy naj naj darček spoločne strávený víkend mimo domu, mimo streotypu ... ťažko vyberať dar pre niekoho koho nepoznám
@lujza7512 Nepozname tvojho muza, nevieme ake ma hobby, ci uprednostni materialnu vec alebo skor zazitok, ci je rodinny typ, sportovy fanusik, gurman alebo nadsenec do rychlych aut... Hodim do placu niekolko napadov 🙂
Hodinky , flasu nejakeho extra special alkoholu (ja som napriklad dostala vintage vodku😂 ), jazdu vo ferrari alebo v pretekarskom aute, zoskok padakom, listky na futbal (nie miestny 🙂, ak je kutil - tak nejake special nastroje, ist spolu niekam na vylet-pobyt pre dvoch, ak je na technicke vychytavky - smart watch, ak je sportovec - fitness watch. Moja mama napriklad kupila nejaku drahu GPS navigaciu do auta a dala to ako darcek s tym, ze nech vzdy trafi domov...
Ako s kazdym darcekom, vsetko zavisi od financnych moznosti a osobnosti cloveka 😅
@lujza7512 Zalezi ake mas financne moznosti. Moj je sportovec (triatlon) a zu davno si chcel vylepsit techniku plavania. Zial nikdy sa k tomu nejak nemohol dosta, hlavne z casovo to nevychadzalo.
Tak som mu zaplatila ucast na tyzdnovom Swim Camp na Lanzarote. Pridala som sa aj ja a len my dvaja sme stravili krasny uzitocny sportovo-dovolenkovy tyzden.

ak je športový fanúšik....tak možno lístky na nejaký hokejový, futbalový zápas....toto ja raz plánujem 😇