Čo priniesť stretnutie s priateľovou mamou?
Idem prvý krát sa spoznať s priateľovou mamou. Čo priniesť? (19r)
ak by si bola priateľka môjho syna tak by som nechcela nič, mladí podľa mňa nemajú míňať na somariny…
ale minule tu bola rovnaká téma - a jeden nápad sa mi páčil - keď už chceš niečo doniesť, upeč nejaký koláč, bublaninu, niečo nenáročné. a pár kúskov dones, k poobedňajšej kávičke…
Ahoj, ked som bola v tvojom veku presne, tak som nepriniesla veru nic :/ ale napad vyssie s kolacikom sa mi paci 🙂 a ak nevies piect, tak nejaku bonbonierku veru.
@anonym_autor malu kyticku
Kvety
neraď sa s cudzími ženami, ale s priateľom, on hádam svoju matku pozná najlepšie a vie, čo by sa jej páčilo
Ja by som kludne kvet. Kvet skoro kazdu zenu potesi.
Ak jeho mama vie ze prides istotne sama pripravi nejaky kolacik.
Nič alebo upec koláč ako tu bolo spominane, predpokladám že si študentka a nie zárobkovo činná osoba. A teda ja ako matka by som sa cítila trápne keby dostanem niečo kupované od niekoho kto ma možno tak vreckové alebo prilepšenie z brigád.
@anonym_autor ja som kedysi davno priniesla slany kolac, ale to bolo pozvanie na zahradnu grilovacku. Znamosti mojich deti niekedy priniesli drobnu sladkost a niekedy nic. V kazdom pripade, nic som necakala.
@danica2711 Mas 19 rocneho syna?
@danica2711 tak on vraví že nemusím nosiť nič, ale neviem či by to jeho mama nebrala inak. A nieje to veľká oslava ani grilovačka teda, len kavove stretnutie
ak nestihas upiect par muffinov alebo nieco drobne tak bonboniera neurazi. Ale je pravda, ze ak ides len na kavove stretnutie nemusis doniest nic, ked ti tak poradil priatel. Ja som nedoniesla nic ale to bolo len tak ze som sla vlastne k nemu. Nesedeli sme so svokrovcami pri nejakej kave. Ak mas pokecat pri kave asi by som doniesla len bonbonieru (nemusi byt draha za 8e...)
Ked priviedol syn 1x priatelku na vikend, kedze ziju 400 km daleko, tak mi doniesla orchideu. Mna to potesilo, mam rada kvety, ale poradil jej to urcite moj syn 🙂

@anonym_autor šampus, bonboniéru?